התמודדות עם פרידה
השנה במסגרת הלימודים יצא לי לעבוד עם כיתה של חינוך מיוחד
נקשרתי שם לכל הילדים ובעיקר לילדה אוטיסטית מדהימה, יצרנו קשר מיוחד
כמה שיש לי ותק בתחום הטיפולי, קשר כזה מעולם לא היה לי
לפני חודש וחצי בערך המלוות שלי בעבודה המעשית אמרו לי שאני צריך לחשוב על דרך להפרד מהם כי נגמרת השנה. אני לא אוהב הכנה לפרידות כי מבחינתי "כל עוד אני שם, אני שם", מה הטעם להגיד שאני עוזב אם אני עוד לא עוזב?
למה להפוך כל מפגש למייסר בידיעה שתהיה פרידה בקרוב?
מצד שני עברתי איתם כברת דרך ואולי המדריכות שלי צודקות שצריך הכנה כלשהיא
חשבתי על כך ובסוף אמרתי להן שאני אתכונן לפרידה בשבוע האחרון של השנה
רצה הגורל ולפני שלושה שבועות הייתה לי תאונה ועברתי ניתוח (עדיין מגובס דרך אגב), התכניות שלי נעצרו כי הייתי מרותק למיטה ולא ידעתי מה יהיה איתי ואם בכלל אספיק לראות אותם. בסוף באתי בשלושה ימים אחרונים של השנה ומהילדה שאיתה בעיקר עבדתי יצא לי להפרד בשעה האחרונה של היום (כי נודע לי ברגע האחרון שלא תגיע יום למחרת), הייתה פרידה קצת מבלבלת, היא הייתה עצובה וקצת עצבנית אבל בסופו של דבר חיבקה אותי והצטלמנו ביחד, מצד אחד מרגיש אשם שלא יצא לי להכין אותה לפניי, מצד שני אני לא יודע אם פרידה מתוכננת הייתה עושה את העניין ליותר קל
אז רציתי לדעת מה אתם חושבים
איך אתם מעדיפים להפרד מאדם יקר ואיך אתם מעדיפים שייפרדו מכם?
פרידה מתוכננת עם הכנה מראש או פרידה שמודיעים עליה ברגע שהיא קורית?
השנה במסגרת הלימודים יצא לי לעבוד עם כיתה של חינוך מיוחד
נקשרתי שם לכל הילדים ובעיקר לילדה אוטיסטית מדהימה, יצרנו קשר מיוחד
כמה שיש לי ותק בתחום הטיפולי, קשר כזה מעולם לא היה לי
לפני חודש וחצי בערך המלוות שלי בעבודה המעשית אמרו לי שאני צריך לחשוב על דרך להפרד מהם כי נגמרת השנה. אני לא אוהב הכנה לפרידות כי מבחינתי "כל עוד אני שם, אני שם", מה הטעם להגיד שאני עוזב אם אני עוד לא עוזב?
למה להפוך כל מפגש למייסר בידיעה שתהיה פרידה בקרוב?
מצד שני עברתי איתם כברת דרך ואולי המדריכות שלי צודקות שצריך הכנה כלשהיא
חשבתי על כך ובסוף אמרתי להן שאני אתכונן לפרידה בשבוע האחרון של השנה
רצה הגורל ולפני שלושה שבועות הייתה לי תאונה ועברתי ניתוח (עדיין מגובס דרך אגב), התכניות שלי נעצרו כי הייתי מרותק למיטה ולא ידעתי מה יהיה איתי ואם בכלל אספיק לראות אותם. בסוף באתי בשלושה ימים אחרונים של השנה ומהילדה שאיתה בעיקר עבדתי יצא לי להפרד בשעה האחרונה של היום (כי נודע לי ברגע האחרון שלא תגיע יום למחרת), הייתה פרידה קצת מבלבלת, היא הייתה עצובה וקצת עצבנית אבל בסופו של דבר חיבקה אותי והצטלמנו ביחד, מצד אחד מרגיש אשם שלא יצא לי להכין אותה לפניי, מצד שני אני לא יודע אם פרידה מתוכננת הייתה עושה את העניין ליותר קל
אז רציתי לדעת מה אתם חושבים
איך אתם מעדיפים להפרד מאדם יקר ואיך אתם מעדיפים שייפרדו מכם?
פרידה מתוכננת עם הכנה מראש או פרידה שמודיעים עליה ברגע שהיא קורית?