התמודדות עם בגידה

yaarit111

New member
התמודדות עם בגידה

שלום לכולם, אני חדשה כאן. כבר חודש שאני "מסתובבת" בפורום וקוראת ועכשיו החלטתי להשתתף ולקבל עצות ותמיכה מנסיונכם/ן. לפני כחודש וחצי גיליתי שבעלי בגד בי במשך חודשיים וחצי. אני ובעלי נשואים כ-6 שנים, אבל נמצאים יחד מגיל 18(אנחנו בני 30+). אני זוגתו הראשונה לכל דבר, לפניי לא היו לו כל התנסיות פיזיות ו/או נפשיות ולי היו שתי מערכות יחסים קצרות ולא משמעותיות לפני שהכרנו. מערכת היחסים שלנו היתה מאז ומתמיד מערכת יחסים של אהבה, אמון הדדי ותמיכה.יש ביננו שיחות פתוחות ועמוקות וגם הסקס מצויין.כמעט מושלם אם אפשר להגדיר זאת כך. באותו יום ארור לפני חודש וחצי חרב עליי עולמי. כל יסודות הבניין שעליו נבנה קן אוהבים שלנו קרסו(בקן שלנו יש גוזל בן שנתיים).לא אכלתי , בכיתי, שברתי, הרבצתי ועוד בכיתי ועוד..... מאז אותו יום אני באבל וקשה לי "להתעסק" בשום דבר אחר מלבד הבגידה וכל הקשור בה. אני נעה בין מצבי רוח קשים בהם נדמה לי שנטרפה עליי דעתי לבין רגעים בהם אני מתפקדת אבל זוכרת וכואבת. הבחורה עימה הוא בגד בי (יש לי בשבילה כמה שמות תואר אבל החלטתי לחסוך זאת ממכם), נשואה טרייה שזו לא הפעם הראשונה שבה היא בוגדת בבן זוגה. כשהרומן התגלה, שיתף אותי, לבקשתי, בעלי, בכל פרטי הרומן. ואני באובססיביות שאלתי וכאבתי ושאבתי והעמסתי עוד וכו'... בעלי תומך ועוזר לי בכאביי וכואב אף הוא את הטעות שעשה. הוא אינו נרדם בלילות, בוכה ועושה הכל כדי לתקןהוא מאוכזב מעצמו, אבל קשה למצוא נחמה , כיוון שאין- את הנעשה אין להשיב ואין תשובה ברורה ל"למה עשית את זה"? יש מס' סיבות שעלו: השעמום בעבודה והשיגרה הכללית בחיינו(אחרי 14 שנה עם כל האהבה הגדולה אין פרפרים של התחלה)וחוסר ההתנסות הזוגית ובעיקר המינית שעימה נכנס אל הקשר. הוא חוזר ואומר שבה לא היה דבר מיוחד או מעניין או משהו המשתווה בכלל ליחסינו או לאהבתינו (גם לא במיטה) ואם היה יכול למחוק זאת היה עושה זאת. בעלי אינו מהטיפוסים הפלרטטנים ואף פעם לא נכנס לדבר הדומה לרומן בעבר. הוא מתאר זאת כמערבולת שנכנס אליה ולא ידע איך לצאת ממנה. החלק הקשה הוא ההתמודדות היומיומית עם הפלשבקים- כל הזמן עולות בראשי סיטואציות מתוך הרומן וכל פעם השקרים שהתלוו מכים בי מחדש, בנוסף גואה בי רגש הנקמה, הרצון להרוס לה להכאיב לה, להתקשר לבעלה ולספר לו , למרות שראציונלית אני יודעת שהדבר לא יתרום לי אלא להיפך- יכניס אותי למערבולות חזקות יותר.איני רוצה לשתף חברות רבות מהפחד שבעתיד הדבר יפריע לי וגם זה מקשה עליי מאוד. מה דעתכם/ן האם נקמה עוזרת / מנקה? האם הפצע / המחשבות המכאיבות יישארו אצלי תמיד? האם מתי שהוא אוכל לסלוח? לשכוח? כמה זמן בערך לוקח לחזור לעצמך? אני פוחדת שהכאב, ההשפלה, הרגשת הבגידה לא יעברו לעולם. מה דעתכם/ן? האם נקמה עוזרת בהתמודדות? תודה על האופציה לכתוב ולהתנקות

