התלבטות

רננהלי

New member
התלבטות

פגשתי אותו באיזה פורום. נשמע נחמד, אבל לא יודעת עליו הרבה פרטים. מכירה אותו רק מההודעות שלו, והוא חמוד, ויש בו תכונות שאני אוהבת. אבל.. בעיה בשבילי לפחות הוא בן 32 אני בת 25. מרגיש לי פער גדול מדי. לא יודעת איך להתייחס לזה. ואולי לפסול מראש. כי זה לא שהוא ממש ממש מצא חן בעיניי והתאהבתי בו. זו אפשרות, אבל יותר מזה לא ידוע. לא יודעת מה לעשות (אף פעם לא פגשתי מישהו דרך האינטרנט). ואני מנסה לומר לעצמי: תחשבי מה את חושבת. האם הבעיה שלך זה באמת בגלל שהוא בן 32, או שאת חושבת איך אחרים יסתכלו על זה שאת יוצאת עם מישהו בן 32. אויש

liza26

New member
זה באמת משנה?

יש בחורים בני 32 שחושבים כמו ילדים בני 3. ההפרש ביניכם , בעיני לפחות, הוא לא גדול מה מרתיע אותך בדיוק בגיל שלו?

אני רומנטיקנית לגמרי - תיפגשי איתו

ואז תוכלי לראות אם יש פער או אין. טכנית - הפער לא כזה גדול, אבל מי שרואה את הפער זו את, וזה מה שמשפיע. אני חושבת שהכי טוב לבדוק את עצמך. אגב, לגבי מה אחרים יחשבו - אני יותר ממזדהה עם המשפט הזה. זה רק מראה כמה אנחנו צריכות את האישור החברתי, על מישהו שבוחרות לצאת איתו. אני מנסה להיפטר מהצורך באישור הזה. כי הוא אשלייה. אגב, מי זה ה'אחרים' שאת מדברת עליהם? תראי כמה משקל את נותנת לחברים, או ל-אין חברים, וכמה הם משפיעים על החלטות בחייך, גם כשהם לא קיימים ממש (כשהם 'אחרים'. אולי עוברי אורח ברחוב). למה יש לי הרגשה, שה'אחרים', זו יישות שעליה השלכת את חוסר הבטחון שלך?

רננהלי

New member
הרגשה מוצדקת

אני באמת נותנת לאחרים יותר מדי משקל בהחלטות שלי. למה זה? אולי אני מרגישה שאני לא יודעת להחליט בעצמי, וצריכה את עזרתם של אחרים (זה נושא מצויין לשרשור מיוחד, רק שאין לי כוח עכשו לזה), שאחרים יודעים טוב ותר ממני את התשובות. אני אפילו חושבת מה יחשבו שתי החברות האלה שלי שסיפרתי עליהן שהתאכזבתי מהן. מה יחשבו על זה שהכרתי מישהו באינטרנט (להן יש בני זוג וקשר מעולה איתם), ועל הגיל, ועל עוד כמה פרטים. ומה'אכפת לי מהן לעזאזל? אני מתרחקת מהן ומתנתקת ולא רוצה את חברתן. אז מה אכפת לי מה הן יחשבו. אולי אני בכל זאת מנסה להוכיח להן משהו. רוצה לצאת עם האדם הכי מרשים בעולם כדי שהן יראו. אולי אני צריכה לתת לזה צ'אנס, מה אכפת לי. מקסימום שנינו נבזבז קצת זמן. אבל קשה לי עם זה. כי אולי אני לא צריכה לגרור אותו לזה (אני גרים רחוק אחד מהשני) אם אני כל כך לא בטוחה שמראש יש סיכוי. ושוב, אני לא בטוחה שהפער זה רק בעיני האחרים שמסתכלים, אני חושבת שגם בעיניי.

../images/Emo13.gif

2 החברות האלה. זה בדיוק מה שאני כתבתי על שני ידידים שלי. מחפשת את האישור שלהם בתחומים שבכלל לא קשורים אליהם. (בניגוד אלייך, אני כן בקשר איתם, אבל בכ"ז, לא אמורה להיות להם השפעה על חיי הזוגיות שלי. ובכל זאת יש). את לא גוררת אף אחד לשום מקום. יש לבחור אישיות משלו. תני לו את הצ'אנס להחליט בשביל עצמו. את תדאגי לסיכוי שאת נותנת לעצמך. לגבי הפער שבעיני המסתכלים - נראה לי שהבנת. הפער הוא בעינים שלך
ולא של האחרים. זה כמו שאומרים שכאשר אתה כועס על מישהו, בעצם אתה כועס על המשהו הזה בעצמך. אני חושבת שרק נסיון יפתור לך את השאלה הזו. תיפגשי. תבדקי. אם באמת יש פער והוא לא נוח לך - אז את תרגישי את זה, וזה יסתיים. אבל לפחות תדעי שהתחושה שלך אמיתית.

opalit

New member
כל מילה Iאייקון של דבשI

ורננה אם החלטת שכן (אני מקווה כך) שיהיה בהצלחה. (יש יתרון בקשרים עם מרחק גאוגרפי :))

לדעתי- תני לו צ'אנס...

אז מקסימום תעבירי ערב איתו ולא לבד... ותפסיקי לחשוב מה כולם יאמרו, ההחלטה היא שלך ויש כאלה שיוצאים עם מבוגרים הרבה יותר- תעשי מה שטוב לך, מה שאת רוצה.

למעלה