התמונות שבאלבום

אינטואיטיבית

את התמונות הרלוונטיות בפייס הייתי אוספת לתיקייה שנקראת "בסטטוס הקודם שלי" או "כשהיינו יחד" ופותרת את העניין בדיפלומטיות יחסית. עד שיעברו אולי מספיק שנים וזה כבר יישא משמעות פחות כבדה למחוק את התיקייה.

כנראה שאני מספיק זקן

כי בזמן הפרידה שלנו הפייס רק הפציע. ועדיין,את ה-אקסית,לא היתה לי כלל בעיה למחוק במידת הצורך במקרה שלי. כמובן שנושא התמונות בפייס רלוונטי יותר ויותר לזוגות שנפרדים ממש בזה הרגע... בכל דקה נולד עוד זוג שהופך לפרט... סרט נע מבית היוצר של רבנות ישראל.

זה תלוי

אם היתה לך חברה ונפרדתם בלי סיכוי לחזור, מחק בלי חשבון. (לפי הרגשתך. אולי יש כאלה שישאירו). אבל פה למיטב הבנתי השאלה היתה על זוג עם ילדים. מן הסתם גם חברים משותפים. לפעמים כואב עוד יותר רק לגעת בזה, וכבר עדיף להשאיר, עד שהסערות ישככו קצת. לי בכלל אין שום תמונות של שום אקס בפייס. רק כמה אקסים חביבים ברשימת חבריי (אלה שבאמת נשאר איתם קשר טוב, או אין משקעים) ואני עושה להם הייד פה ושם

darling33

New member
אני

השארתי את כל האלבומים המשותפים אצלו. לא היה לי כל רצון ו/או עניין לקחת אותם איתי. זה לא שהתכוונתי אי פעם להציץ בהם בגעגוע. בהמשך, כשהעניינים הסלימו, גם דאגתי למחוק את זכרו מהתמונות שעל המחשב. כמה שפחות לראות אותו, אפילו לא בטעות.

../images/Emo214.gif../images/Emo45.gif

המשפט האחרון.. הלוואי שאני אוכל להגיד את זה בלב שלם
לזה אני שואפת.

rrredshay

New member
וואלה....

יכול להיות שהיית כלכך גרוע שהיא אפילו לא רוצה תזכורת???

אני יכול להניח

שהחלק השני של דבריך בהחלט ייתכן. כי תמונת החתונה שלנו עדיין תלויה על קיר הסלון בבית הוריי. להזכירך שזו הייתה גם החתונה שלי.במימוני.ודי נהנתי ממנה... ולא טרחתי עד כה להוריד אותה מכמה סיבות. השלמת התהליך. רווחת הילדים. והכי חשוב,ואני ממש לא מעיף לשם מבט מיותר,אבל אם יוצא לי,זה רק מזכיר לי כמה רע היה וכמה שעכשיו הרבה יותר טוב. כנראה שהיא אכן לא רוצה תזכורת לעבר. מעניין למה...
ואם היה אפשר הייתי מוריד את התמונה. ותולה שם את האורגינל

ismeralda100

New member
שאלה יפה

תמיד אתה בא עם השאלות הנכונות.... טוב יכול להיותש אותם דברים מעסיקים את כולם, בגדול איזה אלבום ענק רציתי לשרוף בל"ג בעומר .....

יערית

New member
הוא השאיר הכל אצלי

טען שזה יעבור לי אחרי חצי שנה שנה ואז נחזור להיות יחד
. מאז הוא התחתן שוב ויש לו שני ילדים, דווקא יהיה נחמד לשלב בין האלבומים

הרוב אצלה...

מה שנשאר אצלי לא אזרוק - לא את תמונות החתונה ולא אוציא מהאלבום תמונות משותפות של טיולים למשל. העבר הוא חלק מאיתנו - לטוב ולרע. ביג דיל.

איכשהו

נשאר אצלה .. אין לי מושג אם עדיין קיים או שנזרק .. דווקא חבל - נראיתי מלבב בשמלת כלה והינומה ...

למעלה