התמודדות עם כאב..

התמודדות עם כאב..

להתמודד עם כאב שנמשך זמן ארוך קשה, זה גורם בהמשך גם לכאב נפשי, במיוחד כשזה כאב אשר מנטרל אותך מלעשות דברים. יש לי כאב בברך שסוחבת אותו מעל חודש ימים, אחרי צילומים בדיקות וכל היתר, נאמר שאצטרך לסבול עוד כחודשיים עד שהכדורים שלוקחת יתחילו להשפיע, עצם המחשבה שלסבול את הכאב קשה, אבל לדעת שאהיה מנוטרלת מהליכה כל כך הרבה זמן היא קשה עוד יותר... לכל מקום שעלי ללכת חושבת עשרים פעם, איך לקצר הדרך, אולי לנסוע, אולי להזמין מונית, מבינות שגם אין לי רכב לכן המחשבה המתמדת של איך אני עושה את הדברים.. ואז נפשית מתחילה לרחם על עצמי, מה כבר עשיתי, למה זה צריך לקרות לי וכל זה אני משליחה לתקופה של אחרי הגירושין (כי אז התחיל סיפור הכאבים אחרי תאונה שהיתה לי) וחושבת שאילו ידעתי שתהיה לי התאונה לא הייתי מתגרשת, והמחשבות רצות ואני בוכה והכאב שלא מרפה... רואה אצלי הכל שחור ואצל כולם הכל נפלא... להתמודד עם הכאב ושרוחי לא תיפול... איך עושים את זה? התמודדתי בשנים האחרונות עם כל כך הרבה דברים ודווקא הכאב הזה ימוטט את כל מה שבניתי...

לקשמי

New member
מזדהה מאוד

גם אני סובלת מכאבי פרקים, כאבי גב וכו'. אתמול יצאתי מהעבודה יותר מוקדם כי כבר לא יכולתי להקליד (אני עובדת כקלדנית) מרוב הכאבים שיש לי במפרק היד. לגבי הכאבי גב והשאר, הרופא המליץ לי על שחיה אז עשיתי השבוע מנוי בבריכה והתחלתי לשחות. עכשיו הייתי אצל הרופא בגלל הכאבים במפרק היד. הוא נתן לי כדורים שכבר לקחתי פעם ולא עזרו אבל אני עכשיו לוקחת אותם עוד פעם, הפעם בשביל היד. חוץ מזה הוא גם המליץ לי על איזה מין גרב כזאת ששמים על היד ואמורה להקל על ההקלדה, אז קניתי גם כזאת. אם כל זה לא יעזור אני אלך לגורמים פרטיים כדי לטפל בזה. לעזאזל הכסף, העיקר הבריאות.

לקשמי

New member
אני נהנית לשחות ../images/Emo13.gif

לא שמתי לב לשינוי משמעותי מבחינת הכאבים בעקבות השחיה, אבל בלי קשר, אני אוהבת לשחות ועצם השחיה עושה לי הרגשה טובה

גם לי אמרו...

לשחות ולרכב על אופני כושר, אלו שני דברים שאמורים להקל על הכאב ארשם לקאנטרי הקרוב ומקווה שזה בהחלט יעזור שבת שלום

opalit

New member
תרגישי טוב ../images/Emo39.gif

וגם אני מזדהה, כשלי מתחילים כאבים (יש לי מחלה מסויימת) הרגש מכאיב יותר, רחמים עצמיים..
ועצה - לגבי אופני הכושר, מאחר ויש לך כאבים בברך, תבדקי היטב (עם רופא/פיזיותרפיסט +מדריך) אם את לא עלולה לגרום לנזק נוסף. סופ"ש נעים והמון בריאות

../images/Emo24.gif ענקי

בתור אחת שסבלה תקופה ארוכה מאוד מכאבי בטן, שחזרו לאחרונה <ותודה לאל נפסקו בדיוק כשהתפטרתי> פשוט ניסיתי כשכאבה הבטן מאוד ברמות גבוהות ביותר <אם זה לא ממש ממש כואב לא הייתי טורחת אפילו לספר אבל ממש כאבה לי הבטן, מעין לחץ ענקי כזה>, פשוט לא לחשוב על זה, לחשוב על מה שטוב, לא על מה שרע ולא על מה שמפריע ובכלל- יותר בריא לחשוב על כל הדברים הטובים בחיינו ובטוחה שיש לך כאלה, במקום לחפש מה שאין.ממליצה בחום לקרוא את השרשור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1233&msgid=56736528

למעלה