התלבטות.

yoyoloveu

New member
התלבטות.

מקווה שתעזרו לי כאן. יש לי חבר כבר כמעט 3 שנים... הקשר שלנו מעולה.. יש לנו המון אמון אחד בשני, פתוחים, גמישים בכל מה שקשור לחופש אחד של השני. אנחנו מתגוררים בערים שונים, נסיעה של שעתיים וחצי בכללי אחד מהשני אבל זה אף פעם לא היה גורם לבעיה. בכל אופן, החבר הודיע לי שהשבוע הוא הולך למסיבת רווקים , בתאכלס, אין לי שום בעיה שהוא ילך למועדוני חשפנות... הייתי איתו במקומות הללו אבל אף פעם לא ראיתי אותו עושה משהו, אולי מתוך כבוד אלי או בגלל שלא רצה. בכל אופן הוא אמר לי שהוא מתכוון "להשתעשע" כדבריו... כי כללל החברים שלו עושים אז הוא ירגיש מקופח אם לא.. ואמר לי מה בדיוק הוא מתכוון לעשות, לשלם לכמה נשים , הוא יגע בהן וכוו.. עד שלא ידעתי מה הוא הולך לעשות שם היה בסדר אבל אחרי שהוא אמר לי מה הוא מתכנן זה הפריע לי..ואמרתי לו שאני לא מוכנה שיעשה את זה. אין לי בעיה שילך מתוך כבוד לחבר אבל שלא יגזים בשטויות.. יש גבול ל"חופש" שאנחנו נותנים אחד לשני- ואנחנו נותנים אחד לשני הרבה חופש.. הוא קצת נחנק מעניין כי זו הפעם הראשונה שביקשתי ממנו דבר כזה.. והוא הסכים.... השאלה שלי היא --- האם תגובה שלי נורמאלית למצב או שלא היה צריך להתרגש מזה? פעם ב.... אז מותר או שבאמת צריך לשים גבולות? מה הייתם עושים במקומי?

free soul

New member
אמממ..

אני חושבת שאם תתני לו את החופש זה יישב לך על המצפון אח"כ.. וגם זה ייתן לו לגיטימציה להרחיב את גבולות שכבר הרחבת בשבילו אז.. לפי דעתי.. אני לא חושבת שאת צריכה להסכים לדבר שכזה.. חברים? אז מה חברים, שהם יעשו מה שהם רוצים.. הוא לפחות נפתח אלייך וסיפר לך... את אמרת לו מה שאת חושבת. ואני מאמינה שהוא יקיים את הבטחתך

haley

New member
זאת בגידה,

ואם את תרשי לו לעשות את זה, "להשתעשע" כמו שניסחת את זה- אז זאת עדיין תהיה בגידה- פשוט בהסכמה. אני לא הייתי מוכנה לחלוק את החבר שלי עם אף אחת אחרת, גם לא לשנייה, גם לא במסיבת רווקים או בשום סיטואציה אחרת, וזה הדדי... די מגעיל מה שהוא מציע.

זכוכיות

New member
איך בגידה יכולה להיות בהסכמה?

כשל לוגי יקירתי. בגידה זו לא. אבל גם לי זה בהחלט היה מפריע.

voguemaster

New member
זו זכותך

את יכולה לדרוש ממנו שלא ימשש נשים אחרות, אפילו אם הן חשפניות (ובשבילן זו עבודה). זה עניין של הרגשה שלך בלבד.

הוא מתכוון להשתעשע????????

סליחה??? מה זה אמור להיות? מבחינתי זה לא מקובל בכלל ועוד איך הייתי שמה לו גבול. בושה

