התמודדות עם הכל

feebee1

New member
התמודדות עם הכל

יש פתגם: כאשר יורד הגשם יורד כבר מבול - זוהי בדיוק האמרה הנכונה לגבי. אני מוצאת עצמי לבד ומגדלת לבד ילדים, בלי עבודה, , אמא שלי גוססת, בלי חיי חברה - פשוט הכל נופל עליי בבת אחת. הגעתי למצב שלא בא לי על החיים האלו, יותר מדי קשה, אין לי כלום בחיים ואין לי בשביל מה להיות פה בכלל. אני מיואשת מהכל.

silvia500

New member
האור שבחיים...../images/Emo13.gif

פשוט וקל לי להגיד אבל זו נוסחה מאוד פשוטה:תלשבי טוב יהיה טוב כי אלוהים בשמיים שומע הכל ועוזר. יש צרות והרבה צרות את צודקת אבל תאמיני לי שאת יכולה לקחת את החיים שלך בידיים שלך ולגרום לעצמך לחייך, תקחי כוח מהילדים שלך ותשמחי , כי קל לנו להיכנס לעצב ודיכאון-זו הדרך הקלה. את צריכה לנצח את הרע של החיים ולחיות רק את הטוב שלהם. תסתכלי על הילדים שלך ותראי כבר איך האושר נכנס לתוכך ומאיר את הכל..חג שמח.

feebee1

New member
התמודדות

כן, ילדיי הם האור בחיי, אני גאה בהם והם אלו שמחזיקים אותי בחיים, עשיתי חושבין, והגעתי עד הלום אז לא נותר אלא להמשיך הלאה, לנסות ולשפר ואולי אצליח תודה על העידוד, זה שווה הרבה,חג שמח לך

יש לך הרבה ולמרות שקשה לראות את

זה בין כל הדברים הרעים שאת חווה כרגע, תזכרי שיש לך את ילדייך שבטוחה שאוהבים אותך מכל הלב. לגבי אימך הגוססת- מצטערת לשמוע, מקווה שהדברים כן יצליחו להסתדר. לגבי החוסר עבודה- מהו תחום עיסוקייך? אולי שווה למצוא משהו, גם אם זמני ולא הרבה כסף וככה גם תכירי אנשים וזה יפתור לך חלק מהעניין של החיי חברה. יהיה בסדר, את לא לבד

bridges

New member
להודות

אני מזמין אותך לקחת מחברת וכל יום לפני שאת הולכת לישון לכתוב לפחות שני דברים שאת מודה עליהם. זה יכול להיות כל דבר: דברים קטנים: כמו האוכל שאכלת היום או דברים גדולים כמו הילדים שלך. תעשי את זה לפחות חודש בהתמדה ותראי למה את פה.

feebee1

New member
תודה

אני כן מודה לאל על כל מה שיש לי אני משתדלת להסתכל בחצי הכוס המלאה ולא בחצי הריקה אבל יש לי יותר מדי על הכתפיים כרגע אני רואה את הילדים שלי, אני גאה בהם ולא רוצה שיסבלו בגללי כנראה הדכאון כרגע גובר על הכל ואני הייתי פסימית ורואה רק שחור תודה שהקדשת מזמנך וכתבת לי, זה כבר עושה הרגשה טובה תודה

ואין פתגם-אבל יש מציאות שהיא...

אין שום דבר קבוע בחיים הכל בר חלוף-גם הגשם וגם המבול באים והולכים שום דבר אינו קבוע. חיינו בנויים מפעימות של רגע מרגע לרגע אנו חיים , רגע חולף לא חוזר לעולם. זוהי תמצית מציאות חיינו.. אם נלמד להשכיל יהיה קל יותר להבין שחיינו משתנים מקצה לקצה ובין רגע... אל יאוש חפשי לאט לאט עבודה- זהו עבודה בפני עצמה.לעולם אל תסגרי ותסרבי לעבודה כולשהיא, משום שלעולם אינך יודעת להיכן תגיעי. והחיים עצמם יפים כשלעצמם-מנקודת מבטו של האדם הפשוט-זרמי עם החיים וראי שהדברים משתנים ומהר. ובאשר לאימך , החלמה ובריאות כמה שאפשר. רק בריאות ופנסה ילוו את חיייך.

feebee1

New member
תודה

עצם העובדה שכתבת על מנת לעודד זה כבר עושה משהו, תודה כנראה אני יותר מדי בדאון על מנת להתרומם כרגע נראה כאילו הכל סביבי קורס ובבת אחת ללא הפסק. תודה מאחלת לך כל טוב

למעלה