התלבטות

TomDelonge

New member
התלבטות

שלום. אני רוצה לקנות נגן ולהשקיע בסביבות ה1500 ש"ח. אני לא מצליח לבחור בין PSP ל- IPOD VIDEO. אני רוצה שהוא יינגן וידאו ושיהיה בו מקום להמון שירים וגם קצת סרטים. המשחקים בPSP הם יתרון אדיר אבל שמעתי שהם מאוד יקרים בארץ. אפשר המלצות?

yotamn9

New member
זה לא פורום MP3

הכוונה היא לאנשים שמנגנים, לא לא נגנים כמו IPOD. אבל בכל מקרה, אם יש לך את הכסף למשחקים, לך על ה-PSP. מכשיר מצויין. אם אין לך את הכסף למשחקים, לך על ה-IPOD. מכשיר מצויין גם כן.

די!!!

לא שיערתי שאני אי פעם אכתוב את זה פה בפורום אבל מספיק עם האייפוד המחורבן הזה, זה חרא של מכשיר. הפונקציונליות שלו כל כך מוגבלת, ת'כלס הדבר היחיד שהוא עושה בצורה מספקת זה לנגן מוזיקה שזה אחלה אם לא היו משווקים אותו כנגן ווידאו. צריך תוכנה מחורבנת בשבילו המסך קטן והשליטה היא פשוט מגנט תקלות. יש אלטרנטיבה מושלמת מכל הבחינות לפחות לאלה שרוצים לראות וידאו על נגן כזה. המחיר הוא 1800 ל30 ג'גה, והוא עולה על האייפוד מכל הבחינות, מחיי סוללה ועד לגודל מסך (שוב בתור נגן וידאו). לינק פה, וזה לא רק בגלל שכולם רצים על אייפוד כמו עדר, זה באמת מכשיר הרבה יותר טוב. אלא אם רוצים רק מוזיקה ואז יש אלטרנטיבות אחרות יותר טובות מאייפוד גם בזה, חבל שבארץ לא כולם שמעו על COWON. לינק סליחה על ההודעה הארוכה שלא קשורה לפורום.

yotamn9

New member
ברור שיש יותר טובים

והמכשיר שציינת הוא באמת מעולה.

Ultra Spidey

New member
PSP:

תעשה Downgrade ל-Firmware ותוכל להריץ משחקים בצורה פיראטית

למעלה