התלבטות..
דבר ראשון אני בתקופה ממש לחוצה, אין לי זמן כל כך לקרוא הודעות בפורום, אני גם כמעט לא בפורומים אחרים=\ אני אגיב ואקרא בקרוב. דבר שני, קרה כזה דבר: אני לא כל כך מרגישה טוב, ומחר אחרי הבצפר אני צריכה לבוא לחברה לעשות איזשהי עבודה.. כבר פעמיים קבעתי איתה ובסוף לא יכולתי לבוא, ואני אמורה לבוא אליה מחר הבצפר, אבל לא בטוח שאני אבוא, תלוי איך אני ארגיש. אז לא נעים לי לבטל שוב..
ומחר גם, אני מתלבטת אם ללכת לחברה שחולה ולא יכולה לקום מהמיטה בכלל [היא שברה את הרגל, והיא איתי בקבוצה בכדורסל, היא לא תוכל לקום משהו כמו שלושה חודשים] וכל הבנות שבכדורסל באות, ורואים סרט, מבקרים אותה, ואני מאוד רוצה לבוא. אבל גם שעה קודם קבעתי אולי ללכת עם ידידים לקניון.. ואני לא יודעת מה להחליט. אני חושבת שאני אלך לחברה שלי מהכדורסל, כי בכל זאת, ביקור חולים. אבל אני יכולה גם לנסוע לקניון, ואולי להספיק לחזור בזמן, אבל באיחור..
דבר ראשון אני בתקופה ממש לחוצה, אין לי זמן כל כך לקרוא הודעות בפורום, אני גם כמעט לא בפורומים אחרים=\ אני אגיב ואקרא בקרוב. דבר שני, קרה כזה דבר: אני לא כל כך מרגישה טוב, ומחר אחרי הבצפר אני צריכה לבוא לחברה לעשות איזשהי עבודה.. כבר פעמיים קבעתי איתה ובסוף לא יכולתי לבוא, ואני אמורה לבוא אליה מחר הבצפר, אבל לא בטוח שאני אבוא, תלוי איך אני ארגיש. אז לא נעים לי לבטל שוב..