ברור שזה יפה!!! יותר מזה - זה מדהים!!!
ק קרין ואן דר ביק New member 31/1/03 #18 ../images/Emo15.gifמקסים... מושלם...מדליק... |אייקון של אזיקים| ביי...
ק קרין ואן דר ביק New member 31/1/03 #36 ../images/Emo15.gif מה יש לעשות אצלי? ובשביל מה אזיקים?!?!? מה אני עצורה ?!?!? |אייקון של שוט מעור...| ביי...
../images/Emo15.gif מה יש לעשות אצלי? ובשביל מה אזיקים?!?!? מה אני עצורה ?!?!? |אייקון של שוט מעור...| ביי...
ס סלסטה סיד המושלמת New member 1/2/03 #37 הייתי רוצה להשתתף.. אבל... אין לי מושג איך משתמשים בפוטו שופ.... אז.. לא נורא! בכל אופן.. בהצלחה לכוולם!
הייתי רוצה להשתתף.. אבל... אין לי מושג איך משתמשים בפוטו שופ.... אז.. לא נורא! בכל אופן.. בהצלחה לכוולם!
ק קרין ואן דר ביק New member 1/2/03 #38 ../images/Emo15.gifאפשר גם עם הפאוור פויינט... *לא להסתלבט עומר...* יש שם גם הרבה דברים מעניינים !!! אפשר להוריד תמונה מדליקה מהקליפ גלרי באינטנרט להוסיף כותרת בוורד ארט וגם ייצא משהו נחמד... בהצלחה !!! ביי...
../images/Emo15.gifאפשר גם עם הפאוור פויינט... *לא להסתלבט עומר...* יש שם גם הרבה דברים מעניינים !!! אפשר להוריד תמונה מדליקה מהקליפ גלרי באינטנרט להוסיף כותרת בוורד ארט וגם ייצא משהו נחמד... בהצלחה !!! ביי...
M Music is my life New member 2/2/03 #40 אוקי הנה שלי אחרי ציפיה ממושכת ../images/Emo13.gif רציתי להעלות קודם לכן אבל למדתי קצת *תעיזו להגיד שלא יפה* | (תגובתכם בבקשה )
אוקי הנה שלי אחרי ציפיה ממושכת ../images/Emo13.gif רציתי להעלות קודם לכן אבל למדתי קצת *תעיזו להגיד שלא יפה* | (תגובתכם בבקשה )