התלבטות

• פותח הנושא loc
  • פורסם בתאריך

loc

New member
התלבטות

שלום לכולם! אני מתלבט בין שני נגני מוזיקה מסויימים - ריו קארמה וקריאטיב זן. הנפח של שניהם הוא 20 ג'יגה והמחיר דומה (הריו קצת יותר יקר). איזה מהם עדיף? תודה :)

weird dust

New member
עוד לא ראיתי זן בארץ

אבל ניראה לי שהם זהים. שניהם טובים מאוד ויש להם פרטים די דומים למיטב זכרוני. לקארמה יש כמה דבים מגניבים בניווט השירים לזן יש דברים אחרים.

יאיר B

New member
-------

לזן (אם אנו מדברים על הטאץ 20 GB) יש זמן סוללה של 24 שעות (לפחות לפי היצרן). לשניהם אין עברית. תוכל לקרא ביקורות מהעיתונות על הנגנים בקישורים למטה, כמון שבנוסף לביקורות המשתמשים בזאפ.

loc

New member
אבל

לא פתרתם לי את הדילמה. איזה נגן טוב יותר? ה - Rio karma או ה- Zen touch? אולי יש לכם המלצה לנגן אחר באותו סדר גודל של מחיר?

bitonano

New member
איזה מחיר בדיוק בערך?

תקציב? שימוש? נפח מכשיר? תענה וניתן לך את הכי טוב לטעמנו.

weird dust

New member
בהחלט כך

יש צורך בעוד פרטים. אני אישית ההיתי לוקח את הטאצ'.

loc

New member
עוד פרטים

אני מחפש נגן של 20 ג'יגה במחיר של 1500 ש"ח בערך. באתר זאפ מצאתי את הנגנים ריו קארמה וקריאטיב זן טאץ', וההתלבטות העיקרית שלי היא בין שני אלה. אז איזה מהם עדיף (ולמה)?

weird dust

New member
עדיין חסרים פרטים

לאיזה צורך הנגן? שמיעה בבית? בזמן ריצות או כושר? דברים אחרים? בעיקרון אני ההיתי לוקח את הטאצ' בגלל הזמן בטריה אבל הריו ניראה לי קל יותר וקטן יותר. שניהם לא טובים לריצה.

OniOn Of a dOwn

New member
בעיקרון לריצה אף נגן שקיים היום לא

יהיה טוב. שבת שלום

orimaor

New member
SONY?

לHD3 יש בולם זעזועים פנימי מה שהופך אותו אני חושב לנגן הדיסק קשיח הטוב ביותר לריצה. ולמרות זאת אני עדין לא הייתי רץ עם כזה מכשיר יקר.

TheRealDeal

New member
גם לאייפוד, לאייריבר ולאייאודיו

יש "בולם זעזועים פנימי", או במילים אחרות, זיכרון באפר - חוצץ.. אבל זה לא מספק ביטחון מלא לפעילות ספורטיבית.. מי שרוצה נגן לפעילות ספורטיבית שיקנה נגן פלאש.. אני לקחתי את הסיכון והשתמשתי באייפוד שלי לריצות, ומסתבר שזה לא עשה לו טוב.. ואם רוצים נגן הארד-דיסק, אז אולי כדאי שבכלל תוותרו על האפשרות לשמוע מוזיקה בריצה.. זה לא נותן הרבה, ואם מתעקשים, אפשר לקנות נגן סביר של 256MB לזה. (לא יודע איך הגענו לשיחה על ריצה אם נגנים.. אבל לא משנה..)

יאיר B

New member
הוא כנראה התכוון לזה:

G-Sensor G-Sensor technology monitors and calculates the gravitational velocity of NW-HD3 in its three dimensions (height, width and depth); the sensor device clears the recording head away from the hard disc when the unit receives physical impact during operation. As a result, recorded content is protected by preventing the recording head from potentially scratching the hard disc surface.*1 וכאן המקור.

weird dust

New member
האייפוד נועל את המחט

זה טוב גם נגד נפילות. שוב, זה נחמד וטוב אבל ברגע שצריך לקרוא, הוא יהיה חייב להישתמש במחט וזה לא יעשה טוב לנגן.

למעלה