adam33

New member
שאלה קשה ביותר

ראשית איני מאמין בכך שהוא נסחף לקשר כי בעצם מה הית רוצה שהוא יספר? שהוא אוהב אותה? שהוא נמשך אליה? ולכן את צריכה קודם לברר את השאלות העיקריות אבל כל זה צריך להיות רק אם הוא כן וישר דבר שכעת אינך יודעת כי יתכן ובעצם הוא אומר לעצמו היא תפסה אותי עם המאהבת וכעת אני אמציא משהו והיא מין הסתם תסלח לי או לחילופין הוא יהיה כן וישר והוא יספר לך הכל בדיוק מה היה ואם היא היתה הראשונה או שהיו כמה לפניה שאת לא יודעת וזה חשוב כי מנסיון יותר קשה לחיות עם ההרגשה שאת יודעת הכל וכעת את בוחרת מה את רוצה כי למשל אם את רוצה להפרד אז זה לא חשוב לך מה הוא עשה ועם מי כי בעצם החלטת שאת רוצה להפרד אבל הבעיה סבוכה יותר כי אם את רוצה להמשיך יותר קשה להשלים ולעבוד על הזוגיות ואז פתאום תגלי כל מה שהיה שלא ידעת ואז איך תרגישי? במילכוד מצד אחד כבר אתם בחזרה ועובדים על המשבר מצד שני את תהיי פגועה יותר מכל שניה ושניה שאת איתו אז מנסיון דבר ראשון תהיי חזקה לא משנה לאן תפני ומה תעשי תתחזקי אמנם הלב פגוע ומי כמוני יודע מה זה לחיות עם לב שלמרות שהוצאת את הסכין שננעצה בך עמוק נשאר חור שחור שלא יסתם במהרה דבר שני את חייבת להרגיש אותו לראות מה מידת החרטה שבו האם הוא מקלל אותך בלב על זה שתפסת אותו או שהוא באמת מתחרט ויהרוס הרים וגבעות בשבילך האם הוא כעת ילך לייעוץ וישקיע ויראה את אהבתו? או שתרגישי את האהבה שלו שלושב חודשים ואחרי זה עם המריבה הראשונה הכל יתפרץ שוב וזה יתפרץ ולכן תוציאי הכל הכל מהלב כעת תהיי נקיה מכל מה שאת מרגישה כלפיו ובפניו לגבי הנקמה אני מודה שעד היום גם לי יש את המחשבה של הנקמה אבל בדיוק לפני כמעט שבוע נשאלתי לגבי הנקמה ועניתי למישהו שבעצם עניתי לעצמי יותר נכון לפנות לבוגד בעילום שם ולומר לו שאת יודעת שהוא בוגד ושיפסיק את זה יותר מאשר להתקשר לבת זוג ולספר לה כל מה שאת יודעת וזו גם עצתי אלייך תפעלי בשיקול דעת יש לך את כל הזכות בעולם להרגיש פגועה וכואבת אבל תזכרי תמיד שהוא כעת אוליי מחייך אבל אם תעשי תעויות הוא ישנה את הגישה שלו לרעתך את צודקת ולא צריך לשתף את כל העולם במה שקרה אלא רק בצימצום לגבי המחשבות שלך אם ישארו תמיד? מנסיון כל עוד הכל יהיה בסדר ותרגישי מחוזרת ומאוהבת בו והוא בך אזיי את תשאירי את הכל בצד ותמשיכי מחוזקת ברגע שהוא יתחיל לזייף שוב ולבוא מאוחר ולזלזל ולא יפרגן ותרגישי כל מה שהרגשת לפני הבגידה אז המחשבות יצוצו בהתחלה שעה ביום ואחרי זה בכל זמן שתהיי בבית כמו שאמרתי תהיי חזקה ..ואל תתני לו להרגיש שאת כעת פגועה ומתמוטטת אלא שאת דורשת את מה שמגיע לך וזה להיות מאושרת וממנו ואם הוא מאמין שזו היתה מעידה כעת מתחיל המבחן שלו... בהצלחה מכל הלב..

yaarit111

New member
אדם

אני מאמינה לו ולא בגלל שאני מטומטמת או נאיבית. כן, הוא מתחרט ומוכן לעשות הכל כדי שאסלח ושאשאר איתו. אני יודעת את כל הפרטים, הוא לא מסתיר ממני כלום כעת. הוא פתח בפני גם דברים שידע שיכאיבו לי ולכן אני בטוחה שהוא כנה איתי עכשיו. אני רוצה לבנות מחדש בהסתמך על העבר המצויין שלנו. אני מאמינה שהוא למד את הלקח. ההשארות שלי עימו אינה מובן מאליו והוא יודע את זה. אני רוצה להאמין שזה האיש שאני מכירה ואוהבת שעשה טעות גדולה ומכוערת ולא אדם אחר שאינני מכירה ומכאן לצמוח ולבנות. תודה לך יערית

מעצבן...

