התלבטות

madbik

New member
התלבטות

אני רוצה לקנות נייד לצרכים בסיסיים של אינטרנט, תוכנות רגילות, צפייה בסרטים וכו'. בקיצור, לא למטרת משחקים. מאז ומתמיד אהבתי את הניידים של COMPAQ, ולאחרונה הפרסומות של HP על הניידים החדשים די הלהיבה אותי. הבעיה היא, שהכתבה שעשו על השירות הקלוקל שלהם ב-YNET, די מפחידה אותי ולאחרונה גם חבר שלי אמר לי להתרחק מהם. מאחר ובמחשב הנייח שלי יש לי AMD ואני מאווווד מרוצה ממנו ודי תומך בו יותר מאשר ברכישת מאבד אינטל, אני תוהה האם כדאי לי לקנות HP/COMPAQ או לרכוש של חברה אחרת? אגב, הסכום המיועד הוא 6.5 אלף ברכישה דרך האינטרנט. יום טוב! ותודה מראש על התשובות

Jan22

New member
תראה, הניידים של HP מצויינים

איכות החומרים מעולה והכל טוב ויפה ,אולם אליה וקוץ בה - שירות הלקוחות הקלוקל ,שמה לעשות ,מפריע להרבה אנשים בעת של תקלות וכד' .אמנם HP החלה לשפר את שירות הלקוחות שלה ,אולם העניין עדיין בתהליך . אתה הולך להשקיע סכום לא קטן על מכשיר די שביר ,אז תחשוב עם עצמך אם זה מה שאתה מחפש (HP והרפוטיישן הלקוי) ;אם לא ,יש חברות איכותיות (נוספות). כנס לאתר של ZAP ותתרשם מהדגמים המוצעים ,חברות כגון: LG ,DELL ,FUJITSU ACER ,IBM וכד' ...

madbik

New member
כל החברות

רשמת לי את השמות של כל החברות... והאמת שאם זה לא יהיה HP זה יהיה IBM. אבל אף פעם לא התלהבתי מTHINKPAD כמו שאני מתלהג מ-HP. השאלה על איזה תקלות אנחנו מדברים. המחשב הנייח שלי סוחב איתי כבר חמש שנים בלי לראות אפילו פעם אחת טכנאי. אם יש תקלה כל שהיא אני זה שמתקן. הבעיה היחידה כמובן היא בבעיות חומרה... אם מדובר על שירות לקוי במקרי חומרה אז הסיכוי שזה יקרה הוא בעיקר עניין של מזל. אז אם מדובר בתקלות רגילות אפשר להסתדר, לא?

Jan22

New member
להבדיל מנייחים ,ניידים זה עסק מורכב

עקב המזעריות של החומרה והרגישות של הרכיבים (מה לעשות ,מדובר בגג 3 קילו של חומרה במקרה הרע ,1 וחצי ק"ג במקרה הטוב) ,ולכן ,מי שלא יודע את העבודה יכול לעשות נזק ,גם אם אתה מבין בנייחים . תקלות ? אילו תקלות אתה מדבר ? תגדיר רגילות !? אני אישית לא נתקלתי עדיין בשירות עגום מצד HP ,אבל אפשר למצוא לא מעט כתבות על לקוחות לא מרוצים (ב YNET יש לא קצת) .

madbik

New member
אוקי, הנה מתחילים

עוד לא עשיתי סקר שוק אבל בוא נתחיל ממשהו כדי להבין איפה עומדים. אני לא מעודכן בחברות ומותגים היום, אבל הנתון הבסיסי הוא HP/COMAPQ עם AMD. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1921699 חוות דעת בבקשה...

אוריטק

New member
תתרחק מHP. ממליץ לך על LG

יש משפט שאומר על "איכות לא מתפשרים" בLG לא מתפשרים לא על איכות ולא על שירות, אני משתמש במחשב שלהם וגם מוכר כמויות נכבדות וגם אני וגם לקוחותי מרוצים מהם מאד. בניגוד לHP.

Jan22

New member
בבקשה ממך ,מספיק להלעיז להשמיץ !

לHP יש ניידים מצויינים ואיכותיים ,אולם שירות הלקוחות שלהם שנוי במחלוקת ,זהו . יפה מאוד שאתה מוכר LG בכמויות ,ויפה מאוד שאתה מנסה להגדיל את הרווחים שלך ,אולם פה זה לא המקום ! מבין חביבי ?

יאיר B

New member
יצא לי לראות השבוע נייד של HP מסדרת

DV5000 (יש אחד ששאל עליו היום). המחשב עצמו נראה מצויין (הוא ממש יפה, אני אוהב את כל המנורות הכחולות), מעבד AMD (סמפטרון), מסך רחב מקסים ומקלדת מאוד נוחה. סך הכל עושה רושם מצויין. עובד טוב מאוד עם אופיס, סרטים (המסך יפהפה, כבר אמרתי?) ועוד ישומים קלים. לא ניסיתי דברים כבדים. אני התרשמתי מהמחשב לטובה, אני רק מקווה שיסדרו את נושא השירות קצת יותר מהר, ואז יהיה פנטסטי.

למעלה