התלבטות

• פותח הנושא tzip
  • פורסם בתאריך

tzip

New member
התלבטות

אני ממש לא מבינה בתחום אבל ממש מסוקרנת ורוצה להתחיל ללמוד. וינגייט מציע קורס של משיטי יאכטות, גלישת רוח, אופנוע ים וכו' במחיר של כ-4000 שח בערך, מצד שני אני רוצה במיוחד ללמוד גלישת גלים אבל זה קורסים קצרים של כמה שעות ואני ממש מתלבטת מה לעשות. יש שאומרים שזה ממש בזבוז זמן הקורס בוינגייט כי מה זה יתן לי ושעדיף כבר לעשות סקיפר.. הכל מושך אותי אבל אני לא ממש מבינה מה סקיפר נותן לי.. אשמח לתגובות וסליחה על הבורות הלא נורמלית.. :)

jKiTTiE

New member
עשיתי קורס בוינגייט!

בקיץ...קורס מדריכים...כזה את רוצה לעשות?! ואני הייתי ממליצה לך ללמוד לבד ככה יותר כיפי לדעת שאת עומדת על הגלשן בזכות עצמך! ואל תלכי לפי קורסים תלכי לפי הלב ;]

W u t a n g

New member
לפי הלב.......

חחחחחחחחחחחחחחחחחח ראית יותר מדי קטנטנות..

jKiTTiE

New member
מהה?!?! למה נראלךך!?!

איכסססס אני הכי שונאת את זה שבעולםם ממשש!! כל הטלנובלות האלהה בעע הכי מגעיל בעולםםם!!! והשילוב של זה עם הספרדתית בכללל בעעע להקיא מזהה!!!! ורציני מה היא צכה ללכת למשו שהיא לא ממש אוהבת בגלל שיש לזה קורס?! לא! <סתומרת זאת דעתי חחח> היא צכה ללכת למשו שהיא אוהבת גם אם אין לזה קורס...וללמוד לבד..

M o r k

New member
צודקת 100 אחוז (בקשר לטלנובלות)

לא סובלת טלנובלות אם מראים לי את זה אני משתגעת אני מעדיפה לעשות איקס גדול על הקיר ולדפוק את הראש באמצע העיקר לא לשמוע את זה או ליראות את זה בלעעעעעעעע חחחח שרוטה אני היום ...

177לירון

New member
אוקיי אז ככה...

בישביל לעשות קורס סקיפר את צריכה וותק בם שזה אומר כל מיני קורסים ליפני קורס ניווט אסטרונומי רשיון משיט בוותק של שנה לפחות והקורס הזה נערך בערך חודשיים אז ככה שזה החלטה מהירה מידיי וסקיפר נותן לך המון זה אומר שאת יכולה להפליג בכל סוג של יאכטה ולעשות הפלגות בנלאומיות והקורס עולה המון כסף זה לא בדיוק 4000 שקל ובישביל לילמוד ליגלוש כי זה מה שאת באמת מחפשת עדיף לילמוד לבד זה הכי כייף מיצתער שזה ארוך

tzip

New member
ואיי ממש תודה

סליחה שלקח לי מלא זמן לענות אבל ממש תודב ואין מה להתנצל... יותר ארוך יותר טוב :) יותר מובן..

אבא השנה הפך לסקיפר..

למד מהבית עם החומר שלהם..(שיאגל אני חושב קרוראים למי שהוא עבד איתם.) יש להם קורסים בעיקרון שמה שכולם לומדים יחד..אבל מי שטס הרבה לחו"ל והעבודה דורשת הרבה יש סידור של למידה מהבית. הקורס נותן לו להשיט יאכטות עד 14 או 24 מטר אני חושב...("יחי ההבדל הקטן...סתתם")ועוד להשיט כל כלי שיט על לאוכך הנ"ל. פרט לאופנוע ים הדורש כמה שיעורים עם מורה כי בכל זאת...כלי הרבה יותר מהיר וקטן ומתנהג אחרת בים. גלישת גלים..כמו שכבר כתבו...אני אומנם עשיתי קורס כזה של שבוע בקייטנה וזה נתן לי ת'בסיס הכי קטן שיש אבל זה עדיין משהו....אבל עכשיו..שום קורסים ושום שיעוריים..מתי שאפשר אני הול םךלים לכמה שעות ומנסה לבד..הכי כיף לבד...ככה נשאר לך לאכול יותר מלח... לכי על מה שאת אוהבת...אם את אוהבת להשיט ולהיות סוג של טאקסי משפחתי סבבה..אם אוהבת מהירות ואנדנלין..גלישה/ אופנוע ים/ספיד בואט...זה הכיוון.

למעלה