התלבטות...

שמופית

New member
התלבטות...

אנחנו מתכננים לשכור חדר במלון בשביל ההתארגנות וגם כדי לחזור מהחתונה למלון ולא ישירות לבית שלנו וליום-יום. אשמח לשמוע מבנות (ובנים) שהתחתנו או שמתכננים - מה עדיף לדעתכם
להתכונן בבית או בחדר במלון

J-סיקה

New member
לדעתי זה מאוד תלוי

גם בך... גם בשמלה (אם את צריכה מישהי מנוסה שתלביש אותך ..) בסלון המאפר השיער הכל ... לנו היה חדר מטעם האולם בשפיים חדר שבא כחלק מהחבילה באורחן שפיים והיה ממש נוח ללכת לשירותים לתקן את האיפור לשבת רגע רחוק מכולם ולחזור לשם לישון משהו קצת שונה קצת אוירה של מלכות אני מאוד ממליצה ליחד את היום דווקא בחדר במלון אבל מצד שני אני יודעת שיש אמהות שרוצות שהבנות שלהן יצאו כלות מהבית שלהן אז גם זה לשיקולך

רחלי1

New member
היי, שמופית -

אנחנו עומדים לעשות בדיוק אותו דבר... זה כמובן מאוד אישי, ולכל החלטה שתקחו יש יתרונות מצויינים משלה. באשר להחלטה שלנו - ניקח חדר אפילו יום קודם, נקום בבוקר החתונה לארוחת בוקר מפנקת, נתארגן בזחיחות ובנעימים, באוירה קצת שונה מזו של הבית המוכר והיום-יומי, והכי חשוב - נחזור למלון בלילה ולא למיטות "הרגילות" שלנו, כדי לשבור קצת את השיגרה. לי נורא קסם הרעיון, אבל בטח ובטח שיש לגיטימיות גם בהתארגנויות אחרות. זו לפחות ההמלצה שלי...

שמופית

New member
רחלי, דעתי כדעתך...

אנחנו למעשה החלטנו לקחת גם יומיים, אבל את הלילה שאחרי, שנוכל לנוח בשקט מכל ההמולה של החתונה ולפני הבלאגן של השבת חתן
הקטע הוא שאנחנו מתכננים על מלון באיזור הרצליה והמפואר ביותר - דן אכדיה, לא כל כך מצא חן בעינינו. איזה מלון אתם לוקחים
אם מישהו מכיר מלון ברמה באיזור הרצליה/נתניה, נשמח לשמוע

רחלי1

New member
מלונות -

דן אכדיה דווקא נשמע ממש נפלא (והספא שם מעולה), אבל אם לא חיבבתם אותו - אל תעזו. אתם חייבים להנות. מה עם מלון דניאל? זה ממש צמוד! - אנחנו נחפש בתל אביב, כי גם החתונה בתל אביב, ועוד לא מצאנו בעצמנו...

שמופית

New member
רוב המלונות הטובים נמצאים בתל אביב

וזה כולל את דן, הילטון, שרתון... גם בדניאל ביקרנו ולא התרשמנו במיוחד. והאמת שרצינו לנסות ולראות גם את מלון כרמל בנתניה, אבל בפעמיים שהתקשרתי לשם ענו לי פוסטמות חסרות סבלנות, שאם זה השרות, אני מוותרת מראש
יש לך גם ברמת גן את השרתון סיטי טאואר שהוא אחלה מלון. לא ראיתי את החדרים מבפנים, אבל הייתי בכל שאר המלון והוא ממש מפואר

יעלי2

New member
לגבי מלון שרתון סיטי טאוור

בנות (ובנים) שימו לב. המלון נעים וממוקם במרכז. החדשים בסדר גמור והשירות טוב (לאנשי עסקים). תכלס המלון בתפוסה חלשה ואישית ראיתי שלושה מחירים לאותה תקופה באתרים שונים כמו אתר שרתון, דילים של הדקנ ה 90 ועוד. אנחנו חושבים (יש לנו עוד הרבה זמן) לקחת אותו, ובמחיר של הרגע האחחון או בקרבתו, זה יצא משתלם לקחת שני לילות במחיר של לילה אחד בדן. לתשומת לבכן.

shelycat

New member
שרתון סיטי טאואר ../images/Emo68.gif ../images/Emo28.gif

התחתנתי בו ולכן קיבלנו בו גם חדר היה נ-ה-ד-ר!!!! המלון גם הכין לנו הפתעה בחדר כשהסתיים הארוע (שמפניה, לחמניות, מגש גבינות,חמאה, ומגש עם אבטיח ומלון) את ההכנות אבל עשינו כל המשפחה (אבא-אמא--אחי-סבתא-עמית ואני)בבית עם הספר שסיפר וסירק את כולם(לעמית,לאחי ולי יש שיער ארוך שדרש טיפול מיוחד), המאפרת (את כל הנשים) והצלם.

מלון... ואם מלון, אז דניאל...

אנחנו שקלנו לחסוך בהוצאות ולהתארגן בבית, אבל אחרי שביקרנו במלון דניאל, והתרשמנו גם מהמקום וגם מהאנשים, החלטנו ללכת על המלון... קודם כל, שידרגו אותנו לסוויטה הכי יפה במלון, נתנו לנו להישאר ביום למחרת עד חמש אחה"צ, ויש להם מחיר טוב לחדר נוסף במהלך היום, עבור החתן, כדי שיוכל להנות מהמלון בבוקר וגם להתארגן בלי להפריע להכנות הכלה (ובלי לראות...). גם את הפגישה חתן-כלה עשינו בסוויטה המדהימה... מאוד מומלץ!!!

רחלי1

New member
באמת??? נשמע חלומי!!! -

את חושבת שתהיה בעיית פקקים מהרצליה לת"א בערב?

*שיר

New member
יש קצת לחץ ביציאה מהרצליה

(הייטק, את יודעת) לכיוון גלילות בסביבות השעה 5-6 עד כאן הדיווח מגלגל"ץ...

רחלי1

New member
את ענקית! ../images/Emo6.gif

אשקול לשכור מסוק או שטיח פרסי מעופף...

דיווח מהמסוק הקל...

כמי שעובד בהרצליה, ונוסע יום יום לתל-אביב, עם הפקקים לא צריך לקחת לך יותר מעשרים דקות (חצי שעה גג) להיות במלון רמת-אביב. אם יש לך ג´יפ, אז אפילו פחות.

כיאה למלכה ומלך ליום אחד...

אין כמו יום התפנקות במלון : ארוחת בוקר משותפת במיטה, רחיצה בספא (אם יש) פינוקי מסאז´ מכף רגל ועד ראש ועוד פינוקים כיד המלך והמלכה.... ולאחר כל הבאלגן במסיבה אין כמו לעשות את זה על המיטה הענקית של המלון.....................................(לספור את הצקים כמובן) בקיצור המלון לוקח ובגדול...... בהצלחה אייל....

תהנו לכם במלון.. זהירות עם המסג´

נתקלתי כבר במספיק חכמים שעשו מסג´ בבתי מלון ביום החתונה ונתפסו מהמסג´ שחבל על הזמן. צריך להיזהר. בימים כתיקונם זה לא נורא אבל ביום החתונה להסתובב עם גב תפוס זה לא פשוט בכלל.

למעלה