התמודדות אחרת

הניה44

New member
התמודדות אחרת

הרגע הבנתי שמישהי שגרה לידי והייתי מדברת איתה בענייני בעלי חיים, בעצם רק מוציאה ממני מידע לגבי דברים אישיים בחיים שלי. היתה לי הרגשה אבל לא הייתי בטוחה, חשדתי בה ובחנתי אותה והיא הצליחה להטעות אותי כל כך טוב, היתה די מתוחכמת. זה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי, אנשים יכולים להיות כאלה ערמומיים, אני כבר מפחדת לדבר אם אנשים, אני לא יכולה לבטוח באף אחד, יותר לא אדבר על דברים אישיים שלי עם אף אחד! היא מוציאה ממני דברים ומעבירה למישהו שכנראה מעוניין לדעת (אני יודעת שיש כאלה), וזה עושה לי נזק, דופק לי דברים מסויימים. אני פשוט בהלם!

באמת עניין מוזר...

ההצעה שלי אלייך היא פשוט לא לשתף אחרים בחייך, אלא עד שהם מוכיחים לך שאפשר לבטוח בהם ואת זה מרגישים בלב.

לירננה

New member
לא לגמרי מבינה

למה לאנשים יש אינטרס כזה לדעת על ענייניך האישיים. ובעצם מה אכפת לך שידעו? אז ידעו,למה זה כל כך משנה? אני לא ממליצה לך לשתוק ולא לדבר יותר. חייבים להיות אנשים בחייך שאת יכולה לסמוך עליהם,אי אפשר לחיות ככה. מה עם משפחה? חברים טובים? אין כאלה?

הניה44

New member
יש, אבל

יש משפחה וגם לא על כולם אני יכולה לסמוך, מה גם שהם גרים רחוק. לאנשים מסויימים יש אינטרס לדעת על חיי האישיים כי יש אנשים מהעבר שלי שרוצים שיהיה לי רע ושלא אסתדר בחיים, מן נקמה כזאת.

למעלה