התמונות מרוקי

• פותח הנושא sarah
  • פורסם בתאריך

sarah

New member
התמונות מרוקי

הממ... אורה,ארז, ענבל ואנוכי ברוקי אורה היא הממשוקפת עם השרשרת השחורה, ארז הוא זה חסר החולצה, ענבל היא ג´ינג´ית עם סרט גאווה על הראש ואנוכי בלבוש שחור וסרט ורוד. הערה:אנחנו אממ... חלקנו...אמ... |ממש| לא במייטבנו
נא להתכונן נפשית באעבה ובתאבון, שרה

Blackice

New member
הזוועה, הזוועה...

זה מלמד אותנו, ילדים, לא לצאת כל כך מאוחר כשאין חניה כך שהזמן היחידי שיש לך להתאפר הוא כמה שניות ללא תנאים בשירותים כשאין לך כמעט בחירות ואין לך תחפושת ואתה סתם מורח על עצמך צבעים ומקבל את הדבר הנוראי הזה.. *מקיא* אני ראיתי את טעויותי. ואני לעולם לא אתאפר כך שוב. מבטיח. אז נא להתעלם מהעובדה שאני נראה כמו ריף רף ב-Bad Hair Day . אם כבר נפתח שרשור: מה דעתכם רוקי הזה? משו מאורגן (הפעם באמת) של הפורום? -ארז (הבחור הכי מפחיד וזוועתי ומטיל אימה בתמונות)

לפחות נהנתם ברוקי?

קודם כל, לכל מי שלא מכיר את ארז, הוא נראה *הרבה יותר טוב* ממה שנדמה מהתמונות. בפעם הבאה שאני אבוא איתך אני אישית אשגיח שזה לא יקרה שוב... אולי זה יהיה בסוף החודש, תלוי במבחנים. אה, וגם יהיה אחלה לפגוש ברוקי עוד חברי פורום!

praetor

New member
כן, בהחלט חשוב להבהיר את זה:

ארז הוא בחור חמד נאה במציאות, ולא נראה כמו מפלצת הביצה.

sarah

New member
../images/Emo45.gif LOL *אוכלת את השולחן*

מפלצת הביצה
L-D LOL
באעבה, שרה

sarah

New member
הערה:כל הקשר בין התמונות שצולמו

לאנשים המופיעים בתמונות אלה מקרי ומוטעה לחלוטין ולמעשה אינו קיים ברוב ימות החודש.

וואו.. ../images/Emo2.gif

כשאת מציגב את זה ככה מצאנו עוד אחות תאומה לענבל- אורה XD טוב, הן לא דומות, אבל כשהסתכלתי על ההיא עם הסרט גאווה (הזכור לשמצה) אמרתי "אורה שלי לא נראית במיטבה פה"

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo6.gif

זה מה שקורה כשמאחרים לא כן? מורחים אודם שחור בצורה עקומה, ואז עושים פרצוף עקום למצלמה כמובן.. ואז נראים פוט מ-צ-ו-י-ן
הא... אורה שלי לא נראת במיטבה? אורה דומה לענבל?

LuNaTiC

New member
איזה דיכאון, טרגדיה אמיתית... ../images/Emo4.gif

עד מתי אמשיך עם אי הפוטוגניות הזאת? (פורג´: "זה לא המצלמה אשמה, את פשוט מכוערת"). בעעע. אני שוב נראית כמו ערפד. בתמונה האמצעית. ועם ה-V הזה על המצח. איך הייתי בשוק שמה, ברגעים הראשונים
הא, היה שווה כל שניה מזה. כל שניה. רק ארז... מה קרה עם ארז

resputin

New member
../images/Emo12.gif

ארז.? גברבר שלי.? אתה התפתחת לגבול השיער ולא על הראש.? מה זאת הפלומונת הזאת על החזה שלך.?

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif

בואו נתארגן כולנו לכבוד היומולדת שלו ונקנה לו את החתול הקירח המקומט הזה ששכחתי איך קוראים לו

resputin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דווקא חיות אני אוהב שעירות (דוגמא
) אבל לא בני אדם. הם צריכים להיות חלקים. ולא יודע.. ארז תמיד נראה לי חלק כזה :) אז היה לי שוק

אוש! מתאימה הנה תמונה של רפי!../images/Emo23.gif

רפי רפי רפי רפי רפי רפי רפי
שרימפ שים תמונה של רפייייי!

fayd הפשוש

New member
אם היתם מחפשים טוב טוב היתם מגלים

ילד אחד קטן אם גימה ארוכה מאוד איפור כבד מאוד מיכנסיים מויניל אם אבזמים ביחד אם ילדות נחמדות אך צרחניות..... כן בקיצור מה שאני מנסה להגיד פה זה שגם אנוכי הראתי את פני המאופרים ברוקי האחרון היה נורא נחמד..... (אל אייזה שרותים אתם מדברים? אני היתי צריך לחכות חצי שעה כדי שאייזה ילדה בת שתיים תגמור למצוץ לאחד גדול ממנה בכמה וכמה שנים טובות עד שהצלחתי להיכנס לעשות פיפי כימעט יצא לי מיכנסיים) רק שלפי דעתי הקאסט שלהם טעה בבחירת בראד ומג´נטה הם לא היו דומים ביכלל לאלה שבסרט... אבל לא משנה אני הלכתי לרוקי בקולנוע כוכב אולי אתם הלכתם לרוקי במקום אחר ובגלל זה לא ניפגשנו... (למרות שלפי מה ששמעתי רק קולנוע כוכב מציג עוד את רוקי אבל יכול להיות שאני טועה) בקיצור חברים הפייד שלכם חזר שמח בריא וטוב לב אחרי מעבר קשה של דירה שבזמן הזה פשוט לא היה לי אינטרנט!

sarah

New member
זה היה בכוכב ../images/Emo42.gif

חבל שפספסנו אותך
איפה היית ביחס לבמה רוב הזמן?

fayd הפשוש

New member
היתי ממש קצת זמן ליד הבמה ורוב הזמן

היתי בשורה שלפני אחרונה (וגם קצת בשרותים רוכש לעצמי ידידים חדשים
)

למעלה