התלבטות...

A G C T

New member
פעולה ממש חזקה!!

תודה רבה

Simple Sam

New member
והסבר קצר למה../images/Emo26.gif

לא כל החניכים מזדהים עם הדרך והאידיאולוגיה.. מה שחשוב להסביר,שצריך לקבל את דעתו של כל אדם,וזה לא משנה האידיאולוגיה או הדרך[זאת לא סיבה לרצוח] ובגלל שלא כל החניכים מזדהים, עם הנושא של "אינני מסכים עם דעתך אבל האבק על זכותך לומר אותה" אני מאמינה שרובם הזדהו. וזה גם משהו שנורא חשוב להמשך השנה כקבוצה.. הסבר של עילגת,כן. פעולת רבין שנה שעברה הלכה לי מצויין,אז אם את צריכה עזרה-אייסיקיו

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifילדונת, קראי מה שרשמתי

לנמש(>< כבר הזכרתי שלכלב שלי קוראים נמש?!
).. יש שם הרבה מידע שאת יכולה להוציא ממנו משפטים.

kedeman

New member
לדעתי? על דמוקרטיה ואלימות

היום הזה לא מצויין בגלל שרבין מת אלא בגלל שרצחו ראש ממשלה על דרך שהוא הוביל - וזה בלי שום קשר לאם אני מסכים או לא מסכים עם הדרך הזו אגב, אתמול בניתי את טקס רבין בגדוד שלי, במהלך חיפוש קטעים מצאתי את "האתר הרשמי של משפחת עמיר" אחד האתרים היותר מעצבנים רעיונית שמצאתי אי פעם...

Hadas B

New member
קדם

אתה בצבא,אומנם בגדוד 50 שללא ממש קשור לשאר הצבא. אבל בצבא יש חוקים מה מותר ומה אסור להגיד...ולכן מתמקדים במסר של אלימות. דרך אגב הפכת לפעיל חינוך?המשקית חינוך הבריטית עדיין שם?או שאתה לא בגדוד ואנ יממש לא מעודכנת.

kedeman

New member
לא מדוייק מה שאמרת

קודם כל אני בהחלט בגדוד! ואני מניח שאת מתכוונת לנטע בתור המש"קית ואם כן - אז היא עדיין בגדוד, בחורה ממש חמודה!! זה לא מאוד משנה מה מתכוונים להגיד בצבא - לדעתי דרך רבין וחייו פחות רלוונטיים למה שצריך לעבור ביום הזה. אלא הסיבה שבגללה הוא נרצח - אי הסכמה עם דרך פוליטית! זה לא משנה אם רצח אותו מתנקש שמאלני/יני, חילוני/דתי, יפה/מכוער. הוא רצח ראש ממשלה -שנבחר בצורה דמוקרטית והוגנת ביותר - בגלל דרך מדינית שהוא הוביל

למעלה