התמודדות וחברים

ליאתוש

New member
התמודדות וחברים

מקרינה חום ואהבה ואת שבליבי איש לא ידע צוחקת ושמחה ועמוק בלב בוכייה על פני יש מסיכה שמקרינה רק אושר ושלוה וכשאותה אני מסירה אני חרדה ועצובה ובליבי יש רק תקווה שיום אחד אשמע את הבשורה ששוב ניצחתי את המחלה ליקירי וחברי אני מודה על העידוד והתמיכה על המילה החמה אנו איתך יקירה על האהבה והקירבה שנוצרה וכל רגעי האושר שכאן אני מעבירה גם אם אותכם אישית איני מכירה לכם אני מודה מהלב והנשמה

לי28

New member
ליאתוש המקסימה

חום ואהבה מסביבך את מקרינה לכן קשה לראותך מחוץ למסכה אך יקרה - אנו פה ביחד אתך תפסי את היד אחזי בה חזק לפעמים להכנס לעולם החלומות נותן המון תקוות ואמונות אז ליאתוש המתוקה ליבי אתך יקירה והלוואי ותשמעי את הבשורה במהרה... לו יהי

1ילדונת

New member
אני הבת של ליאתוש

תראי אמא אני כאן לידך אולי קשה לי להגיד לך במילים כי עולות לי דמעות אני מקווה ומייחלת לניצחון כי הניצחון שלך הוא המתנה שלי הניצחון שלך להתגבר המתנה שלי שאת נשארת איתי אמא אני מאמינה שתצליחי אני מאמינה בך למרות הקשיים שלנו למרות הכל יחד נתגבר על הכל אמא חזקה שלי בואי יחד נצעד כי אנו מחזיקות בגביע גביע הניצחון. שלך בהמון אהבה ילדונת

שילגיה

New member
חברה יקרה

צחוקך מיתהדהד באוזני תמיד ועניך היפות זוהרות לעתיד הכבוד הוא לי להכירך בשניה הראשונה קשרנו קשר מיוחד מקווה שימשך לעד אוהבת אותך ליאתוש אהבה של נפש בנפש משלגיה* שלך

למעלה