התמונות שבאלבום

התמונות שבאלבום

מה קורה בסוף עם התמונות המשותפות ? מה נסגר על אלבום החתונה המעוצב ? לתקוע בבויידם ? לזרוק ? לחלוק חצי חצי ? להשאיר באיזו כוננית צדדית לרווחת הילדים ? מה קורה במצב של בן\ת זוג חדשים ? ועוד טרם נגעתי בפצצה המתקתקת והרגישה של התמונות בפייס....
שהן דיון לא קטן בפני עצמו. אצלי האיחסית "החרימה" את מרבית הציוד המשותף בבית,ואילו באלבומים לא נגעה. וברגע שהתאפשר לי זה היה הדבר הראשון שלקחתי לחזקתי. מה זה אומר עליה ? מה זה אומר עלי ? מה זה ראשי התיבות של בזנ"ט....? קצת תובנות לקראת שבת . ונביעות בטעם תפוח בצד בבקשה.

עם הזמן

יתחילו לחלק את הדיסקים בין השניים . . . אני צוחקת כשנזכרת בזה די חילקנו חצי חצי את התמונות בינינו האלבומים של החתונה נשארו אצלי לא יודעת למה, ככה יצא לא חושבת שזה מהווה בעיה גם לא במצב של בני זוג חדשים לכל אחד יש את העבר שלו, לא ניתן למחוק אותו וגם לא רצוי לעשות זאת יש דברים שנשארים באלבומים וטוב שכך וחוץ מזה תמיד צריך למצוא תמונה מהחתונה בשביל יום המשפחה . . . . בזנ"ט??? ישר מחזיר אותי לתקופת הצופים שלי יש לי הרגשה שלא לבזנ"ט הזה התכוונת
שתיתי הבוקר מיץ דובדבנים קררררררררררררררררר אין דברים כאלו

../images/Emo214.gifעכשיו כולכם יכולים לצחוק עליי...

בגלל שלא לחצנו על הצלם , עד היום (עברו שנתיים) לא קיבלנו את האלבום. היו תקופות שנדנדנו וזה היה חשוב לנו, אבל כל פעם היה לנו משהו אחר על הראש (עברנו לעיר אחרת, הורדנו את הרכב מהכביש..) וכל הזמן תהיתי מה נסגר איתנו, איך זה שהמקצוע שלי הוא להיות צלמת, ואני עד היום לא דאגתי שיהיה לי אלבום חתונה נורמלי? נו, הכל מלמעלה...לא? אחד ההזויים.... (אפילו יש לי אלבום שקנינו ביורודיסני, כדי שיהיה לי לעצב אותו עם תמונות שדווקא כן פיתחתי, אבל לא עשיתי את זה מעולם... ומה שכן, את השקית עם כל התמונות..אני לא חושבת שאני מתכוונת לקחת. מצדי שילכו לפח, אני לא מסתכלת לאחור . בטח שלא עכשיו..*)

irit 123

New member
על איזה מקום בארון את מדברת?

יש היום שקיות וואקום של סנו סושי! פותר אחלה כל בעיית מקום בארון.... (לא שלי יש בעיית מקום בארון, הכל פשוט בקצה של המיטה או בערמת כביסה)

irit 123

New member
אל תיהיי קטנונית

אלבומים, בגדים, שמיכות, כסאות, כורסאות.... הכל נכנס לשקית וואקום

../images/Emo214.gifוכן, אני יודעת שאפשר

לתבוע אותו אולי. ולהתעקש על זה. שילמנו לו הכל מראש. (טעות מספר אחת מהנישואין
) אבל אז לא היה לי כוח לזה, ובטח שלא עכשיו...

את אלבום החתונה נתתי לבת שלנו

שאר התמונות נמצאות איפה שהוא . תמונות בפייס - מחקתי מייד וממילא כבר יש לי כרטיס חדש אז מראש לא הועלו לשם תמונות.

אייבורי

New member
אשמור לי למזכרת

[מעניין מה מרגול שומרת למזכרת מתא המעצר] אבל תשמע, יש אותך אותה ואת הילדים אז עבורכם האלבום הוא פצצה מתקתקת, אבל יום יבוא והוא יביא ברכה גדולה לילדים. רגע כזה שהם יראו את אבא ואמא מאושרים יחד

../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

במקרה הזה אני מוחה אני הייתי ראשונה עם הסטטוס הזה ואפילו יש לי הוכחות

"אני מוחה!" זה דוד לוי, לא מרגול...

מכיוון שאת לא חברה שלי בפייסבוק, אני מבטיחה לך שלא ממך גנבתי את הסטטוס הזה

למעלה