כריסטינה.מזל מאזניים שולט
ב ביגלי ביגלי בם New member 12/2/06 #55 חכה מאמי, יש זמן. או שאם אתה ממש רוצה להגיע מהר (ויחד עם זה לשלוח אותי לגיהנום) יש לי רובה 9 מ"מ במגירה. מה דעתך?
חכה מאמי, יש זמן. או שאם אתה ממש רוצה להגיע מהר (ויחד עם זה לשלוח אותי לגיהנום) יש לי רובה 9 מ"מ במגירה. מה דעתך?
K kati666 New member 12/2/06 #46 רבקה ../images/Emo99.gif../images/Emo127.gif כריסטינה גם יצאה יפה אבל אם תשימו לב-יש לה פס שיזוף כזה שלדעתי זה מכוער ויכלו לאפר את זה ><" אבל בלי קשר רבקה יצאה פשוט יפיפה.
רבקה ../images/Emo99.gif../images/Emo127.gif כריסטינה גם יצאה יפה אבל אם תשימו לב-יש לה פס שיזוף כזה שלדעתי זה מכוער ויכלו לאפר את זה ><" אבל בלי קשר רבקה יצאה פשוט יפיפה.
P Plaztyk New member 12/2/06 #47 טטיאנה ../images/Emo127.gif אבל גם מישל מעולה.. לא מבינה מה כולם מתלהבים מכריסטינה? X: הגוף שלה ניראה ככ זוועה S:
טטיאנה ../images/Emo127.gif אבל גם מישל מעולה.. לא מבינה מה כולם מתלהבים מכריסטינה? X: הגוף שלה ניראה ככ זוועה S:
P Plaztyk New member 12/2/06 #49 פוזה כן.. אבל גמאני יכולה לעשות פוזה.. זה לא הופך אותי לכוסית למרות שכריסטינה יפיפיה לדעתי בדרך כלל.. אבל לא פה X:
פוזה כן.. אבל גמאני יכולה לעשות פוזה.. זה לא הופך אותי לכוסית למרות שכריסטינה יפיפיה לדעתי בדרך כלל.. אבל לא פה X:
S SummerNightCity New member 12/2/06 #52 דווקא בסט הזה היא הפכה להיות הפייבוריטית שלי. אני חושבת שהיא יצאה פה מדהים. סוף סוף העיניים שלה יצאו רכות ולא רצחניות.
דווקא בסט הזה היא הפכה להיות הפייבוריטית שלי. אני חושבת שהיא יצאה פה מדהים. סוף סוף העיניים שלה יצאו רכות ולא רצחניות.
M MeetLofe New member 12/2/06 #53 אני מסכים איתך זאת אחת התמונות הטובות שלה והגוף שלה נראה נהדר אם כבר מי שהצביעה לטטיאנה אמרה את זה אז טטיאנה לא עשתה שומדבר אמרו לה בדיוק באיזה פוזישן לעמוד ומה לעשות בדיוק בדיוק
אני מסכים איתך זאת אחת התמונות הטובות שלה והגוף שלה נראה נהדר אם כבר מי שהצביעה לטטיאנה אמרה את זה אז טטיאנה לא עשתה שומדבר אמרו לה בדיוק באיזה פוזישן לעמוד ומה לעשות בדיוק בדיוק
M moomita New member 12/2/06 #59 זה קשה ../images/Emo7.gif אני לאהוב את מישל, אבל יצא לה פרצוף מוזר. לכן רבקה יצאה חלומיי