התמודדות עם ביה"ס

התמודדות עם ביה"ס

שלום, אני עובדת עם ילד שסובל מטורט. יש קשיים אינסופיים עם הצוות של ביה"ס, קשה להם להתמודד עם הקשיים של הילד. האווירה בכיתה לא נעימה, אין תמיכה, הרגשה של הרמת ידיים. יש לכם מידע בנושא? מה אתם ממליצים? תודה!

שביק

New member
את מוזמנת ליצור קשר עם העמותה : מספר הטל

של העמותה 09-7408478 ואשתדל לתת לך מענה הולם בשיחה. אם יעלה הצורך יש אפשרות להגיע לביה"ס למתן הרצאה לצוות ביה"ס על-פי הצורך. לילה טוב בברכה שביק יו"ר עמותת א.ס.ט.י.

להזמין את אחד האנשים

1. שביק הלא היא יו"ר עמותת אסטי להרצאה בביה"ס בו לומד התלמיד.ההרצאה כרוכה בתשלום. 2. mickya הלא היא ד"ר מיקי אברמוביץ המתמחה בנושא טוראט. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

נדמה לי (תקנו אותי אם אני טועה)

שגם ד"ר מיקי אברמוביץ' כרוכה בתשלום (תשלום עבור האיבחון שהיא עורכת, שנדרש לשם השגת ההתאמות מול ביה"ס). מי ששייך למחוז ר"ג - גבעתיים פטור מתשלום, כיוון ששם היא עובדת מטעם משרד החינוך, ומי שגר מחוץ לאיזור הזה נדרש לשלם כ- 400 - 600 ש"ח באופן פרטי. אם טעיתי באחד הפרטים אתם מוזמנים כמובן לתקן אותי, (מעולם לא השתמשתי בשירותים של מיקי או של בת-שבע, אבל זה מה ששמעתי מהורים שכן השתמשו בשירותיהן).

vered83

New member
יש לי שאלה צריך לשלם למיקי ולשביק העם מקבלים

קבלות עבור התשלום כי אנחנו שלמנו ולא קבלנו

mickya

New member
ורד נא לא ללכלך!!!!

שילמתם עבור הנסיעה ותו לא. אתם לא שייכים למחוז שלי והנסיעות לא משולמות.ובודאי לא יוצאות מכיסי היה כרטיס רכבת ואפילו בעד המונית לא שילמתם כי אספו אותי מביה"ס, ועד כמה שידוע לי גם בת שבע נותנת קבלות.

שביק

New member
תודה מיקי, אכן בעבור כל הכנסה גם נסיעות יש

קבלות וכן דו"ח בעבור ההוצאות. בברכה שביק

../images/Emo88.gif חברים - סוף לדיון. הפורום לא נועד

ל"בירורים" פומביים בנושא הכנסות כאלו ואחרות. כל דיון שיחרוג מסוגיית התמיכה בטוראט - יימחק ללא התראה. מי שיש שאלות בסוגית הכנסות והוצאות - מתבקש לפנות במסר אישי לאדם הרלוונטי. אני מקוה שהייתי מספיק ברורה - כי אין לי שום כוונה לפתח כאן את הנושא. אודה להתחשבותכם בבקשה.

../images/Emo26.gif אפשר לקבל קצת פירוט כאן../images/Emo35.gif

ראשית - לא הצלחתי להבין מה הפירוש "עובדת עם ילד שסובל מטוראט" - האם את מורה או סייעת או, אולי מדריכה? מה הקשר שלך לילד והאם את צמודה לילד כל היום? לגבי קשיים אינסופיים - האם וכלי לפרט גם כאן בה מדובר בדיוק? עם אילו קשיים של הילד קשה לצוות להתמודד? ממה בדיוק הילד סובל? בן כמה הוא? איך הקשר של בית הספר עם ההורים? מה זאת אומרת "האוירה בכיתה לא נעימה"? ההרגשה של הרמת ידיים של מי היא בדיוק - של הצוות? של הילד? בקיצור - השאלות שלך כלליות מדי, כך שקצת קשה להתייחס אליהן. נסי לפרט קצת יותר - כמה שניתן מבלי לחשוף את הילד שלא לצורך. ואז ננסה לעזור.

למעלה