התמונה הכי מצחיקה שיש

ProP E

New member
התמונה הכי מצחיקה שיש

לא לבעלי קיבה רגישה http://img266.imageshack.us/my.php?image=18af1.jpg

izbitski

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifאהההההה!!!הההה!!!!הה!!!

אני הולך להקיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה בן אדם חולה!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה!!!!!!!!אני אומר לך!!!חולה נפש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WeisS jru

New member
אוי מיי גוד

אסף אל דבר איתי בחיים זה גועל נפש הרסת לי ת'יום יא ילד קקה!

yarinigaaa

New member
יש לך הומור של ילד קטן

וחולה נפש, והתמונה לא מצחיקה, ומגעילה, ואחושרמוטה

Nollie69Flip

New member
מסכים איתך מילה במילה אחי...=\

אתה אשכרה דפוק. מה צילמת את אמא שלך?

Nollie69Flip

New member
אז זאת אמא של חבר שלך?!

למה לעזאזל הוא מצלם את אמא שלו בעירום?!@#

ProP E

New member
כי היא סקסית

ואתה ילד עם פיגור שיכלי שחופר וחושב שהוא מצחיק לך תדחוף אורז לעין או משו תעסיק את עצמך רק תמות

Nollie69Flip

New member
"../images/Emo45.gif" ילד מעאפן

לא נמאס לך, אה? לך חפש לך משהו אחר חוץ מלהציק לי בכל שרשור יא מכוער

r y15

New member
שימאס לי ממה?

לא הגבתי אלייך בכלל ואני לא "מציק לך בכל שרשור".. הסימן הזה כל כך העליב אותך? תמצא כבר חיים וחברים במקום לזיין בשכל בפורומים כל היום, קצת יעזור לך..

Nollie69Flip

New member
הגבת על משהו שאמרו עליי.

אז אל תנסה להתחמק מזה שאתה מציק לי כמעט בכל שרשור שאני נמצא בו. "תמצא כבר חיים וחברים במקום לזיין בשכל בפורומים כל היום"... יא מכוער, לחיים שלי יש יותר תכלית ומשמעות מאשר החיים שלך, תבין. אתה סתם אפס

r y15

New member
וואלה תעלה צילום שלך שאני אראה כמה

אתה תותח שאתה קורא לי אפס.. ומה המשמעות שלך בחיים? להיכנס לילדים לאייסיקיו ב7 בבוקר לזיין להם תשכל?

Nollie69Flip

New member
אמרתי שאני תותח?

לא ואמרתי שאתה אפס בכללי. בלי קשר לסקייט. ומה קשור "נכנס לילדים לאייסיקיו ב7 בבוקר לזיין להם תשכל"? תסביר לי את זה, יא מכוער.

r y15

New member
עדיין מחכה לצילום..

ולהזכיר לך כמה זיינת לירין בשכל באייסי? ואיך אתה יודע שאני אפס אם אתה בכלל לא מכיר אותי חתיכת מסכן? שוב אני מציע לך למצוא חיים וחברים כי זה קצת יעזור לך..ואם אתה חושב שלחיים שלך יש איזו תכלית ומשמעות גדולה, תהנה לך במציאות שלך..

למעלה