התלבלבתי קצת

התלבלבתי קצת ../images/Emo95.gif

טוב אז הבנתי שחלומות צלולים זה הידיעה שאתה בחלום ואפשר לשלוט בו כן? או לא? מה זה ווילד? ושאלה חלום צלול חייב לבוא אחרי שינה? והאם כל חלום שאני חולמת בבוקר אחרי שאני מכבה את השעון הראשון הוא חלום צלול? כי אני זוכרת את הכל? טוב מקווה לקבל קצת יותר תשובות בכל זאת דנדשה בעסק ורציתי לציין שיש איקונים מגניבים לכבוד פורים אז מי שלא בחר אחד יש מבחר גדול יותר. ועכשיו זה לא עובד לי ):

Zenith

New member
התלבלבת הרבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo104.gif

חלום צלול זה אכן חלום שחולמים בידיעה מלאה. ישנן כמה שיטות להכנס לחלומות צלולים. שיטה אחת נקאת WILD והיא מבוססת על עירנות בזמן החלום. דואגים ללכת לישון כאשר המח עדיין ער. שיטה נוספת היא MILD. בשיטה הזאת, את זוכרת פרט כלשהו שאח"כ יגרום לך להבין שאת בחלום צלול ושיטה נוספת היא העין השלישית... ע"י איזו שיטת ריכוז, את יכולה לגרום לגירוי במח ולחלום צלול. בכל מקרה, הסיכוי לחוות חלום צלול לאחר שינה טובה של כמה שעות גבוה מאוד... לחלום צלול יש רמות צלילות שונות. אני ממליץ לך לעבור על הודעות ישנות בפורום הזה... אני בפורום הזה פחות מ12 שעות ופלוס מינוס מבין את העקרון
כמובן שאני אלך לתרגל את זה קצת... (יש לי בעיית עצלנות קלה, ולכן אני לא רושם יומן חלומות...)

רגע אז לפי מה שהבנתי../images/Emo95.gif

אם אתה חולם חלום צלול כש המוח עדיין ער זה בעצם פשוט לדמיין הכל ואתה משתמש רק בשם חלום, כמו חלום בהקיץ?

Chav

New member
לכי תקראי קצת באתר

במקום לשאול כל כך שאלות.. חלום בהקיץ לרוב אינו בשליטה שלנו והוא די הזוי . להירדם במודע זה להיכנס לתוך חלום (חלום, את יודעת מה זה חלום נכון? כמו מה שקורה בלילה? נומי נומי) אבל עם שמירת המודעות שלך לכל אורך הדרך וגם בתוך החלום. אם את בכל זאת לא מבינה אז כדאי שגם תפתחי מילון עיברי שיסביר לך מה זה חלום.

Zenith

New member
גם אני חשבתי להגיד לו את זה ../images/Emo104.gif

אבל אז ראיתי שהוא לא רק יורד על אנשים (כמו במקרה שלך ושל ההוא שדיבר על סקס בחלומות צלולים). לפעמים הוא גם עוזר
אז אני שותק.

wee man

New member
אני אסביר לך ../images/Emo130.gif

חלום צלול זה לא כשאת מדמיינת שדברים קורים ככה סתם באמצע היום. חצלול זה בעצם שאת ישנה ואמצע חלום את מבינה שאת בתוך החלום. בגלל שזה חלום את יכולה לעשות כל מה שתרצי והל מרגיש אמיתי לגמרי! זה חצלול בכמה משפטים. אם את רוצה עוד מידע תלכי לקישורים בטאג-ליין לאתר של אלון ברמן או לאתר של וראיטי אוהב, ינום

../images/Emo9.gifתודה ../images/Emo95.gif

ניראה לי שהבנתי הכל והלילה אני ינסה זאת מקווה להצליח

למעלה