התלבטות...

• פותח הנושא sz76
  • פורסם בתאריך

sz76

New member
התלבטות...

אז אני הצטרפתי אליכן לא מזמן....מחר נכנסת לשבוע 9... מרגישה זוועה ..כל היום בחילות הקאות חולשה תשישות והיום התחילה מיגרנה קטלנית. (האם מותר לקחת אקמול ג'ל לא אקמול רגיל) לא מסוגלת לתפקד בעבודה ככ הרבה שעות וכבר התחילו לעקם לי פרצופים שאני יוצאת מוקדם. יש לנו שקיפות עורפית ב- 11/7. ההתלבטות היא לגבי הסקירה המוקדמת הרופא המקסים שלי חושב שיש דיל נהדר במכבי ואין צורך את הבדיקה הזאת לעשות פרטי אלא את הבדיקות המאוחרות יותר. ויש את הדיעה שזאת בדיקה שרק בפרטי.... והבדיקה בפרטי ממש לא זולה....מתחיל ב- 2000 ש"ח. יש לי תור דרך מכבי אצל ד"ר הנדלר ל- 31/7 ..מישהי שמעה עליו? יש לי תור בפרטי ב- 9.8 אצל ד"ר בורנשטיין מחיפה בפרטי מה אתן אומרות? מה עושים?

לא יודעת...

יעזור אם אספר שאני עושה אצל ברונשטיין? אפשר גם לקבל החזר (חלקי) דרך הקופה (תבדקי בקופה שלך) אצלי הנושא מורכב מפני שבהריון השני הוא גילה מומים בעובר והייתי צריכה לעבור הפסקת הריון. אולי גם רופא אחר היה מגלה... לכי עם הלב שלך...

SecondMiracle

New member
אני עשיתי אצל ברונשטיין פעמיים

בשני ההריונות וברור לי שאני אגיע אליו ורק אליו בכל הריון הבא שיהיה.

yafit7

New member
גם אני מחר שבוע 9....

וגם לי יש ב11/7 שקיפות... איזו מקריות... דודה שלי עובדת במכבי והיא אמרה לי שלשום הם התחילו לתת הנחה חדשה בסקירה: החזר של 1900 ש"ח, כך שאת משלמת רק 100... בקשר ליתר הדברים, אני בכללית, אז לא יודעת את התשובות.

yafit7

New member
כן, זה טרי טרי

היא קיבלה על זה מייל לפני יומיים. עכשיו חבל לי שאני לא במכבי.. בכללית (ורק למושלם) מקבלים החזר של עד 504 ש"ח, וגם זה רק על אחת הבדיקות. על השניה אין בכלל.

למעלה