היי sivosh
תראי, את עדיין בשנת האבל הראשונה, זו שנה קשה. בדר"כ יש בה הרבה קשיים וסיוטים, אבל את תראי שבמשך הזמן הדברים ירגעו. לא יעלמו כמובן אבל יתפסו את מקומם בלב שלך, כלומר יהיה להם מקום משלהם אבל הם לא יצוצו לעתים קרובות כמו היום. אחרי שאבא שלי נפטר במשך איזה שנתיים שלוש לא יכולתי לסבול אמבולנסים ברחוב, תמיד נכנסתי ללחץ שהמכוניות לא מפנות להם מקום ופחדתי שמי שנמצא בתוך האמבולנס יאבד את החיים שלו בגלל זה....תקראי לזה רגשות אשמה או כל דבר אחר - זה לא היה נעים אבל איכשהו זה עבר. אני מספרת לך את זה כדי שתדעי שהאבל באמת עובר עיבוד. עם השנים את תתחזקי למרות שבטח קשה לך לדמיין את זה. הזמן עושה המון, במיוחד אם באמת מנסים להתרומם למעלה וללמוד להשלים עם מה שקרה. כתבת שאת עדיין לא מתמודדת עם מה שקרה ושאת מחפשת סוג של עזרה. קודם כל אני שמחה שהצטרפת לפורום הזה, מקווה שהוא קצת תורם לך מהבחינה הזו שאת יודעת שאת לא לבד בסיפור הזה. מבחינת עזרה מקצועית, אני אישית מאד בעד טיפול פסיכולוגי, אבל חשוב למצוא מישהו שבאמת מתאים לך ושאת מתקשרת איתו טוב. אני עברתי לא מעט פסיכולוגיות עד שמצאתי את זאת שהתאימה לי. יש אנשים שלא אוהבים את צורת העבודה של הפסיכולוגים אבל אני חושבת ששווה לפחות לנסות. מעבר לזה יש אפשרות של טיפול קבוצתי שבו אנשים עם רקע דומה מתמודדים יחד עם הבעיות. אם תרצי עוד אינפורמציה בקשר לשתי האפשרויות האלה אני אשמח לעזור לך מניסיוני. אני חושבת שצורה אחרת להתמודד יכולה להיות איזושהי דרך לפרוק את הכאב החוצה, לבד או בקבוצה, למשל בעזרת כתיבה, פיסול, ציור, ספורט, מחול, תאטרון וכן הלאה. זה טוב שאת מחפשת עזרה, את מודעת לקושי שלך ואת בדרך הנכונה. בכל מקרה, תדעי שאנחנו כאן בשבילך תמיד.