מקריאת ההודעה שלך התחלתי להתעצבן. זה כל כך מרגיז ומעציב שגם עם זוגיות כמעט מושלמת כפי שאת מתארת עדיין קיים סיכוי לדבר החולני הזה, לבגידה. המילה הזו כל כך מפחידה אותי והמעשה הזה כל כך מגעיל אותי. אני מאוד מקווה שאני לא יעמוד בסיטואציה כזו בחיי וגם אם כן, אני אדע לא להכנס למערבולת הזו ולראות תמיד לנגד עיניי את הקן הנפלא שיש לי. לעניינך, אני ממש מבין לליבך. הסכין הזו כפי שתיאר אדם, תשאר גם לאחר שהיא תצא והדברים יחזרו למסלולם (אם יחזרו). כבר בהודעות קודמות הייתי חד משמעי בנושא של בגידה, ודעתי הייתה לחתוך עניינים חד וחלק. עכשיו, כשאני קורא את הודעתך ואיך היה קן נפלא שאת ובעלך בניתם ובנוסף, הילד שבא לעולם. האם שווה להרוס את כל זה רק בגלל מעידה כזו של בעלך? ותרשי לי לציין שהמעידה הזו נמשכה תקופה די ארוכה, זה לא סטוץ חד פעמי (שגם את זה אני לא מצדיק)אלא תקופה שבה יכל בעלך להבין ולהפנים מה הוא בעצם עושה. מהי מידת הנכונות של בעלך לשקם את הקן שבניתם? מהי מידת החרטה שלו? כמה הוא משקיע ונותן כיום? מצד שני, האם את יכולה לחזור ולבטוח בו? האם כל המעשים האלה נעשים באמת ובתמים מתוך מטרה לשקם או מתוך מטרה לכבות את האש שנוצרה? את צודקת, קשה למצוא נחמה בדברים שהוא עושה עם כל האהבה הגדולה שלו אלייך. עכשיו כבר אני מתחיל להתבלבל... אני לא מאחל לאף אחד לעמוד במצב שבו את מצוייה. אני מבין לליבך, וההחלטה לסלוח ולשכוח או לברוח צריכה לבוא ממך. החלטה כזו היא אינדיבידואלית ושונה מאדם לאדם. תנסי אולי לחשוב עם עצמך האם את יכולה לוותר על הקן הזה, ולנסות לבנות קן חדש או להשאר בקן הזה עם תחושות ופלשבקים שעלולים לצוץ ולחזור במשך חייך. האם את אדם סלחן מטבעך? מה הגבולות שאת מציבה לעצמך או הצבת בזוגיות שלך? תנסי לברר עם עצמך מה את יכולה ולא יכולה לסבול? לי, באופן אישי היה מאוד קשה להשאר בקשר כזה. נקמה? עין תחת עין? לא כדאי ולא עוזר, לא לך ולא לקן הנפלא שבניתם, את רק תוסיפי שמן למדורה. ואם כבר נקמה אז לא עכשיו שאת נמצאת בסערת רגשות אלא רק כשתהיי בטוחה בהחלטותייך והמצב יחזור איכשהו לקדמותו.יש אנשים שהנקמה עושה להם טוב ומחדירה בהם תחושת בטחון והגעה לשלמות ורוגע עם עצמם. אלה אנשים תחרותיים בעיקר, ואנשים שאיבדו את בטחונם העצמי וחושבים שכך, בדרך בגידה הם יחזירו לעצמם את מה שאבד להם. (כמו מלחמת כנופיות שאחד מתחיל והשני ממשיך ובסוף זה הופך לכדור שלג, עם כמויות פגיעה גדולות) יערית, כואב לי, ורע לי לקרוא דברים כאלה (זה מוציא לי את החשק להתחתן...
)אין לי הרבה מה לומר או להציע, יש כאן אנשים הרבה יותר מנוסים ממני שיכולים לעזור לך מתוך נסיון. אבל דעי לך דבר אחד, אני כמעט בטוח שחייך לא יהיו אותו דבר, והקן הנפלא יפגם במידה מסוימת. את צריכה להיות חזקה ולדעת שהכדור בידיים שלך, את מנווטת את הקשר עכשיו, ופשוט תנברי בתוך עצמך וחשבי אם את יכולה לחיות עם 10 טון כל חייך, או שה- 10 יהפכו בשלב מסויים ל5 או 1 ואז אולי תוכלי להרים קצת את ראשך ולחיות. החלטה קשה אבל כל החלטה שלך תהיה נכונה וצודקת, בהצלחה ורק טוב, יקירתי.

