התמודדות עם הבדידות

תמחברים לאינטרנט

מוצאים חברים חדשים שגם הם בודדים וחיים לבד
אז הם מבינים אותך ואת אותם כמו שאר הכותבות והכותבים בפורום
שגם הם שמתמודדים כמוך עם הלבד והבדידות

רחל 17

New member
איך...בדידות

אילנוש, הרבה דרכים יש לצאת מהבדידות ואני מצתרפת לדברי קורלי, לו אני במקומך הייתי יוצאת לסייע לאנשים, לצערנו ישנם הרבה אנשים הזקוקים לעזרה ויד לוחצת יד,למי שתעזור יוכל להוציאך מהבדידות יתן לך מרחב להכיר אנשים מרחב של לא להיות לבד, אם בדידות זאת היא נפשית ולא גופנית הרי שכפי שידוע לי ישנן הרבה קבוצות תמיכה, חוגים הייתי פונה אל אחדים מהם ולבחור במתאים לי...
מדבריך לא ניתן להבין אם אתה חי לבד, אם יש לך משפחה שאולי לא יודעת עד כמה בודד אתה?

לקום בבוקר עם רצון להחל בדבר חדש וליזום לא להמתין לזרום עם החיים ועם הסביבה...
יום טוב לך
רחל

yamkachol

New member
הייתי מחפש פעילויות מעניינות, שבהן יכול

לפגוש אנשים / אשה כלבבי.

yamkachol

New member
"על הדרך" מצאתי עוד מידע,

למענך, מקווה שיתן לך משהוא.

כיצד ניתן להפיג את הבדידות בגיל השלישי?

אובדן בן זוג הוא משבר קשה מאד. בן הזוג שנשאר צריך להתמודד עם תחושת האבל ולבנות את חייו מחדש. עצם זה שאתה מודע לכך שקשה לך ומבקש עזרה זו כבר התחלה של הפתרון. יש הרבה מאד דברים שאפשר לעשות: להצטרף למועדון קשישים ולחוגים והפעילויות הכלולים בו, שם גם תמצא עניין וגם חברה. אפשרויות נוספות הן לחפש פעילויות פנאי שמעניינות אותך: לעסוק בספורט או בתחביב כלשהו שאולי עניין אותך שנים רבות אך לא הצלחת לפנות זמן לכך.

אפשרות נוספת היא להתנדב. ישנם מקומות רבים הזקוקים למתנדבים: בתי חולים, מסגרות לילדים, תכניות מיוחדות לבני נוער או לאוכלוסיה הענייה. התנדבות גורמת לסיפוק והנאה ותחושת חיוניות ומשמעות.

במידה ואתה מרגיש שהאבל הוא חלק מהבעיה, אפשר להיעזר באנשי מקצוע אשר ייעזרו לך להתמודד עם האבל והאובדן. לשכות הרווחה וביטוח לאומי מפעילים קבוצות תמיכה לאלמנים ואלמנות המסייעות להתמודד עם אבל. מה שחשוב הוא לא להישאר עם הבעיה אלא לפנות ולו לאחד מהגורמים הללו, וכבר תראה שהמצב ישתפר.

נענה מרץ 26, 2012 על-ידי אנונימי
שלום רב
אנו מספקים הדרכות מחשבים למתחילים ומתקדמים אצלך בבית
בדרך זו ניתן להעשיר את זמן הפנאי, להישאר בקשר עם המשפחה וליצור קשרים חדשים
www.lomdim-ahshav.co.il
052-3924777
נענה אוגוסט 11, 2012 על-ידי אנונימי

למעלה