התמונה שעל הקיר

maxima

New member
התמונה שעל הקיר

התמונה שעל הקיר ============== על הקיר בחדרי תלויה תמונה בערך בת ששים שנה בני משפחתי ניבטים אלי ממנה. באותם זמנים תמונה לא היתה מעשה יומיומי זה היה אירוע חגיגי. בתמונה סבתי וסבי אימי ואבי דודות ודודים כולם במחלצות לבושים הנשים בשמלות שחורות עם צוארוני תחרה לבנים הגברים בחליפות ועניבות כהות וחולצות שבלובנן בוהקות, אחי הבכור כבן שנתיים הולבש כנסיך קטן בשחור ולבן. התמונה אותה ירשתי מאימי נשמרה כחדשה בגוני שחור לבן כפי שקלטה העדשה. כשגעגועים בי נעורים לתמונה אני ניגשת שם הם אלי ניבטים בני משפחתי האהובים, למרות שכבר אינם בין החיים בתמונה שעל הקיר כולם צעירים ויפים.

offe

New member
מקסי - מקסים השיר ../images/Emo29.gif

למרות שלא כתוב שאת כתבת אישית - כמו שאני מכירה את כתיבתך - זה אכן שלך. לילה טוב וחלומות פז.

../images/Emo7.gifאיזה יופי, מקסימה. מרגש. מי

מאיתנו לא מתגעגע לבית של אבא ואמא?

emmy5

New member
מקסימה ,עשה לי רושם שאני רואה את

תמונה...מקסים ...תמונות עושות אותי להתרגש ,במיוחד במילים

emmy5

New member
תמונה על הקיר שלי ../images/Emo3.gif

"תמונה ענקית על הקיר תלויה , לי שאלה ,לכולם פונה .., עוד שנה ועוד שנה התמונה על הקיר שלא עונה , רק חיוך ומבט ..שאומרת תודה .. .. תמונה ענקית על הקיר תלויה , כמה שהייתי רוצה לשמוע .. .שהיא עונה ...מה היא רואה .. תמונה שעליה תהיה מלחמה במשפחה .." כתבה emmy5

pazi66

New member
ברבו מקסימה ואממי...מחמם את הלב../images/Emo23.gif

עושה חשק לכתוב שירים..אתם אוסף של נפשות רומנטיות ואם יש משהו שאני אוהב זה רומנטיקה ונוסטלגיה. מה שאני יכול לתרום לזה , זה שיר שאני הכי אוהב והוא נקרא רגשות...אני שומע אותו מספר פעמים ביום ולא נמעס לי אז תאזינו ...רגשות

maxima

New member
תודה לכולם....אני כתבתי../images/Emo13.gif

פשוט שכחתי לרשום את שמי והתמונה הזו נמצאת מול עיני כל בוקר עם השכמה וכל ערב בלכתי לישון ובאמת הם כולם איתי בתוך הלב

חייםלוי

Member
מנהל
תודה לכותבות השירים היפים

נתתן לי את הכיף להעלות את השירים למאמרים.

emmy5

New member
מקסימה , השיר שלך אזכיר לי...

שיש לי גם תמונה ענקית על הקיר ...היא בשבילי כמו ישו לגואים ...יצירה שלי , הרבה שנים ...ואני פונה אליו לעזרה ..כל פעם שאני בבעיה ..פונה עליו ואני חושבת שגם עוזר .. גם השיר היה במחסן ,מונח שם מזמן ..

גאלה222

New member
מקסימה מקסימונת ../images/Emo141.gif

קראתי והתרגשתי. הרבה זכרונות, הרבה געגועים עולים. לכל עולמי.

HAVA159

New member
emmy5 ממש גאה בך מציירת משוררת

כל הכבוד,ו
אמי'לה איך אומרים
בשביל כבוד צריך לעבוד. את אכן עובדת, איזה יופי. ואני חשבתי שאת תלמידה מתחילה. לילה נפלא שיהיה לך,ונתראה בבוקר. אוהבת
חוה.

אמי - למה שתהיה מלחמה על התמונה?

למה לא לומר מראש מי יקבל את התמונה? ואולי אפשר להכין ממנה כמה עותקים... רק לא מלחמות....

yaely2

New member
מנהל
התמונות שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif

שלום כולם,
לאחר שקראתי את השיר של מקסימה ושל אמי החלטתי גם אני להפוך את הרגשתי למילים. התמונות אצלי התמונות הן רק בלב, וזה חורה וזה כואב תמיד הן מולי - מקשיבות גוף לא ברור, עיניים אוהבות אני משוחחת איתן בנחת לרוב לחוד לפעמים ביחד השיחה מלב ללב רק לי נשמעת, כל מילה ברורה, וכל מילה קולעת. ואני מספרת ופורקת מטען, יש לי הרגשה חזקה של משען אין ביניהם ממהר, ואין פוגע, הכל שלו הכל רוגע. אוי כמה הייתי נותנת מכספי ומחיי כדי שכל אחד מהם יהיה בזרועותיי רחם עליי אדוניי. הלוואי!!!

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo51.gifלמקסימה ואמי שבזכות השירים

המקסימים שלהם, קיבלתי השראה

חייםלוי

Member
מנהל
היום יש כאן פוריות בשירה.

פעם יש ריכוז ציורים, פעם ריכוז שירים ופעם סיפורים - איפה טשטושה? זה מה שיפה בפורום הזה. יעלי השיר שלך קשה

למעלה