התמודדות עם בגידה

eransh1

New member
אולי...

אבל גבר שמזיין מהצד וידע שאשתו לא תעזוב אותו עם הוא יעשה את זה יזיין שוב מהצד וסליחה על השפה...

אתייחס דווקא לפלשבקים...

מאז שנודע לי על בגידתו כבר עברו שנתיים וחצי אנחנו כבר אחרי, חמישה חודשים מאז שהתגרשנו והפלשבקים האלה עדין שם, להתנקם... לא יעזור לך להתגרש... גם לא כי הפלשבקים האלה יחזרו אליך כל פעם שתחשבי עליו, כל פעם שתתגעגעי, כל פעם מחדש... הפלשבקים האלה לא יתנו לך לשכוח, אך אם את חושבת שאת מסוגלת לסלוח אם יש לך אהבה אליו, רק הזמן יעשה את שלו בהצלחה

yaarit111

New member
שאלה אישית

מיקי שלום, סלחי לי על החטטנות, אבל, הגירושין היו רק על בסיס הבגידה. האם לפני זה הכל היה מצויין? הסיפור שלך מאוד נגע לליבי ומאוד סיקרן אותי. אם בא לך לפרט אני מאוד אשמח. אפשר גם למייל. המון תודה יערית

מה את רוצה שהוא יגיד......לך..???

היא סקסית, היא משכה אותי, היא טובה במיטה צריך להיות ריאלסטים ואם הוא היה איתה הוא אהב להיות איתה, נשמע שאת מאמינה לכול מילה שהוא אומר לך.. (לי אין ניסיון בבגידות) באם החלטתם לדפדף ולהמשיך הלאה עשי זאת בלי לאכול את הלב והנשמה במחשבות, ולידיעתך אישה אף פעם לא יודעת האם בעלה פלרטטן ??? זה נודע לך כך פתאום שהוא כזה.. ואם לי היה קורה דבר כזה מראש אני יודעת מה הייתי עושה, הייתי מתקשרת לבעלה, ומספרת לו הכול, לא מייעצת לך לעשות כך, אני הייתי עושה כך.. אפשר גם להבין למה הוא התפרץ ובגד בך, הוא איתך מגיל 18 והרי אנחנו יודעים שגברים אוהבים ריגושים (מצטערת באם אני פוגעת) שינויים וזה לא סוד, עד שהם לא מנסים הם לא נירגעים או שיש את אלו שרוצים עוד ועוד... והאישה אף פעם לא יודעת... בכול אופן בהצלחה ומחזקת אותך באשר תחליטי..

yaarit111

New member
משחק הניחושים

תודה על התגובה.אני יודעת שניסית לעזור. תני לנחש: את לא נשואה , לא היית מעולם במערכת יחסים ארוכה (אם כן יצאת ממנה פגועה),ואם אינני טועה גם צעירה בגיל, אני צודקת?

../images/Emo9.gifתגובה

שלום לך, אינך מתארת לעצמך כמה אני מבינה אותך, בעצם הייתי שם. אני סלחתי אך לעולם לא שחכתי. אפילו עכשיו זה עדיין עוקץ אותי לפעמים. זיכרי אל תבני חומות סביבך כי יום אחד תתחילי להיות בודדה אבל בשביל לשכוח את צריכה לעשות לו את אותו הדבר רק שהוא לא ידע, רק בשביל הרגשתך הפנימית. כשתעשי זאת הנשיות שלך תתחדש את תעברי שינוי אם במראה ואם ברגש ותקריני רבות לסובבים אותך בין היתר גם לו והם אוהבים את השינוי. וכלל חשוב אל תפרקי את הזוגיות אם הוא אדם טוב חבל לתת אותו למישהי אחרת אחרי כל העבודה הרבה שעבדנו בשביל לעצבם ותמיד זיכרי שהגברים חושבים עם הראש התחתון ולמה יכולה לגרום אישה נאה. את הזונה הזאת כבר ה' יעניש ע"י מעשה דומה . מקווה שעזרתי בהצלחה

יש לי מה להגיד

לי זה אמנם זה לא קרה, ככה שאני לא יכולה להזדהות באופן מוחלט עם כאבך אבל אני מבינה אותך מאוד.... הדעות שלי לגבי בגידה הם מאוד חזקות, אני לא חושבת שאוכל לסלוח על דבר שכזה. וכל מי שאומר שכן, או שמשקר לעמצו או שלא היה בסיטואציה כזו. ברגע גם שיש לכם ילד משותף בקן שבניתם, העניין כמובן מסתבך... אני באמת שלא יודעת מה לייעץ לך אבל פשוט חשבתי לכתוב לך משפט שמישהו חכם אמר לי פעם, שעבר את אותה החוויה שאת עברת ונשאר- הוא אמר לי שהוא חושב שחלק מגדולתו האמיתית של אדם זה לסלוח על בגידה ובעצם העובדה שאת סולחת על דבר כזה, את זאת שגדלה... ואת זאת שמגיעה יותר גבוהה עם עצמך, אם באמת ובתמים את מצליחה לסלוח... ושוב, לא הייתי בסיטואציה כזו, קשה לי לשפוט רק רציתי לכתוב לך את זה ושתחשבי על המשפט הזה, אם את מסוגלת לסלוח-את זאת שמרוויחה פה (ולא הוא) המון בהצלחה.. מכל ה-

