התלבטות

דנה 43

New member
התלבטות

אני בת 43 נשואה ואמא לילדים לאחונה הכרתי טלפונית בחור צעיר בן28 אנחנו משוחחים כמה ימים טלפונית ואני מתלבטת בינו ובין המאהב הקבוע שלי לאחרונה קצת התנתק ממני לא עם הסבר ברור. אני גם לא יודעת למה אני כותבת כאןוהאם זו הכתובת הנכונה להתלבטות.

אורמור

New member
אם זו לא הכתובת אז איזו היא כן....

ברוכה הבאה דנה.. את לא מציירת ספציפית את הלבטים.. השאלה היא אם גילו הצעיר מהווה מכשלה? השאלה היא אם להפרד ממאהב בלי לסגור קצוות? כי... מן הסתם רצוי לברר מה סיבת ההתרחקות אם יש כזאת וגילו של החדש-רק את יכולה לקבוע אם מסוגלת לדלג על משוכות כי לפעמים גיל הוא רק מספר..ולפעמים לא פרשי עוד מעט פרטים כדי שנוכל לשתף אותך במחשבות.. ואולי להועיל בעיצות.. אור

softy

New member
מאהב קבוע

אהבתי את ההגדרה, ממתי הוא קיבל קביעות? הוא עוד עלול לפנות לאיגוד המקצועי אם תפטרי אותו ללא סיבה מוצדקת, או אם בזמן הניתוק הוא יוכל להוכיח שהוא שירת במילואים. לעצם השאלה, אם את מחזיקה מאהב רק כדי לספק את תיצרוכת הזיונים היומית, שבועית, חודשית <סמני לבד>, אזי אין ספק בן 28 יכול לספק את הסחורה, אבל אם גם לצרכים אחרים, קצת יותר ברוח ופחות בחומר, אני חושב שאת צריכה מישהו שידבר איתך באותה שפה. סופטי
ומאידך זיל גמור

למה אתה נטפל לקטנות

יש לה מאהב והיא מתלבטת אם להחליפו אינני מבין לה עליה להחליפו טובים השניים מהאחד. וכמו כן עליה לשים לב ש-28 נכנס ב-40 יותר פעמים מאשר 40 ב-40. ובכלל ברוכה הבאה זהו הפורום כמו שאמרה אור מצאי את מקומך ושבי עמנו

softy

New member
נ.ב

לפעמים גם לי יוצא לדבר לא אחת עם בחורות בנות 28 נגיד בטלפון, אני לא זוכר שחלפה בי אי פעם המחשבה להפוך אותן למאהבות שלי במקום המאהבת הקבועה שלי. אני חושב שכדאי קודם לשאול את הנער אם הוא בכלל רוצה להיות המאהב שלך? סופטי
סתם הארה פתאומית, אפשר להתפזר.

ואני אומר

קודם כל ברוכה הבאה. בטח שפה המקום. המקום! הרבה דברים את לא יודעת, את לא יודעת למה את כותבת כאן. את לא יודעת למה המאהב עזב בלי הסבר. את לא יודעת אם לקחת את זה שאת משוחחת איתו כמה ימים. ואני אומר ילד זה לא חוט מאריך. אני הייתי לוקח פרח (לא פרח גן עדן) ומתחיל לתלוש צעיר לא צעיר צעיר לא צעיר ..... ככה אני מקבל את רוב ההחלטות הכבדות בחיים. בכל זאת אקבל אותך יפה. ואשאל. מה את כן יודעת? מה את רוצה? תפרטי נעזור לך. ובכל אשר תחליטי, אני תומך ומחבק אותך באינטימיות. דניאל מציע לך לזרום.

ואני האחרונה שיכולה לתת עצות

שואלת את עצמי - מה אני הייתי בוחרת? מאהב קבוע? [איזה יופי של הגדרה סופטי] מאהב זמני? וכמו שאני מכירה את אורחות חיי, לא הייתי מקבלת שום החלטה. רק זורמת עם האירועים. גם לא לקבל החלטה , זו סוג של החלטה. ודנה - הרבה נשים היו מוכנות להתחלף איתך...שרק יהיו להן בעיות כאלה... :-):

viviti

New member
אז ככה.......

אם את מתלבטת אז את צריכה לדעת בין מה למה.... קודם כל בדקי את הבחורצ´יק..... ושהוא יבדוק אותך...... אם יהיה רצון הדדי אז..... תצטרכי להחליט או......לא להחליט..... וההוא שהתנתק..... אלו החיים מסתבר.. כשאין קשר ריגשי היחסים ממוצים מהר יחסית..

האם הקשר עם הנעלים הישנות או

החדשות מספק אותך? זה מה שאת רוצה? לא בדיוק הבנתי את ההתלבטות שלך. ומה לגבי הבחור הצעיר הוא כן מעוניין? הוא לא מעוניין? את מחפשת קשר רגשי? מיני? אחר? את בת 43 או זה מספר הנעלים שלך???

אטיוד5

Active member
למה להחליף?

נגמר לך מהקודם? נגמר לו ממך? אולי לא נגמר? נשמע קצת כמו תחתונים אצלך. האם ללבוש היום את הסגולים או את הירוקים? ככה את תמיד? מחליפה? זאת המילה? השתמש וזרוק? האמת, נשמע קצת קר. אולי רק בגלל חוסר רקע, נתונים, עובדות, תאור הרגשות. כי כמו שהבאת את זה, קשה לחוות דעה. מהתאור שלך לא משתמע שהברירה בידך, שהרי הקודם ניתק. הברירה שלך כרגע היא או לנסות לחדש את הקשר עם הקודם או ללכת על החדש. את ההתלבטות הזאת אנחנו לא יכולים לחסוך לך, במיוחד לא בלי תאור קצת יותר מלא של הרגשות שלך.

למעלה