התמודדות קטנה ...

התמודדות קטנה ...

סיפור שקרה לי בשבוע שעבר... אשתי שלחה אותי לקנות מזוזה לדירה שלנו. קניתי מזוזה פשוטה ושילמתי במזומן בלי לקבל קבלה.. לאחר כמה ימים,אשתי החליטה שהיא לא רוצה את המזוזה הזאת , אלא לקנות בחנות אחרת משהו שראתה. היא ביקשה שאחזיר את המזוזה ואבקש את הכסף בחזרה, עפ״י החוק החדש להגנת הצרכן. בקיצור, הלכתי על זה.. כל הדרך אני משרטט תרחישים על מה אומר למוכר ומה הוא יענה לי וכו..איך הוא אומר לי שאין לי קבלה ואין מה לעשות...הייתי קצת בלחץ מהסיפור,שמן הסתם אדם ״רגיל״ לא היה שם עליו... בקיצור , הגעתי לחנות ואמרתי לו שקניתי את המזוזה אבל אשתי לא אוהבת אותה ואני רוצה להחזיר אותה ולקבל את הכסף.. הוא התחיל להגיד שזה בעיה ואם הייתי בא באותו יום אז אולי ...אמרתי לו אבל יש חוק שמותר תוך 14 יום לקבל את הכסף...מיד הוא שתק, ניגש לקופה ונתן לי את הכסף בחזרה... יצאתי מרוצה מהחנות..(קצת הרגשתי זיעה מתפשטת בפנים אבל זה לא הזיז לי..) מסקנה שלי - החיים מלאים התמודדויות קטנות כאלה שנראות לנו כמו הרים( או לפחות גבעות קטנות), אבל אפשר לעבור אותן בשלום.. זהו- סתם רציתי לשתף במשהו חיובי...

כל הכבוד

זה מזכיר לי שפעם קניתי תוסף תזונה מסוים. אני צמחונית ולאחר הקניה גיליתי שהכמוסה של אותו תוסף עשויה מג'לטין (עצמות דגים...) הנטורופתית שטיפלה בי אז המליצה לי לנסות להחזיר את זה אבל לא הייתה לי הקבלה אז לא הלכתי.. קרה לי במקרים אחרים שהחלפתי מוצרים שקניתי וגם לא זכור לי שביקשו ממני קבלה אבל כשאין לי קבלה אני נמנעת בדר"כ מלנסות להחזיר/להחליף. אולי כדאי באמת לשנות את הנוהג

Lichy87

New member
כל הכבוד!

איזה כיף להצליח בהתמודדות ולקבל ממנה ביטחון. תראה איך מהתנסות אחת אתה מגיע למסקנה חשובה לגבי החיים שלך שאני בטוחה שתשפיע על המשך הדרך.

למעלה