התלבטות

התלבטות

היי לפני שנתיים כמעט אחותי הקטנה נהרגה בפיגוע (בגיל 23) ואני מתחתנת בעוד כמה חודשים ואני מנסה לחשוב על דרכים לאזכר אותה חשבנו על שולחן עם פרחים ותמונה ואולי לכתוב שם משהו שיעמוד ממש בכניסה ליד איפה שמקבלים את המקומות ישיבה לפני הקבלת פנים....מה דתעכם? יש עוד רעיונות אולי? תודה

solitaryshell

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

לי אישית שולחן עם פרחים ותמונה, עושה קונוטציה של אזכרה... אני משערת שאין לך עניין להפוך את החתונה לאזכרה, אלא להזכיר את אחותך, להגיד שהיא איתך בלב, ושאת אוהבת אותה ולא שכחת אותה. אני חושבת (ולא יודעת עדיין מכיוון שלא הייתי בסיטואציה), שלהזכיר אותה בכמה מילים לפני החופה, אולי כן לשים תמונה אבל לא על שולחן בכניסה.

תודה

הבעיה היא שדבר ראשון אין חופה (אנחנו מתחתנים אזרחית בניו יורק ובארץ זה רק מסיבה) שכנראה יהיה איזה שהוא טקס אבל לא במבנה של חופה ועוד לא ממש חשבנו עליו דבר שני חשבנו על השולחן לא לשים רק תמונה שלה אלא 2 תמונה אחת של המשפחה של בן זוגי ואחת של המשפחה שלנו (השלמה) ואז מי שהכיר אותה יראה אותה בתמונה וככה לא נוצרת קונוטציה של אזרכה מה דעתך? להגיד כמה מילים אני לא יודעת כמה זה יילך - זה נראה לי יכניס את כולם לבאסה ולבכיות.... בסופו של דבר אם לא נמצא משהו אחר כנראה את זה נעשה

solitaryshell

New member
../images/Emo45.gif אני בעד תמונות משפחתיות

זה כבר נשמע אחרת לגמרי. זה גם מזכיר אותה וגם מראה שהיא חלק בלתי נפרד מהמשפחה וכל זה בלי להעיב על השמחה של החתונה. לדעתי זה רעיון מצויין.

הכל תלוי במה שעשה לך טוב

הורי שבקבוצה של הורים שכלום היו בכמה חתונות של שאר הבנים/ות ואז כל אחד זה היה לפי רצונו וכך גם את צריכה לעשות לפי רצונך מבלי לחשוב מה יגידו אנשים הרי שלך ולבן זוגך יהיה טוב אם הבחירה.

My Dragonfly

New member
מזל טוב...

אני חייבת לפתוח במזל טוב :) זה מתבקש. אני חושבת שהרעיון שלך מקסים זה הרי ברור שהנוכחות של אחותך תלווה את כולכם במהלך האירוע כמו בכל אירוע משפחתי וכמו שהחיים שלנו מלאים בעצב ושמחה זה לא יהיה אסון אם גם יבכו וגם ישמחו. כמו בחיים... אחותך תמיד תשאר חלק מהמשפחה ובכל שמחה יהיה שזור גם עצב ותחושת החמצה כל זמן שזה לא משתלט על החיים ובמקרה זה גם על האירוע הרי שזה בריא וטבעי מאחלת לך שקט נפשי וזוגיות שתמלא אותך.

תודה רבה לכולכם

כנראה שזה מה שנעשה מן עמדה עם תמונות של המשפחות ומי שאמור להבין יבין ומי שלא (הצד השני למשל) אז גם לא נורא (או אולי גם נצרף כמה מילים שם כתובות ליד התמונה...נראה) תודה אור

אני לא חושבת שזה לעניין כ"כ

בכל זאת, זה הערב שלך.. את לא צריכה להעיב על השמחה חשוב כמובן להזכיר את אחותך אכשהו וזה יהיה קשה וכואב גם כך.. יש 2 אפשרויות.. האחת דווקא לאחרי החתונה, לקחת תמונה שלך עם שאר האחים שתצלמי בחתונה ותקחי לצלם שיוסיף את הדמות של אחותך לידך, זה אפשרי וזה מאוד מרגש וסימלי דבר שני שאת יכולה זה להקריא משהו.. שבו תזכירי את אחותך וחסרונה שיהיה מזל טוב!

אני שמתי בכניסה לפיד...

גם לי היתה את הבעיה הזאת ובסוף שמתי במעבר מהקבלת קהל לגן 2 לפידים שבשבילי הם היו כסמל לאחותי, אולי נשמע מוזר אך זה היה שם בשבילי ובשביל אנשים אחרים זה היה סתם יפה, משהו סימלי וקטן. בכל מקרה שיהיה בהמון מזל טוב ובהצלחה. מה שכן רק חשוב שתדעי כי אחותך תהיה איתך באירוע כי החשוב זה לא מה שרואים אלה מה שמרגישים.

איזה יפה זה נשמע

נתת לי רעיון טוב כי בגן שאנחנו מתחתנים באמת יש המון לפידים אז אם נעשה את שולחן התמונות הזה אני גם מאחוריו אשים לפיד ענק

למעלה