את המשפט רשמתי והפנמתי

תודה על תגובתך מאוד נעים לי שיש אנשים שעדיין איכפת להם באמת. הייתי רוצה לדבר איתך וכמובן לדעת בת כמה את? והאם את בקשר?

ובכן....

לא תאמיני אולי אך אני כולה בת 21... אך נפשי בוגרת מכפי שמספר גילי מעיד... לא יודעת, פשוט נולדתי ככה, דרך החיים שלי הביא אותי לבגרות מסויימת. וכן-הייתי בקשר, מעוד ממושך אפילו, 3 וחצי שנים של אהבה שנגמר בכאב רב משום שכנראה היה צריך להיגמר.. אשמח לדבר גם איתך- בת כמה את? ואיך כל מה שקרה, קרה?

../images/Emo24.gif תודה

למה לא? אני מאמינה לך. וזה לא כולה בת 21, את אישה עם ידע,קסם,בגרות לא כמו אחת בת 15 או 18 למרות שזה לא רחוק אך יש לכך חשיבות בגיל הזה. אני בת 25 וגם אשמח מאוד לדבר עם אישה שעומדת טוב על שתי רגליה וודעת מה היא רוצה בחיים. צורב לי קצת בלב על אהבתך שנגמרה בכאב. אישה לא טיפשה פעם אמרה לי לא חבל על הקשר, הרגש חבל על הזמן(3.5 שנים) דעתי היא שונה רק למדת מזה ואני סומכת עליך שאת תמצאי את האחד שלך. בהצלחה אחותי

heni1

New member
פעם בוגד..תמיד בוגד!

מכירה את המשפט הזה?.הוא נכון..אז קחי את זה לתשומת ליבך..אם הוא העז פעם אחת לבגוד בך אז יש סיכויים שבפעם הבאה הוא לא יחשוב פעמיים ויעשה זאת שוב...!

אבי1311

New member
מסכנונת.

אין צורך להרגיש מושפלת. כל הגברים בוגדים או בראש או בגוף.

לסלוח אך לא לשכוח.

לסלוח יש אפשרות כזו. זה מאוד קשה אך ניתן ליישום. נקמה לפי דעתי לא עוזרת בהתמודדות. היא לא תעניק לך דבר. את רק תפגעי באישה הזו ובבעלה. אני לא אומרת שלא מגיע לו לדעת את האמת אך אין זה בהכרח תפקידך לעשות כן. המחשבות המכאיבות לפי דעתי תמיד יישארו כמו כן הזיכרון אך לסלוח תמיד אפשר.

חודשיים וחצי זה מיני רומאן

וזה מה שהטריד אותי בכל הפרטים שנתת תבררי איתו מה בדיוק זה היה ואיך הרגיש אתה חודשיים וחצי אם זו הפעם הראשונה והוא מביע חרטה עמוקה, אולי כדאי לתת עוד צ'אנס

דרך גבר

New member
הייתי שותף לנקמת אשה

זה היה לפני מספר שנים כשהתפתח רומן לוהט ביני לבין מישהי במקום העבודה שלי.היא היתה נשואה וצעירה למדי מה שמאד החמיא לי, ואני לא זוכר מי חיזר אחרי מי או מי נעתר למי. העקר,כבר בפעם הראשונה ששכבנו הבנתי שהיא חושדת בבעלה שהוא בוגד בה ושהבגידה שלה היא מעין נקמה בו(למרות שהוא לא ידע)וזה עוזר לה להתגבר על הבגידה שלו. בגדנו ככה ביחד כמעט חצי שנה, היא היתה בוגדת נהדרת, המין היה פשוט מטריף, אני הייתי בעננים,עד שלאט לאט חלה התרחקות. חשבתי שהיא סוף סוף נרגעה ממעשי בעלה ורגש הנקמה שלה בא על סיפוקו, עד שהבנתי אחרי זמן שהיא פשוט עברה לנקום עם מישהו אחר. ולעצמי תמיד אני אומר:"מי יתן ואפגוש מידי פעם נוקמת כזו למען הכיף". אז האם הנקמה עוזרת? לא יודע, תלוי למי.

למעלה