התמונה של בחוטיני.........

• פותח הנושא RELR
  • פורסם בתאריך

RELR

New member
התמונה של בחוטיני.........

איך אקבל את תשומת ליבכם? כבר יומיים בקשת העברה שלי שטכבת מיותמת, בעוד גדולי המוחות בפורום חולפים על פניה ,כאילו כלום. 40 שניות מזמנכם, בבקשה תעזרו : בקורס פלניניג ניתנה לנו משימה: סנדלי שורש משיקים סנדל יוקרתי חדש,טוב לכל פעילות טילוים ואקסטרים אבל כמובן שעיקר השימוש הוא יום יומי.הקהל הוא לא רק אנשי שטח אלא גם הקהל הרחב שהפרוטה מצויה בכיסו.גילאים 30-45, משכלים ,מיתנסים וכאלה. המטרה היא הבאה למודעות של המותג החדש. נתנו לנו לבחור שתי אופציות למודעת פרינט, ומה שניבחר חייב להיות מנומק מדוע. או מעריב סופשבוע חודש רצוף, או באותו מחיר מגזינים מסוג אוטו,מסע אחר,נשיונל ,שני פרסומים (אחד בחודש) בכל אחד מהם.אין לנו אפשרות לשנות מדיה או לשלב בינהם. אני כותב את המשימה עם חבר ואנחנו מאוד מתלבטים. המגזינים ממוקדים יותר, אבל מעריב יתן חשיפה רחבה מאוד, הרבה תהודה. האם תוכלו לתת לי את דעתכם, אני חייב להגיש את העבודה בראשון ונראה לי שאלך דווקא על מעריב.תודה

ככה...

תחשוב מה אתה מעדיף , שיראו את המודעה שלך מיליון איש(לא מפולחים) פעם אחת . אן 100,000 איש מפולחים למשך חודש או יותר (חיי מדף של מגזין הם מאוד ארוכים) . תחשוב ונדבר אח"כ

MooHoo

New member
לפי מה שאתה מתאר

קהל היעד שלך בהחלט נמצא בין אלו שקוראים את המגזינים אותם הזכרת. יכול להיות שהם גם קוראים מעריב, אבל בעוד עיתון סופ"ש נזרק ביום ראשון, המגזינים נשארים בבית לפחות עד שמגיע החדש, אם לא יותר. בנוסף, עיתוני סוף השבוע מלאים במודעות, חלקן הארדסייל תוקפני, שגורם לקוראים להיות אדישים לכלל הפרסום בעיתון, בעוד במגזינים תמצא בד"כ פרסום איכותי יותר, יוקרתי יותר, מותאם קהל יעד, כך שפרסום במגזין גם מקרין משהו על המוצר. וסתם תהייה שלי, למה חשבת שתמונה של גבר בחוטיני תגרום לנו לענות לך?

למעלה