תולי 23

New member
זו בגידה

אני יכולה לתת לך דוגמה מהקשר שלנו... אנחנו ביחד כמעט שנה וחצי ואחרי 4 חודשיים שהיינו ביחד הוא טס למסיבת רווקים באמסטרדם... אני הודעתי לו חד משמעית שמבחינתי ברגע שהוא נוגע בחשפנית,או שהיא נוגעת בו נשיקה כל דבר מבחינתי זה בגידה, ואין לו למי לחזור... ותאמיני לי שלחבר שלי יש את המצפון הכי גדול בעולם ואני יודעת שהוא לא נגע באף אחת.. בנוגע לחופשיות שלכם אתם צריכים,לדבר על זה מהם הקווים האדומים שלכם,אם את מגיעה למסקנה שאם הוא ייגע במישהי אחרת זה יפגע בך, את חייבת להבהיר לו את זה, תאמרי לו שאת לא מוכנה, כמו שהוא לא היה מוכן שתעשי את אותו הדבר... אם חבר שלי היה אומר לי כזה דבר הייתי כל כך מתעצבנת,נפגעת,נעלבת קרוב לוודאי, שהוא היה מצטער על הרגע שהחליט שהוא רוצה לשלם לחשפניתבגלל שחברים שלו עושים את זה... התגובה שלך הכי נורמלית ורצויה אני לא מכירה מישהי אחת שהיתה מסכימה

voguemaster

New member
זו לא בגידה אם הוא מיידע אותה

מצד שני, זכותה לא להסכים. מה שכן, את חולמת בהקיץ אם נדמה לך שחשפנית תתנשק עם לקוח במועדון חשפנות שבו היא עובדת. מבחינתה זו עבודה והיא מתייחסת לבחורים כאל דרך קלה להשיג כסף

אז זהו שזו בגידה גם אם הוא מיידע

אותה ... זה לא הופך את זה "לבסדר"
ואגב, זו שמעליך כתבה שהיא יודעת שחבר שלה לא נגע באף אחת במסיבת רווקים באמסטרדם .... ואני תוהה (באמת!) מאיפה כל הביטחון הזה ?? כל הבחורות פה (או לפחות רובן
) אומרות בכזה בטוחה "אני יודעת שהוא לא...!" ואני .. וואלה, לא הייתי יכולה להיות בטוחה בכלל ..

תולי 23

New member
ראשית אנחנו גרים ביחד...

הקשר שלנו הכי עמוק בעולם, אני מאמינה לו בכל ליבי וסומכת עליו... אני פשוט חושבת שהוא היה מספר לי אם היה עושה שם משהו,, הוא אחד כזה שישר מספר לא יכול לשמור סוד גם אם זה ממש יפגע בו,,, ואני מקווה שיום יבוא וגם את חפשושית תיהיי מסוגלת לבטוח במישהו באף אחוז

זכוכיות

New member
אבל איך בגידה, שהיא מתוקף הגדרתה

משהו שנעשה בחתרנות, יכולה להיות בהסכמה או בידיעה??? זאת לא בגידה! בסדר או לא, זה כבר עניין של ראיית עולם, ושל האופן שבו מנהלים את הקשר, גם בקשר שלי זה לא יהיה בסדר, אבל זו לא יכולה להיות בגידה, איך שאני לא אהפוך את זה- עניין של סמנטיקה...

יש הבדל בין הסכמה לידיעה.

בטח שאם זה בהסכמה זה לא בגידה באמון. גבולות האמון נקבעים בין שני הצדדים, אז ברגע שמשהו הוא מוסכם אין פה אלמנט של בגידה באמון. הידיעה לא הופכת את זה לפחות בגידה. אם גבולות האמון אומרים שלא נוגעים ואני יודעת שהוא נוגע באחרת לא הופך את זה ללא-בגידה.

shirazlovemor

New member
התגובה שלך נורמאלית לחלוטין.

ואני אפילו אומרת לך שאת נותנת לו יותר חופש ממה שאני הייתי מוכנה לתת לבן זוג שלי. אבל ברור שכל זוג קובע את הגבולות שלו ואת זאת שתחליטי איפה לשים את הגבול וזו לגמרי זכותך לבקש ממנו שלא "ישתעשע" עם בחורות אחרות כל עוד את הבת זוג שלו.

חח הוא הוא עושה מה שמתחשק לו

ועוד מנסה להשקיט את המצפון שלו .. הוא לא רוכש אליך טיפת כבוד!
מה הוא רוצה שתגידי לו תודה שהוא יידע אותך ?
מפגר!

אני חושבת שבקשתך לגיטימית.

ונראה לי שאחרי הבקשה הזו כדאי לתת לו חיבוק גדול ולהגיד לו תודה שהוא שיתף אותך מראש במה שהוא מתכוון לעשות ונתן לך את הזכות להביע את דעתך. נכון, זה יכול להשמע טריוויאלי, אבל בהרבה מקרים זה לא כך!

למעלה