התמונה המובטחת.

taz512

New member
התמונה המובטחת.

זה באיחור אומנם, אבל רק עכשיו קיבלתי את התמונות. אז ככה השיער שלי היה נראה אחרי שבוע שהצבע היה על הראש שלי. תזכרו שהיום זה כבר בלונד פלטינה. מקווה שבקרוב תהיה תמונה. טאז השד והתמונות

taz512

New member
אני מחפש מצלמה בנרות

אבל למה תמונות? יאלה מפגש נוסף, ואז תראה את זה חי. אין יותר טוב מזה. אני מציע את הבית שלי למוצ"ש הבא. מה אתה אומר? טאז, השד והשטויות

Darth Rosenberg

New member
../images/Emo6.gif

גם לי יש חידושים... וחוצמזה, נראה לי שעלו עלייך - איתי מצא אותך
ואני לא בטוח כרגע לגבי מוצ"ש הבא...

itayhi

New member
טאז?

טאז? זה אתה? זה אתה מקהילת שחקני התפקידים? אם כן, זה itayhi מהפורום של העז, העמותה ודימונס

מה דעתכם להביא תמונה ../images/Emo140.gif

של עצמכם כמו טאז כאן, תמונות של חברי הפורום, יכול להיות מעניין לא?

../images/Emo29.gifאפילו יכול להיות יותר מעניין

בתחפושת לאחת הדמויות..טוב אני משתגעת כאן. איך שבא לכולם

resputin

New member
רוקי,

וחוץ מרוקי- שלא נראה לי שאני אלך כי כל הלילה לפני אני אהיה בקומה >> טוב, זה פחות או יותר מסכם את זה... אבל אני... אני ממונע ע"י דארת´, he´s calling the shots (כמו כל אקטיבי נורמאלי.). אחרי מוצ"ש הזה... יש על מה לדבר. Resputin, המום- שטאז לא חשב על זה שאחרי רוקי הבית שלו יהיה עמוס ב"הפתעות" עד חמש\שש בבוקר (ואחרי זה, הנקיון..).

resputin

New member
נ.ב. טאזי>>>>>>>>

מכיוון שאתה לא מחובר, אל תשכח לקנות צבע (חבילה? שתיים? מה שבא לך.) -כי *כשיהיה* עוד מפגש, או לפני- נתחיל במלאכה שתהרוג לך עוד את השיער (...) ....ואם ככה במקרה, אני אביא איתי צבע (ר-מז ר-מז, דארת´י..) ...

bigbadjoe

New member
רעיון

מאחר ועדיין לא שמעתי על אפטר לרוקי... אולי הבית של טאז יהיה נחמד ? ואם לא, מי מארגן אפטר הפעם ?

resputin

New member
אממ...

תתעדכן- טאז כמעט תמיד מארגן אפטרים בבית שלו, אלא אם עושים במקום אחר. בטח עוד הפעם כולם יגררו להרצליה......... ....... ואני לא אלך שוב.

bigbadjoe

New member
מצטער

אבלאני לא ממש מעורה בסצינת האפטרים. הייתי רק בשניים (אחרי ההקרנה בסנימטק וזה שהיה בוילות בצפון ת"א לפני חודשיים אם אני לא טועה) אז איפה בדיוק טאז גר ומה להביא ?
ומה בדיוק בהרצליה ?

resputin

New member
בקשר לאי-אילו פרטים

יש אני מניח לדבר עם טאז, הוא זה שיודע יותר טוב; וטאז גר בתל מונד.. שזה חור ליד נתניה.. ובהרצליה היה חודש שעבר אפטר, אחרי הכוכב.

למעלה