התמונות בגלרייה....

קרבינוש

New member
אתם יורים שם בגלילון ?

??? אני מדבר על התמונה הזאת מתנדבי משאז ירו בו ? ואם כן אז למה לא לכל הבסיסים יש אותו ? אני רואה שהוא מסוגל לירות אוטומט או רק נדמה לי אחלה תמונות אם יש לך תמונות תקריב של המטרות תשים שאני יוכל לראות איך היו הפגיעות

זה מג"ל - מיקרו גלילון

הנשק הזה בעל קליבר 5.56 (כמו M-16), מצב ירי אוט' או חצי-אוט'. יש לו מחסנית כמו של הM-16 רק עם שינוי קטן בתפס(נוספה לו שן ו"שפתיים" רחבות יותר). נשק קל וקטן ומאוד נוח לנשיאה ולירי. מתנדבי מתמי"ד עושים עליו הכשרה בנוסף לקרבין ואקדח.

משאז

New member
הוצאת לי את המילים מהמיקלדת....

זכיתם בסקירה קצרה אך מקיפה על המיקרו גליל (אין דבר כזה "מיקרו גלילון")אכן לשם שינוי מהמג"ל הוא עבר הסבה לצורך ירי תחמושת 5.56 כמו של הM16, המג"ל דורש תחמושת 0.3 כמו של הקרבין. מתנדבי היל"פ וכיתת הכוננות כמו גם מתנדבי המתמ"יד עוברים הכשרה משום שזהו אחד הנשקים המשמשים את המשטרה (קרבין, מיקרו גליל וM16 מקוצרר הם הנשקים העיקריים כיום במשטרה). לצערי אין תמונות תקריב של המטרות אבל אני מבטיח לכם שהמתנדבים שלנו פגעו טוב שכן הם עוברים הדרכה מקיפה ואימונים מרובים (בהתאם לאפשרויות התקציב)..... חג שמח הדר

הדר אבל כפי שידוע לי וכפי שראיתי

התחמושת של מיקרו גליל זה 5.56 לא של תחמושת קרבין...

המסטיף

New member
קודם כל תמונות יפות, אבל...

יש בעיה בצילומים אלו, אני מבין שזה לא מתקן משטרתי אבל צריך רשות מהמצולמים לפרסם בפומבי.

למעלה