התלבטות

idano1

New member
התלבטות

שלום רב! אני חייל משוחרר בן 23, הנדסאי תוכנה (עתודאי). אין לי רצון להמשיך במקצוע זה או בכלל בשאר המקצועות הטכנולוגיים (מחשבים ,אלקטרוניקה , ביו טכנולוגיה וכו'). אבל אני גם יודע שאין הרבה מה לעשות עם המקצועות הלא טכנולוגיים היום בשוק.... לצערי. חשבתי ללכת על תחום חדש לגמרי כמו תקשורת לדוג'. האם יש מה לעשות עם תואר כזה? (שלא במקצועות הטכנולוגיים..) למי אני יכול לפנות על מנת לקבל יעוץ בבחירת לימודים? (ההרשמה למכללות/אוניברסיטאות מסתיימת עוד מעט ויעוץ לוקח בין 3 שבועות לחודש) בתודה מראש עידן.

תקשורת

בדרך כלל שואפים המוסדות המלמדים תקשורת גם להכשיר את הסטודנט להשתלבות מעשית בתחומי העשייה התקשורותית: עיתונאות כתובה ומשודרת, עריכה, תחקירנות, דוברות ויחסי ציבור, שיווק ופרסום, תקשוב ומולטימדיה ועוד. ההנחה היא ששילוב של לימודים עיוניים הניתנים בשיעורים ובסמינרים על ידי אנשי אקדמיה, עם לימודים מעשיים מקצועיים המונחים על ידי אנשי מקצוע יכשירו אנשי תקשורת מיומנים שיוכלו לתרום להעלאת רמת התקשורת על ענפיה השונים בארץ. בוגרי החוג עשויים להשתלב במיגוון התפקידים בתקשורת- שדר, עורך, כתב, מפיק, במאי, תחקירן ועוד. חלק משתלבים כאמור בתחומים כמו דוברות ויחסי ציבור, שיווק ופרסום. יש לדעת שמספר הבוגרים עולה על היצע המשרות ולא קל להשתלב בתחום. נשלח אליך דואל

למעלה