התלבטות

התלבטות

שלום! יש לי עניין שאני כבר מספר שבועות מתלבטת לגביו. החבר שלי הכיר מישהי בנסיעה, מצא לו ידידה חדשה. אני לא אפרט את כל העניין, אלא פשוט אשאל. החבר הוא מסוג האנשים שמכיר אנשים חדשים כל הזמן. אבל יצא שעם הבחורה הזו, הוא אף שומר על קשר טלפוני, שנינו יצאנו איתה וחבריה מספר פעמים וכו.. העניין הוא... שיש לי הרגשה רעה לגביה. אני לא מכירה אותה ממש, אבל היא נראית בחורה סבבה אבל בכל זאת.. משהו מטריד אותי. מטריד אותי, שייצא מצב שאני לא אהיה איתו, והם יתקרבו יותר מדי. היא פשוט בגיל ש"מחפש". הקשר ביני ובין החבר שלי טוב, יש אהבה, יש תקשורת, יש הרבה מחשבות לעתיד, אבל עדיין תמיד כשהיא עולה לי לראש, יש הרגשה לא טובה. אני מקווה שפחות או יותר הבנתם את כוונתי... אז ההתלבטות שלי היא אם לדבר עם החבר, ולספר לו על הרגשתי או שזה אולי יכול לתת תוצאות לא נעימות? בעבר דיברנו על זה, והגענו להבנה שהיא על תקן ידידה בעלת קשרים בלבד. אבל בכל זאת... אני... אני לא רוצה שהוא ירגיש שאני אוסרת לו להיפגש איתה (אולי זה אפילו יותר ידחוף לכייון לא רצוי שיייפגש איתה בלעדיי..) ואני לא רוצה שירגיש שאני כזו חסרת ביטחון ולא סומכת עליו. אני מקווה שהצלחתי להעביר את ההרגשה שלי.... מה דעתכם?

נ ט ע 9 1

New member
כן, הבהרת את הרגשתך מצויין..

את חוששת, לגיטימי לגמרי.. דיברתם על זה, עוד יותר לגיטימי, אבל התחושות בבטן אומרות אחרת האינטואיציה מה לעשות, כנראה עובדת אצלך..! אני חושבת שבד"כ האינטואציה צודקת, לרוב זה ככה, אבל, לא תמיד היא צודקת, ובגלל הפעמים הבודדות שהיא טועה, חבל לקפוץ למסקנות מהר מדיי.. מצד שני את פשוט מרגישה את זה באוויר, מרגישה אבל לא יודעת איך בדיוק להסביר, שמכל הידידות(אני מניחה שיש לו עוד איזה 2 או יותר) חמודה ככל שתהיה, היא טיפה מאיימת על הקשר שלך עם חבר שלך,פתוח ככל שיהיה(גם אם דיברתם על זה,וגם אם הובהר שהיא לא יותר מידידה..!) אבל את פשוט מרגישה את זה.. בכל מקרה מה שיש לי לומר לך זה שתנסי להמשיך ככה כמה ימים/שבועות/חודשים.. אם את רואה שזה ממשיך ואף מתגבר,אז תסבירי לו שזה לא הולך ככה..(יש הרבה קשרים שנגמרים רק בגלל מישהי חדשה, לכן אני אומרת ככה) ושאת לא מעוניינת להתחלק עם החבר שלך, כי את רואה שהידידות הזו עם חברה שלו היא יותר מסתם ידידות.. במהלך הימים/שבועות/חודשים האלו, את יכולה להגיד לו משפט(אני חוזרת..!! רק משפט..הרי דיברתם על זה, כמה כבר אפשר לטחון.. או כמו שאמרת.. את חוששת שרק מההערות שלך הוא עלול לעשות משהו..) על העניין.. את רואה שזה חולף מעליו כמו מים, את מבינה כבר מה הוא חושב על זה.. ותסיקי מסקנות לבד, מה שבטוח, אל תאהבי מישהו, 'תבזבזי מזמנך' עליו, בזמן שהוא חוגג לו עם אחרת.. אני לא יכולה לסבול את זה שמישהו נותן מעצמו בקשר, את כל כולו והשני חוגג לו מהצד. מה שכן, אם את אומרת שיש בינכם תיקשורת טובה,זה הזמן לנצל זאת, אבל שוב, חדפעמי, אל תיטחני לו על זה שזה לא תהיה הנבואה שמגשימה את עצמה.. -בהצלחה.. שירה

שועלית77

New member
מבינה אותך אבל...

תראי, זה בעייתי. אנחנו נעים בעולם הזה וכל הזמן נתקלים באנשים חדשים וה"סיכון" תמיד קיים. הייתי פעם בסיטואציה דומה, ואני יכולה להסכים איתך שהתחושה הרעה היא משהו בעייתי, אבל לא בטוחה אם יש באמת מה לעשות עם זה. בואי נאמר ככה, יש נושאים מסויימים שלפעמים עדיף פשוט לעזוב, עם כל הקושי שבדבר, כשמדברים על משהו יותר מדי הוא הופך לעניין, אפילו נושא שיכול להיות שלא היה בכלל משמעותי לפני. ומאחר וכבר דיברתם על זה, כנראה שזה השלב פשוט לבטוח בו, להניח את זה בצד, ולהציץ מדי פעם בקטנה. זה מאוד טריקי כל העניין הזה, ואני חושבת שאם תרגישי עם הזמן שעדיין משהו לא מריח לך טוב, אולי כן שווה להעלות את הנושא, אבל כרגע עדיף פשוט לעזוב את זה. אם הוא אוהב אותך מספיק הוא לא יעשה כלום גם אם ה"מחפשת" (מה זה בכלל בגיל ש"מחפש"?) תנסה משהו. תבטחי בו פשוט, לא חושבת שיש פה פתרון אחר. בהצלחה!

תגובה

זכותו להיות ידיד למי שירצה. אם הוא אוהב אותך בגלל אופיך, לא יבגוד בך. אם יבגוד, סימן שלא ממש אהב אותך. השקיעי בקשר והשתדלי לסמוך עליו.

למעלה