התלבטות..

צומיש

New member
התלבטות..

בגלל שאתם יודעים כברש אני רוצה את האקס שלי.. הוא אומר שמוכן לעשות איתי SEX ואני יודעת שלא יתנגד.. השאלה אם נראה לך שנעשה ישתנה לו משהו? או שזה סתם יכאב לי... כי הוא דיי מאמין במה שבחר.. השאלה איך לערער הכל אצלי ולא אצלו... אפילו למכשפות הייתי הולכת.. איך מחזירים אותו אלי...

צומיש

New member
כל כך אני....

אולי, אנ'לא יודעת מה לעשות לראשונה בחיי, אנ'לא יודעת מה לנסות כדי להגיע אליך אליך אם רק תגיד לי איך פוגעים.. ואולי אותי אתה שומע והקול שלי בך נוגע ואולי זה רק עוד קצת, עוד רגע עד שתבחין בי, אני כאן ממזמן מזמן.. עד שתראה אותי בין כל הבלאגן... אנ'לא נופלת כל כך בקלות ובטח לא נשברת אתה מקרה בכלל לא פשוט אני לא מוותרת עליך אם רק תגיד לי מה עושים... ואולי אותי אתה שומע והקול שלי בך נוגע ואולי זה רק עוד קצת עוד רגע עד שתבחין בי אני כאן ממזמן מזמן.. עד שתראה אותי בין כל ה... אין לי ברירה אחרת אין לי ברירה אין לי מנוחה עד שאמצא את הדרך ללב שלך ואולי...

טל205

New member
מה נסגר איתך??

אם הוא יבקש ממך לעשות סקס עם כל השכונה גם תסכימי?? מאיפה זה באלך?? סקס לא עושים מהכרח של אהבה...

צומיש

New member
מה לא ברור...

מה נסגר איתי.. אני רוצה אותו.. וכל הדרכים כשרות מבחינתי...

טל205

New member
כל הדרכים כשרות!

אבל זו לא הדרך!! ולזה התכוונתי. אם סקס יעזור אז ודאי שלכי על זה אבל מנקודת ראיה שלי זה רק יפגע בך..

c o h e n 8

New member
יפה מאוד.....

זאת עוד דרך להתמודד...לכתוב את זה, את מה שאת מרגישה... לי זה עוזר ברגעים של משבר

צומיש

New member
מותק...

כתבתי כל כך הרבה.. בכיתי כל כך הרבה וכלום לא מרפה... אני מנסה אפילו לשקר לעצמי וגם זה לא הולך

c o h e n 8

New member
אסור לך לשקר לעצמך

מתוקה אני מבין אותך כל כך אני גם עברתי פרידה מאוד קשה לפני כמה חודשים ואז חזרנו ושוב נפרדנו ובאותם ימים באמת שלא ראיתי את האור אבל אני עכשיו מבין שזה הדבר הכי טוב שיכל לקרות לי כי ידעתי שזה לא יילך בינינו ואם את צריכה להשלים עם המציאות שלך ולדעת להתרכז בעצמך ולחשוב איך להשקיע בעצמך בזמן הזה שאת לבד עכשיו ככה שבפעם הבאה שתהיי בקשר את תהיי יותר חזקה ולא תתני לזה לפגוע בך ככה ולהעציב אותך

צומיש

New member
זה לא רק זה...

זה גם המשפחה והחברות..וזהו נמאס לי!!! בא לי למות!!!!!!!!!!!!!!!

סופה10

New member
../images/Emo31.gif

לא לא ולא!!! אל תעשי את זה זה רק יזיק לך זה קרה גם לי אבל אצלי הוא אמר שאנחנו עדיין ביחד רק שקשה לו עם העבודה להיות איתי כל הזמן אז היה רק סקס ואני עצרתי את זה! לא!!! זה יכאב לך ובסוף תרגישי גם מנוצלת! אבל זאת דעתי בלבד!

Barvazoom

New member
נשבעת לך קראתי 20 פעם את ההודעה

שלך ואני לא יודעת אם את צוחקת או רצינית... "הוא לא יתנגד" - > מי יתנגד לעשות סקס?! "אם נראה לנו שישתנה משהו אחרי זה" - > לי אישית נראה שאת משתטה, את מחפשת בכח להכאיב לעצמך עד הסוף. עוד לא הבנת כנראה את השיעור המאלף שמה שעושה לנו רע זה לא "זה"... וזה לא שווה את המרדף או הכאב או העבודה להשיג אותו בחזרה. את זה תשאירי לאהבה אמיתית שתהיה לך. מקווה שלא תעלבי מההודעה שלי - זו דעתי. זה לא שיפוט...בחיי. שיהיה לך בהצלחה

טל205

New member
מזדהה

מילים כדורבנות. למה לי אין אומץ לכתוב כמוך?? למה?

למעלה