iritika

New member
יערית111

ניכר שעבר ועדיין עובר עליך סבל רב. בטוחני שתגיעי להחלטה נכונה רק אחרי שתעשי סדר במחשבות. חשוב שתתעלי ממרומי האגו שצברת בעקבות הבגידה- ותחשבי מעשי ובהיגיון. לבגידה אפשר להלביש המון תירוצים- השאלה היא מה נכון לך? השאלה היא אם בין כל התשובות תקבלי תשובה אחת מספקת והגיונית- אינני חושבת. אל לך להכניס לחייך את האישה יותר ממה שהיא כבר עמוק בפנים. למה לך להתנצח? להתנגח? הרי זו יכלה להיות כל אחת אחרת... בטוחני שאם היא הייתה ראוייה בכלל למשהו- היא לא הייתה בוגדת בטח ובטח לא לאחר נישואין כל כך קצרים. בשנותיי הספורות החיים לימדו אותי- שכל אחד משלם את התשלום למעשיו- גם האישה - שהיא זרה לך אבל נמנית בין שונאייך- תקבל את גמולה. החיים ילמדו אותה- לא את צריכה להיות השליחה. הניחי לה- התמקדי במה שחשוב באמת. כרגע את החשובה באמת. אחרי כל כך הרבה שנים- לגלות שהיסודות לא נבנו כהלכה- זו הפתעה. לכן הפנימי זאת על מנת שתוכלי להניח לרגע את המגדל המטופח לטובת היסודות הדורשים שיפוץ וחיזוק. בטוחני שכל החלטה שתקחי- כל עוד היא תגיע ממקום שקול הגיוני ונבון- תהיה נכונה להמשך חייך. מה שלא תבחרי לעשות- תלכי עם החלטתך עד הקצה- על מנת שלא תהיי קורבן לבחירה שלך. על מנת למחול עליך להיות שלמה עם עצמך-על מנת להתנקות עליך להפריד את האגו לפעול בהיגיון מכריע ובמעט אגו. נשמע כמו נוסחא??? אכן כך!!! נוסחא להצלחה... ולך יקירה- אני מאחלת המון המון בהצלחה לקראת הדרך הארוכה- שלא תהיה קלה- אך תהיה הכרחית ומשתלמת.

yaarit111

New member
תודה

עירית יקרה, תודה לך על תגובתך שנסכה בי כוח ושלווה. את כ"כ צודקת וקל לי להתחבר לדברייך. יערית

mm האחד

New member
כפי שאני רואה זאת

הכל תלוי בך איך תתמודדי עם זה בעתיד האם תהי מסוגלת לשכוח זאת כאילו לא קרה דבר או שזה יציק לך בכל פעם שתהיו במיטה, או כאשר הוא יביט באישה אחרת אפילו במקרה. האם תוכלי לבטוח ב בכל פעם שהוא מחוץ לבית בלעדייך. לכן שוב הכל תלוי בך. חזקי ואמצי בכל החלטה.

עברתי חוויה דומה

מבין לליבך,מאוד קשה לעבור את זה,אבל, זה אפשרי.אתמול חגגנו 14 שנים ביחד למרות מה שקרה,אנו שנה וחצי אחרי,עדיין לא קל,אולם אם ישנה אהבה היא תנצח.גם אני טעיתי כשרציתי לדעת את כל הפרטים,היום יותר קל לי לשמוע אותם.תני לזה סיכוי, זה שווה את זה. בהצלחה.

yaarit111

New member
באמת צריך להיות קוסם?

מזל טוב! כרגע אני בכלל לא מצליחה לדמיין איך ארגיש בעוד שנה וחצי? אז איך מרגישים? האם זה דוהה? האם סלחת? (לשכוח הרי אי אפשר) כן, יש המון אהבה! ויש חרטה! ויש רצון הדדי לבנות! תודה על התגובה, אני חושבת שאין חכם כבעל נסיון. מאוד קל לאנשים מן הצד לייעץ לשבור, להרוס , להתגרש, השאלה האם מרוויחים או מפסידים? ורק אתה שמכיר את מערכת היחסים שקדמה לבגידה ויודע מול מי אתה עומד יכול לקבל את ההחלטה האם יש טעם להמשיך או שאין למה להתאמץ.

