התלבטתי רבות

The Cat Woman

New member
התלבטתי רבות../images/Emo15.gif

אם לכתוב הודעה חדשה או לא, אני אחרי הכל- לא חלק מהפורום ולא נעים לי לפתוח סתם הודעות
קראתי קצת את ההודעות האחרונות בפורום, יש לציין שיש המון דברים שלא ידעתי על אירוסמית', אני אמנם לא מעריצה שרופה שלהם, אני פשוט אוהבת לשמוע אותם. אירוסמית' היא להקה מדהימה בעיני ואפילו כתבתי פוסט עליה בבלוג שלי. נתתי להם את כל הקרדיט שמגיע להם ולמרות הפיתוי לכתוב רשימה ענקית- כתבתי רק שני שירים שם... אין לי אפילו דיסק אחד של אירוסמית', אבל יש לי ידיד שמכין פוסטרים שלהם, הוא לוקח תמונות ועורך אותן ולבסוף שולח אותן למישהו שמכין לו פוסטרים ענקיים. הוא ממש מטורף
מושפע לחלוטין מארוסמית', כל החדר שלו מלא בלוגו של הלהקה, יש לו *כמעט* את כל הדיסקים המקוריים, נדמה לי שחסרים לו שניים... הוא צייר את ליב טיילור (הוא מצייר מאווווד יפה! בחור מוכשר) בקיצור... יש לו שריטה קלה, אבל זה מגניב שהוא מתמיד. ברכותי על הפורום החדש, מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך ואני יודעת שתצליחו, אחרי הכל- זו להקה כזאת מעולה עם היסטוריה כ"כ ארוכה של פרידות, התחדשויות, דיסקים, אוספים, הופעות וכד'...

The Cat Woman

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

זה קישר גם את המילה "פוסטרים" חמוד מצידו

The Cat Woman

New member
יש לי גם הצעה בשבילכם../images/Emo15.gif

אתם יכולים לעשות מילון מא' ועד ת' (יותר נכון- מA ועד Z) של כל השירים של אירוסמית' עם קישור למילות השירים באנגלית. בנוסף, אתם יכולים להוסיף את התרגום העברי לשירים... אני בטוחה שיש הרבה אנשים שיכולים בקלות לתרגם כמה שירים. זה יוסיף לאופי של הפורום. מצטערת על כמות ההודעות

Aeroguy

New member
WELCOME ותודה רבה על העצות!../images/Emo142.gif

...ואם תספרי לידידך אלינו תגלי שהוא (וכמובן גם את) בחברה טובה!

SaintJohn

New member
שלום ענבר!

קודם כל ברוכה הבאה! הבלוג שלך ממש נחמד ובחרת גם אחלה של שירים. תגידי לידיד שלך שיבוא לבקר בפורום, נשמח אם יבוא. הרעיון של המילון הוא אחלה, אבל כבר יש לנו קישור לאתר עם מילים של כל השירים. אולי נעשה משהו אחר גם בכיוון. זה רעיון טוב. והעניין של הכמות הודעות הוא ממש לא קריטי. אז נמשיך לראות אותך וגם את ידיד שלך פה בפורום? אני אשמח אם הוא יעשה לי פוסטר ואני בטוח שגם עוד חבר'ה פה ירצו, כי יש מחסור של פוסטרים של אירוסמית' פה בארץ

The Cat Woman

New member
אמ....../images/Emo15.gif

כרגע ידיד שלי בצבא, אבל כשהוא יחזור אני אשמח לבקש ממנו את הפוסטרים ששמורים אצלו במחשב כנראה ואני אפרסם לכם אותם פה. אני כמו כן גם אתן לו קישור לפורום ונראה, אולי הוא ירצה להצטרף
אותי אולי תמשיכו לראות, אני אשמח להתעדכן בענייני אירוסמית' למרות שאין לי ממש מה לתרום מבחינת ידע על הלהקה.

AeroTom

New member
שיבוא שיבוא.

אם את אומרת שהוא כזה מעריץ אז הוא מוזמן להצטרף.נראה לי נחמד העסק שהוא מכין לעצמו פוסטרים.כי באמת שי מחסור בארץ הקטנה שלנו...וגם נשמח לעזור לו להשיג את האלבומים שחסר לו.

SaintJohn

New member
ותדעי גם שיש

פורום אירוסמית' בהייד פארק אז תבואו שניכם גם לשם...

למעלה