התמודדות

אליהו70

New member
התמודדות

שלום רב, שמי אליהו שי. כבר פניתי אליכם בעבר בעניין זה, אשמח להיענותכם גם בפעם הזאת. אני עורך מחקר במחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בר אילן. המחקר הזה הוא ייחודי משום שהמטרה שלו היא לנסות להבין לעומק את עולמם הפנימי ואת חוויתם של אנשים הסובלים מ OCD. אנו מבקשים את עזרתכם בכדי שנוכל להבין טוב יותר מהן ההתמודדויות העיקריות של מי שחי עם OCD. תפיסתנו היא כי נקודת המבט האישית של המתמודד עם OCD היא קריטית להבנה טובה של הOCD. לשם כך אנו מעוניינים לערוך ראיון פתוח עם המתמודדים עם OCD, באמצעותו אנו רוצים להכיר לעומק את חוויותיכם בהקשר לחיים עם OCD. אם את או אתה מעוניינים להשמיע באוזנינו את קולכם הייחודי, אשמח לקבוע אתכם פגישה חד פעמית, במקום שנוח לכם. אנא פנו אליי במייל [email protected] או השאירו הודעה בטלפון 054-6718976, או השאירו הודעה בפורום הזה ואחזור אליכם. כמובן, ואין צורך לומר, שתישמר בקפדנות האנונימיות של המשתתפים. אני מודה לכם מאד מראש על הנכונות. אליהו

אני מנסה להבין מה מטרתך

הרי מסרתי לך פרטים ליצירת קשר מזמן ולא חזרת אלי. לאור זאת אשמח אם תבהיר לכולנו מה אתה עושה עם הנתונים על מנת שאנשים יוכלו לשקול אם ליצור אתך קשר או לא. וכאמור, אם לא תסכים לראיון טלפוני רבים יימנעו כנראה מלחשוף את עצמם למרות החשיבות. (גם כלפי אדם אחד - זו חשיפה)

main231

New member
כנראה

שאין לו אישור מהמנחה שלו על ראיון טלפוני

למעלה