../images/Emo99.gifצריך רק

רצון ואהבה, והרבה.אי אפשר לשכוח,אפשר רק לסלוח.אפשר לתאר זאת כענן שחור שאם הזמן הוא הולך ומתבהר,אולם הענן תמיד ישאר.אל תקשיבי לכל נותני העצות,הקשיבי לליבך ורק לו. אחרי מקרה כזה משתנים,ולומדים דברים חדשים על החיים אבל דבר אחד צריך להיות ברור,אף אחד לא יכול להבין אותך מלבדך ומלבד מי שכבר חווה זאת.עשינו טעויות במערכת היחסים שקדמה,זה לא נותן לגיטימציה למעשה זה,אבל למדנו והפקנו לקחים.יש המון אהבה,חרטה ורצון הדדי לבנות,לא צריך יותר מזה,פשוט לרוץ ולבנות את הזוגיות יותר טוב,והכי חשוב לדבר.אשמח לעזור במידה ותרצו.

נקמה לעולם לא עוזרת

וגם לא מנקה (על אף שאותיות נ.ק.מ.ה. ו-מ.נ.ק.ה. הן אותם אותיות) הדבר היחידי שיכול לעזור לך באופן אישי להתנקות, הוא הבנה שמה שבעלך בחר לעשות לא מעיד כלום עלייך, לא מבחינה ערכית ולא בהשוואה לשום אדם. המעשים מעידים רק על בעלך, על "חולשות" ומנגנונים אנושיים - ביולוגיים שלו - לא יותר מכך, מבלי להכנס אפילו לשיפוטיות בגינם. אם תביני זאת, תוכלי להתייחס לשאלה המרכזית - מה את רוצה בהמשך? אם את רוצה חיים טובים עם בעלך, אזי נקמה (ובהכרח השפלה בצידה) לא יתרמו דבר. החיים זימנו לך שיעור בהתמודדות עם אכזבות - לימדי את השיעור ונסי לצמוח ממנו ולגרום לזוגיות שלך לצמוח. ראי את המשבר כהזדמנות לשינוי. את יכולה כמובן גם לבחור להפרד מבעלך, אבל לדעתי רק אם מעשה הבגידה תומך ברצון מוקדם יותר שלך לעשות כך. בהצלחה

seeyou

New member
תגדירי תחילה את עתיד היחסים!../images/Emo140.gif

פעמון סדוק-מתוקן לא תוציא אותם צלילים לעולם! מאחר והנעשה לא ניתן למחוק מה שנשאר זה איך להתמודד עם המצב החדש. לזה יש היבטים אישים וחשוב ביותר טיב היחסים ששורר ביניהם. כפי שאת מציינת:" לפניי לא היו לו כל התנסות פיזיות ו/או נפשיות ולי היו שתי מערכות יחסים קצרות ולא משמעותיות לפני שהכרנו" אז אפשר (סתם תרוץ) לחשוב שמקובל עליך ההתנסות שלו עם אחרת כפי שלך היה (למרות שהיה לפני שהכרתם)- ולעבור לסדר היום בתקווה שהחשבון סגור והקשר הטוב שלהם תמשיך להתקיים על הדברים האחרים הטובים שקיימים האם נקמה עוזרת ? - לפעמים כן-השאלה באיזה מחיר אם את חושבת להתגרש -כן! אם את רוצה אותו להמשך-לא רצוי... האם הפצע / המחשבות המכאיבות יישארו אצלי תמיד? כן-אם תתני להם לגבור עליך לא אם תשני את היחס שלך לכול הסיפור

yaarit111

New member
פעמון אזעקה

קודם כל תודה, יש לי בעיה מאוד גדולה עם המשפט הראשון (לגבי הפעמון). במאמרעים שקראתי ובשיחות בנושא רווחות שתי דעות: האחת שכלי שנשבר לעולם (גם אם יודבק) יישארו עליו סימני השבירה והשניה (ללא המטפורה) שמערכות יחסים ששרדו את משבר הבגידה והאהבה ניצחה , התחזקו ונהיו יותר עמוקות וטובות.

