התמונה של סוף עונה 6

DeepThoughts

New member
התמונה של סוף עונה 6

בשנה שעברה לקראת סוף עונה 6, פורסמה התמונה הזאת באתר, היא מכילה רמזים לגבי סיום העונה ה6. אז עשינו פה דיונים על התמונה, כי היא היתה "אינטראקטיבית" זאת אומרת כשמסתכלים על משהו אז היא זזה, עכשיו מצאתי רק את התמונה. בכל זאת, מי שלא יודע מה קורה בסוף עונה 6.. זה בשבילכם.. http://www.graveshiftcsi.com/interviews/articles/csiadseas6.jpg

מה ספוילר פה???

אני כולה רואה את כל השחקנים יושבים איפשהו... מה אמור לרמוז לי מכאן??

אההה נכון מישו ירוי שם.

אבל מה שכן רואים שזאת תמונה מבוימת, יעני כל השחקנים מסתכלים לעבר המצלמה כזה וכולם יושבים עם פוזה נינוחה. זה לא קטע מיתוך הסדרה עצמה ניראה לי.

כמה שאני שונא ציניותתתתתתתתתתתת

שונא ציניותתתתתתתתתתתתת שונאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא סובל צינייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אל תיהיה ציניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי יואוווו אני פשוט שונא ציניות.....

תירגע... מצטער.

פשוט אמרת שנראה לך שהתמונה לא מהסדרה, אז... בכל מקרה, סורי.

חחחחחח בסדר.

והתכוונתי יעני שזו תמונה לא מיתוך הפרק עצמו..יעני מהסצינה. אבל אמממ...תגיד רגע תודה זוות חחח...מה שמך? בן כמה? אל תדאג אני לא מתחיל איתך כע?! חח סתם לדעת.

DeepThoughts

New member
יש מצאתי את התמונה המקורית

http://www.cbs.com/primetime/csi/diner/ תתקרבו עם הזכוכית מגדלת

רגע רגע...חסר מישו....

חסר בתמונה את השחקן הצעיר הזה, זה שטיפה דומה לראיין ממיאמי..נו... שכחתי תשם שלו...

חחח הזכרת לי

בדיוק רציתי היום לכתוב משהו שחשבתי על איך ראיין ממיאמי, לדעתי הדמות שלו נעשתה בהשראה של גרג מווגאס. ואגב, עם שמים את הסמן על השלט שם אז כתוב DEAD.

JustAFriend

New member
הזכוכית מגדלת גם גורמת

לגריסום ובחורה בג'קט החום (שכחתי את שמה) להזיז את הראש לכיוון הגופה. חוץ מזה אם שמים את הזכוכית מגדלת על הנוף שמצד שמאל, אז הבניין השני מימין נעלם...

מי מת???????????

אוף!(לדעתי זה ניק בגלל החתך שיש לו על הצוואר. זוכרים את מנהטן מנהנט ניו יורק 207? ככה האיש בתחנת רכבת כמעט מת, עם חתך באותו מקום בדיוק! וראיתי את הפרק רק לפני איזה שבוע, אז אני יודעת על מה אני מדברת...) עוד דברים מוזרים שמצאתי: יש לדוק סכין ביד. אבל סכין של מנתחים. החתך שיש לניק הוא חתך מסכין. בניין אחד נעלם כשעוברים עליו. נראה כמו איזה קזינו מפואר מאוד או בית מלון ויש לאיש שמת תג משטרה. מצד אחד הרמזים מובילים לבראס- הוא היחיד שלא בתמונה, והתג. ואלא אם לדוק ולניק יש תוכנית להרוג את בראס בלעשות עיגול עם סכין מנתחים ככה שזה ייראה כמו חור של כדור, אין לי שום מושג. וד"א- אני חושבת שמצאתי אקדח ליד גריסום וטביעת כף רגל על החול. אבל נראה לי שאני סתם מדמיינת.

למעלה