התמודדויות

מתן1002

New member
אין צורך לבקש ממני

אני מכבד את כול האנשים, גם אלו בעלי דעות שונות ממני, וצורת חיים שונה. בקשר לכך שאני טוען שאינך בן תורה ומצוות , התכוונתי לכך שאינך בקיא בהלכות התורה ובידיעותיה, חס וחלילה לא הייתה בי כוונה לומר שאינך יהודי, או אינך מאמין ביהדות, דבריי לא התפרשו כלהכה, ואין בהם שום כוונה לפגוע בך או ברגשותייך. מבחינתי כול העניין הזה מוצה, ואני מאחל גם לך כול טוב, ושהקב''ה יעזור לך ולכול עם ישראל. יום-טוב!

JamesNox

New member
לקח לי זמן להחליט מה ואם אני רוצה להגיד

אני לא רואה את עצמי מומחה בנושא בשום דרך - בעקבות היציאה שלי מהארון אבא שלי ואני ניתקנו את כל היחסים בצורה הכי גורפת שאפשר. אז אין לי ממש נסיון.. אבל אבל אבל!!! הבקשה של אמא שלך היא הכל חוץ מלגיטימית. איך אתה מתמודד עם עצם הבקשה - זה דבר שרק אתה יכול להחליט עליו, מתוך שנות ההכרות שלך עם הוריך ונסיונות העבר שלך. אבל אל תיתן לאף אחד לגרור אותך חזרה לארון! מה זה קשור ליציאה של החבר שלך? מה הקשר? כאן אנחנו מדברים רק עליך ועל איפה שאתה ניצב בעולם. זה קשור רק במובן שאתה ציינת - "שאם אני מבקש ממנו לעשות את זה, אני לא מתכוון לעשות את ההפך". לסיכום העניין - עמוד איתן, עמוד חזק, ואם אתה צריך כתף אבהית - אני אמנם לא כל כך מבוגר ממך, אבל תזכור שאתה כולה ב7-8 שנים גדול מהבן שלי... מבחינתי אתם באותה קבוצת גיל ממילא

סקיוקר

New member
גלה סבלנות...

אימרה מפורסמת גורסת שיציאתינו מהארון מכניסה לשם את הוריינו. תן להם זמן. תוקפנות ולוחמנות לא כ"כ יעזרו כאן.

למעלה