התלבטות

gali80

New member
התלבטות

שלום לכולם אני בהתלבטות...... יש לי מזה כמה שנים צניחות סוכר שמגיעות ל45 . בשנה האחרונה זה ממש החמיר ויש לי כמה פעמים בשבוע. אם אני לא אוכלת כמה שעות זה ממש חמור. האנדוקרינולוגים טוענים שאין לי סכרת! אתמול רופא אחד הציע לי להתחיל טיפול בגלוקופאג' אבל למה בעצם אם אין לי סכרת????? מה עושים עם הצניחות סוכר האלה ומה הסיבה?

מבררען את זה עד הסוף

חשוב לשלול מצב שהקרא אינסטלינומה. את זה עושים אצל אנדוקרינולוג. אני גם אל מבינה למה מציעים לך גלוקופג.

gali80

New member
התקשיתי לפענח את אשר כתבת אבל.....

נראה לי שהמלצת לשלול אינסולינומה? אז כבר עברתי את הבירור הזה באשפוז בצום והאינסולינומה נשללה. עכשיו קיבלתי תפריט עתיר סיבים ופחמימות , נטול סוכרים ושומנים. הדיאטנית המליצה לי לאכול כל שעתיים בערך. איזו מן צורת חיים זו? ולמה אף אחד לא ממש מסביר לי מה יש לי? זו לא סוכרת או כן סוכרת? עד גיל 22 חייתי בלי צניחות סוכר ופתאום פיתחתי אותן- איך זה יתכן? אולי את יכולה להמליץ לי על אנדוקרינולוג ממש טוב. לא אכפת לי לפנות באופן פרטי

מעין את יודעת שאלה תניחות סוכר?

כמה זמן נמשך הצום? ונכון התכוונתי לאינסולינומה. מה התיעוד של צניחות הסוכר האלה. סוכר בגלוקומטר לא נחשב, יכול להחשיד אבל לא על סמך גלוקומטר קובעים היפוגליקמיה. חד וחלק! יש סיפור של סוכרת במשפחה? את שמנה? אני מנסה להבין מה היה המניע למתן גלוקופג. פרדנייז, עוד איכשהו הייתי מבינה, אבל גלוקופג ממש לא.

gali80

New member
מדדתי......

אני יודעת שאלה צניחות סוכר כי אני מודדת במכשיר ביתי . כשאני מרגישה את התופעות אני מודדת וזה מגיע אפילו ל45. יש סיפור של סכרת במשפחה- שני הסבים שלי מצד אבא שלי היו חולי סכרת וכל האחיות של סבא שלי מצד אבא שלי חולות סכרת. אני מלאה (לא שמנה) , התחלתי להשמין בערך לפני 4 שנים ועד אז הייתי ממש רזה. בנסיון לברר את האינסולינומה הצלחתי לצום 12 שעות ואז פיתחתי מיגרנה ונאלצתי להפסיק את הצום . במהלך 12 השעות הסוכר לא הגיע פחות מ81. אז מה דעתך?

למעלה