The Cat Woman
New member
התלבטתי רבות../images/Emo15.gif
אם לכתוב הודעה חדשה או לא, אני אחרי הכל- לא חלק מהפורום ולא נעים לי לפתוח סתם הודעות
קראתי קצת את ההודעות האחרונות בפורום, יש לציין שיש המון דברים שלא ידעתי על אירוסמית', אני אמנם לא מעריצה שרופה שלהם, אני פשוט אוהבת לשמוע אותם. אירוסמית' היא להקה מדהימה בעיני ואפילו כתבתי פוסט עליה בבלוג שלי. נתתי להם את כל הקרדיט שמגיע להם ולמרות הפיתוי לכתוב רשימה ענקית- כתבתי רק שני שירים שם... אין לי אפילו דיסק אחד של אירוסמית', אבל יש לי ידיד שמכין פוסטרים שלהם, הוא לוקח תמונות ועורך אותן ולבסוף שולח אותן למישהו שמכין לו פוסטרים ענקיים. הוא ממש מטורף
מושפע לחלוטין מארוסמית', כל החדר שלו מלא בלוגו של הלהקה, יש לו *כמעט* את כל הדיסקים המקוריים, נדמה לי שחסרים לו שניים... הוא צייר את ליב טיילור (הוא מצייר מאווווד יפה! בחור מוכשר) בקיצור... יש לו שריטה קלה, אבל זה מגניב שהוא מתמיד. ברכותי על הפורום החדש, מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך ואני יודעת שתצליחו, אחרי הכל- זו להקה כזאת מעולה עם היסטוריה כ"כ ארוכה של פרידות, התחדשויות, דיסקים, אוספים, הופעות וכד'...
אם לכתוב הודעה חדשה או לא, אני אחרי הכל- לא חלק מהפורום ולא נעים לי לפתוח סתם הודעות