התלהבות

ShLuMp

New member
התלהבות

הצלחתי היל פליפ בנסיעה וזה מה זה מוזר כי קיק פליפ לקח לי 3-4 חודשים לנחות בנסיעה והיל פליפ תוך שבוע למדתי

TIS

New member
אף פעם לא הבנתי את האנשים האלה

שיותר קל להם לעשות הילפליפ מקיקפליפ. אני נוסע כבר דיי הרבה זמן (בחופש הגדול זה יהיה שנה) ועוד לא יודע קיקפליפ.

Bazooka Joe

New member
לא מבין

בטח שאתה יודע קיקפליפ. ראיתי אותך נוחת בבצפר. חוץ מזה, גם לדעתי הילפליפ יותר קל. אני הרבה יותר קרוב לנחות את זה מאשר קיקפליפ שאני צריך להתאמץ לעשות ת´פליפ. שאני מנסה הילפליפ אני יכול לעשות דאבל בקלות ולנחות רק עם הרגל אחת (הקדמית, כמובן). הבעיה היא עם הרגל האחורית שנשארת מאחור. הייתה לי בעייה כזו גם באוללי עד שלמדתי איך להעביר גם את הרגל האחורית קדימה. אבל בפליפ זה לא אותו דבר, כי צריך לפתוח את הרגליים ואז הרגל האחורית שלי עוד יותר מאחורה. ושהרגל הקדמית עושה תפליפ, מעיפה את הסקט עוד יותר קדימה. ואז פשוט אין לי סיכוי להחזיר את האחורית קדימה. ואם אנחנו כבר בנושא, אז אני רוצה עזרה!! ושלא תגידו לי להתאמן! כי אני עושה את זה כל הזמן ואני גם יימשיך להתאמן. אבל אם למישהו פה יש עצה אז אני יעריך אותה.

TIS

New member
אני יודע קיקפליפ

אבל קורה לי לפעמים שיש קצת פשלות. ודווקא כשכולם עומדים מסביבי ואומרים "נו תעשה תרגיל"

The_ScorpioN

New member
זה תלוי לעמידה שלך

גם לי יותר קל הילפליפ מקיקפליפ זה תלוי

FRED DERST

New member
כי הוא אמר שהוא ראה אותך

עושה קיקפליפ בבית ספר ובמקרה אני גם איתך בבית ספר

Bazooka Joe

New member
אני עידו לביא

מי"א 2. בפורים שלפני 3 שנים או שנתיים לא זוכר. התחפשתי לפרד דרסט. אז עוד אהבתי את לימפ ביזקיט (בעיקר, כי אף אחד אחר לא הכיר אותם). אבל אז השתנה המצב ואני כבר פחות סובל אותם. ועדיין יש בכיתה שלי אנשים שקוראים לי פרד. ומי אתה?

RBlade

New member
אתה לומד ביפעת?

אני רון ליפשיץ מט´2, מכיר? אתה מכיר את עירא?

TIS

New member
רון רון רון

אתה עוד לא למדת שאותי כולם מכירים?

גם אצלי יש את הבעיה באוללי...

אבל דווקה שהתגברתי על זה. אז הקפיצה שלי נעלמה לגמרי או זה קרה כי סתם הייתי אז כבר עייף.

xflil

New member
לי עדיין יש ת´בעיה של ללמוד להעביר

ת´רגל האחורית קדימה How the f*ck did you do that?! חחחחחחחחחח:)

Bazooka Joe

New member
אתה מתכוון באוללי?

תראה מה אני עשיתי בהתחלה כדי שהרגל האחורית לא תשאר מאחורה: קופפתי את הברך של הרגל האחורית כלפי פנימה כך שאני מותח אותה אז הרגל גם קופצת קדימה. אחריי איזה כמה פעמים שאתה תצליח ככה אוללי, אתה יכול לעבור לתנוחה אחרת עם הרגל האחורית ואז להעביר אותה קדימה יבוא לך בטבעיות. אבל אני עדיין לא מבין איך מעבירים אותה קדימה בפליפ כי צריך לפתוח את הרגליים..

TIS

New member
יש ליפתרון בשבילך עידו

תנסה בבית לקפוץ במקום (בלי הסקט), ובאוויר לפתוח את הרגליים לפישוק שיותר רחב מהסקט ואז להחזיר. את כל זה תעשה לפני שאתה נוחת. אחרי שאתה מצליח, תלביש על זה את התוענה של האוללי (עדיין בלי סקט). אח"כ תעמוד על הסקט ותנסה. זה רק בשביל לעזור להחזיר את הרגל.

xflil

New member
לא הבנתי אותך אחי

מזה לקופף את האחורית כלפי פנימה? תודה אבל! אני בטוח שזה יעזור לי, רק תסביר את עצמך! תודה תודה תודה!

TIS

New member
שוב

לקפוץ, לפתוח פישוק יותר גדול מהסקט ולהחזיר את הרגליים פנימה, לגודל של הסקט. זה עוזר בלפתוח את הרגליים בזמן שהסקט מתהפך ביניהן. אח"כ לעשות את זה עם סקט.

xflil

New member
לא דיברתי על זה!

דיברתי על האולי..... לא להודעה שלך:)

Bazooka Joe

New member
אז ככה:

שאתה מתקופף לפני הקפיצה, אתה מקופף את הרגל האחורית, כך שהברך תהיה מעל אמצע הלוח, וצמודה לרגל האחרת. (אתה מקופף אותה בצורה עקומה כזו). אחרי שאתה מצליח כמה פעמים לעשות ככה אוללי ששתי הרגליים נשארות על הסקיט, אז אתה כבר יכול להתקופף רגיל. ואז בטבעיות אתה תוכל להשאיר את הרגליים על הסקיט. עכשיו מבין?

xflil

New member
הבנתי!

תודה! אני אנסה
תודה

למעלה