seeyou

New member
יחסים ששרדו את משבר ?../images/Emo140.gif

מה שלא תגידי הבגידה תלווה את הזוג בכול מקום ובכול מצב ובדרך כלל הצד הנבגד ירגיש חוסר ביטחון. למה? בגלל פתגם אחר שאומר "פעם גנב - תמיד גנב".... סטטיסטית....מעטים(נשים או גברים) בוגדים רק פעם בחיים.... זה גורלו של שקר... כול הילדים מתחילים לשקר...בתחילה בפחד מהעונש.. עם הזמן מבינים שלא נתפסים או שהעונש הוא קל!!

s h o o s h a

New member
בואי ננסה לבנות תסריט

לענין ה"נקמה" את מתקשרת לבעלה של אותה אישה את מספרת לו אודות הרומן שהיה לה עם בעלך את מספרת לו גם שידוע לך שזו לא פעם ראשונה לבגידותיה בו עכשיו- איך את מרגישה? הוקל לך? עוצמת כאב הבגידה פחת? האם שכחת? האם סלחת? האם הזיכרון הכואב נמחק? לדעתי, ברגע שתעני לעצמך על השאלות הללו תקבלי גם תשובות לענין הנקמה - טוב או רע ואיך את רוצה להמשיך את חיי הזוגיות שלך. ניתן להתגבר על קשיים, ניתן להתגבר על מכשולים. אבל צריך לרצות בכך וצריך ששני הצדדים יהיו מוכנים לשתף פעולה ההחלטות לא פשוטות ולא קלות גם הדרך ליישם אותן אינה קלה ופשוטה, אבל כאמור, בהחלט אפשרית. הבחירה היא שלך בהצלחה

yaarit111

New member
נקמה

שושה, כשאני חושבת בצורה ראציונלית בנוגע לנקמה,אני שואלת את עצמי בדיוק את אותן שאלות וברור לי שנקמה רק תכאיב לי ותהרוס אותי. מצד אחד, עובדה היא שעדיין לא עשיתי זאת (את הנקמה), מצד שני זה לא מניח לי , מן יצר חייתי הכי בסיסי ואולי הכי טבעי במצבי. תודה

eransh1

New member
בסופו של דבר רק את תחליטי

לכל אחת מהבנות שאהבתי ויצאתי איתן ברצינות (המספר לא כזה גדול אבל אני מערדיף לא לחשוף), תמיד אמרתי שהדבר היחיד שאני לא סולח עליו הוא בגידה. יחד עם זה, ההחלטה היא שלך. בהחלט כשיש לך גוזל בן שנתיים אולי אפשר לנסות שוב אכשהו להמשיך הלאה. לא , את לא תשכחי שהוא בגד בך אולי אף לעולם. הנקמה לא תעזור. את יכולה להתנחם בעובדה ולהרגיש טוב ומנצחת עם זה שאחריי שבעלך בגד בך , הוא הודה ורוצה להמשיך יחד וחושב עלייך כטובה ביותר. זה רק מוכיח שהבגידה הייתה כנראה רגע של חרמנות ולא משהו מהלב או/ו מהראש. את צריכה פשוט להסביר לבעלך שזה הזמן להשקיע. זה הזמן להפתיע ולהגיע מוקדם יותר מהעבודה, זה הזמן לתת פרחים, לצאת למסעדה , לסוף שבוע , ובקיצור זה הזמן שהוא יילחם עלייך ויתנהג כאילו רק עכשיו הכרתם והתחלתם לצאת. הוא צריך לזכות באהבתך מחדש ולגרום לך לפרפרים בבטן שוב... את צריכה לתת לו הרגשה ולאט לאט (ככל הנראה מאוד לאט) לבנות אמון בו. יחד עם זאת גבר שבגד פעם אחת סביר מאוד שיבגוד שוב. בשביל הילד הקטן שלך את צריכה לתת לזה עוד צ'אנס אבל עם הוא שוב ייתפס שיילך קיבינימאט. יש גברים כמוני שיודעים מה הנשים שלהם שוות אבל לא מגיעים לפחות בנתיים להזדמנויות שהם מחכים להם.

yaarit111

New member
תודה אבל.....

ערן, אני לא מאמינה שאדם שעושה טעות / בוגד בהכרח לא יילמד וייעשה זאת שוב. אני כן מאמינה שאם אדם לא מתחרט על מעשיו ולא לומד מהטעויות ומבין מה הן ההשלכות הטעות תחזור. (או במקרה שאין שום אהבה/ איכפתיות כלפי בן הזוג )- זה ל המקרה לשמחתי.

למעלה