התמונה בצד

amazone

New member
התמונה בצד

מי זה? למה זה בערבית - מישהו יודע לקרוא? למה זה מפורסם כאן? אני מניחה שמוכנים לשלם 10 מליון דולר על ראשו [או יותר נכון לעשות את מצוות פדיון שבויים בגלל החזות שלו] אבל למה בתפוז - פורומים?

high k

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo13.gif

גם אני אוהבת את הקראנבריז...
ובצד, יש פרסומת ששולמה לתפוז בדיוק כמו כל פרסומת אחרת. מקרה עצוב.

מה ? מפרסמים פה בערבית ???

לא שיש לי דעה קדומה על החיו.... אופס, רוצ.... אופס... חלאו... אופס, נו מה קורה לי ? אני אנסה שוב... לא שיש לי דעה קדומה על החמאסני..., לא הולך לי. על המטו... גנ.... נו מה יהיה ? רמא.... מפג... זו...., די אני מפסיק. אין לי שום דעה קדומה על הטיפ... די.

bell boy

New member
אנשים כבר שחכתם את גיא חבר?

החייל שנעלם לו ברמת הגולן ? ועדיין לא מצאו אותו? לא כל דבר שרשום בערבית צריכים להיות אנטי all we r saying is give peace a chance

לא מזהים?

גיא חבר, חייל שנעדר כבר שנים ואף אחד לא יודע איפה הוא... אפילו לא קצה חוט חוץ ממישהי שטוענת שאולי ראתה אותו כמה שנים אחר כך. חושבים שהוא נחטף, אבל לפי דעתי, על פי היגיון בריא, זה לא כל כך סביר...

amazone

New member
לא קישרתי בין התמונה לשם

למרות שראיתי אותה בעבר בכל מקרה - למה לפרסם דווקא בפורומים של תפוז ועוד בערבית?

כי מה לעשות...

גם לערבים למרות הכל יש חיבור לאינטרנט וכמה מפליא שאחוזים דיי גבוהים מהאוכלוסיה שלנו הם ערבים...

amazone

New member
כמה ערבים את מכירה

נכנסים לתפוז כדי להעלים חיילים? לא מדובר בדפ"א אמנם היה מקרה אחד בו נער פותה על ידי "תיירת" ונרצח אבל גיא חבר ברח מהבסיס או משהוא כזה ואם אני לא טועה מעורבים בעיות אישיות בגלל שהוא לא התאקלם [ולחיילים אין זמן לחזור הבייתה כדי לגלוש באינטרנט אלא כדי להשתפשף באזרחות] השאלה היא האם מנסים לפנות לחוטפים כביכול או לעדי ראיה אקראיים באזור [אתמול ראיתי רק את הגרסה הערבית של המודעה היום יש שילוב של עברית ואנגלית] לאור הוספת הגרסאות האפשרות השנייה יותר סבירה

אפרופו ערבית...

אותי זה קרע מצחוק - באמצע המשמרת נתקלתי ברשימת ציוד שהכין שוטף הכלים שלנו, שהוא במקרה בחור ערבי ישראלי. הוא כתב ככה ("התרגום" בסוגריים): ניר תואלת (נייר טואלט) סבון רצבה (סבון רצפה) קונומיקה (אקונומיקה) ניר תאעסית (נייר תעשייתי) מוסר ישומן (מסיר שומנים) קפפות (כפפות) הכי הצחיק אותי כמובן היה ה"סבון רצבה", הבחור כותב כמו שהוא מדבר ואפילו יותר גרוע, כי הוא מדבר עברית די טובה. מה שמצחיק, זה שחצי שעה בערך לפני שנתקלתי ברשימה הזאת, דיברנו קצת והוא סיפר לי על הבגרות המיוחדת בעברית שעשו להם בתיכון, ושהוא קיבל את הציון מהגבוהים בכיתה.

למעלה