התמונה החלשה

התמונה החלשה ../images/Emo31.gif

חשבתם שרק במעשים טובים עסקינן?
ובכן, ידידים וידידות, טעיתם ובגדול! בנוסף למסע המפרך של "התמונה החזקה" (שם זמני
), שבסופו תיבחר התמונה הטובה ביותר של העונה ותוכתר במעמד מכובד בנוכחות נשיא המדינה ל"תמונה הטובה ביותר של עונה 4", אנחנו בוחרים גם את התמונה הכי מזעזעת, מעוררת חלחלה, בלתי מקצועית בעליל שגורמת לנו לרצות את המחלה הניוונית של אמנדה רק בכדי שלא ניאלץ לראות אותה. You know how it works - משמאל מצורפות תמונות של כל המתמודדות, ועליכם לבחור מי מהתמונות באמת העבירה בכם בחילה
הגעתם למסקנה?
הידד
רשמו את שם המתמודדת שלה שייכת התמונה המזוויעה בכותרת ההודעה כשעל ידה סימן
. מי שלא מצביע - יקבל בראש קליע
(מקוריות עוד לא הזיקה לאפאחד, לא?
)

../images/Emo128.gif מישל - כנסו לפה לפני שתצביעו

כשאתם מצביעים, שימו אייקון כלשהו בתוכן ההודעה כדי להמשיך ולהקפיץ את השרשור.

MeetLofe

New member
טיפאני../images/Emo128.gif

כ"כ אבל! היא ממש נראית פה כמו גבר סמיילי בשבילך

blaahh

New member
מישל../images/Emo128.gif

ודרך אגב- אני היחידה שחושבת ששרה נראית פה כמו מתאבקת(עם הגופיית בטן והכל...)? ו-מה קרה לרגל של ברנדי בתמונה הזאת?הנעל שלה בתנוחה ממש מוזרה, כמו ג'וקר או משו...

katie me

New member
ברנדי../images/Emo5.gif

לא יעזור היא פשוט זוועתית... התלבטתי בינה לבין מישל (לא יצאה ממש טוב בתמונה,במיוחד בקלוזאפ)

ברנדי../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

למרות שהערמה מתאימה לה מאשר שיער קצוץ...

L U Z I A

New member
כריסטינה../images/Emo128.gif../images/Emo15.gif

בלי ספק
רק אני רואה את הזוועה?

נקודונת

New member
../images/Emo128.gifקיילן

ויסלחו לי כל אוהבי קיילן, גם אני מתה עליה, אבל משהו פשוט לא בסדר בתמונה הזאת (לפחות בעיני..)

MeetLofe

New member
גם אני מת על קיילין ומסכים איתך

אבל לדעתי טיפאני נראית הרבה יותר גרוע בתמונה קיילין יחסית נראית טוב לעומת טיפאני,נואל,כריסטינה,נאימה וכו' גם בריטה מדהימה במציאות ובתמונה היא לא נראית משהו לעומתן ברנדי שיא המכוערת אבל יצאה לה תמונה טובה

למעלה