התמונה השבועית

beivushtang

New member
התמונה השבועית

חשבתי שיהיה מגניב אם כל שבוע אני אשלח כאן תמונה אחת מעניינת מהאוסף... ואעשה מעין "פינה שבועית"... השבוע בחרתי בתמונה מדהימה של סיאטל, שצולמה על ידי אחד מס"ספ/סיטי שקורא לעצמו rainier meadows, רייניאר זה הר בוושינגטון, מדואס זה 'אחו' אז זה יענתו אומר "אחו הרייניאר". זו אחת התמונות המדהימות ביותר של עיר אמריקנית שראיתי, או בכלל.. והיא גם משמשת כוולפייפר לא רע... מה אתם אומרים ?

beivushtang

New member
וגם

אפשר לפתח דיון, על העיר או הנושא של התמונה, להוסיף עוד תמונות (אבל להשתדל לא להפוך את זה לשרשור תמונות ארוך...)

kyle

New member
תמונה מדהימה!../images/Emo45.gif

הייתי קונה אותה כפוסטר... פשוט תמונה מצוינת, וגם של עיר יפה.
צל"ש לצלם!

אביב ש

New member
איזו עיר יפהפיה..

מישהו יודע כמה תושבים חיים בה? ושימו לב לריכוז גורדי השחקים באיזור מסויים- כמו שצריך! לא כמו בתל אביב שמה הם בכל פינה..

kyle

New member
כמעט כמו כל עיר בארה"ב...../images/Emo3.gif

ריכוז גורדי השחקים הכוונה.

danezeq

Member
סליחה אני יותר מלא מסכים איתך

אני לא סובל את הריכוז הקיצ'י הזה - ציורי מגעיל זה בדיוק הדבר שאני שונא בערים בארה"ב חוץ מניו יורק כמובן - זאת בדיוק הסיבה שאת ניו יורק אני אוהב

אביב ש

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח..

אלא שבעיני זה לא רק יותר יפה, אלא גם יותר מסודר ומאורגן, שומר על אופייה של העיר כנמוכה ועל האינטימיות שלה, זאת לעומת ערים כמו תל אביב בהם גורדי השחקים נפררשים על פני כל כך הרבה קילומטרים.. בדלילות..

SkyScraper

New member
מסכים עם אביב - תחשוב גם אם היית גר

בבית פרטי, האם היית רוצה מגדלים שיסתירו את השמש והנוף ?

danezeq

Member
זאת בדיוק הסיבה

שבאפקה או תל ברוך - אין גורדי שחקים תפסיקו לחשוב שזה או ככה או ככה בחיים שום דבר לא שחור ולבן כמו שהבנתם, בת"א זה לא ככה ולא ככה יש גם פיזור, וגם ריכוז - וזה הכי טוב לדעתי (לא בגלל שזאת תל אביב או השיטה בישראל בכלל, אלא בגלל שזה הכי עירוני שיש)

SkyScraper

New member
גורדי שחקים לא, אבל 8-9 קומות יש

וזה מספיק בשביל להסתיר את השמש.

למעלה