התלבטות.

התלבטות.

יש לי התלבטות ממש חשובה, אני אשמח אם תעזרו לי. יש לי בקרוב אודישן לתאטרון אורנה פורת. ביקשו ממני להכין מונולוג וקטע שירה. השירה שלי ממש גרועה, מה לעשות, לא התברכתי בקול יפה
. אז כבר יש לי חיסרון. והמונולוג-אני לא חייבת לעשות מתוך מחזה. אז ההתלבטות שלי היא כזאת: לעשות מונולוג של אישה מתוך המחזה "יום במותה של ג'ו". שהוא בערך 2 דקות וכמה שניות. וסביר להניח שהם יעצרו אותי באמצע:\ ובשורה האחרונה יש פאנץ' שממש חבל אם אני לא אגיד אותו. או לעשות מונולוג של גבר, אבל זה שהוא גבר זה לא כזה בולט, אז אני יכולה או להשאיר אותו ככה, או פשוט להטות את המונולוג לנקבה. והמונולוג עצמו הוא דקה, כך שסביר להניח שהם לא יקטעו אותי. אבל אני מפחדת שהם לא יאהבו את זה שברחתי מונולוג של גבר:\ בעע. מה דעתכם? מה כדאי לי לעשות?

לכי על זה

תשירי, מה שהם מחפשים זה לראות אם יש לך ביטחון עצמי. לגבי המונולוג, זה באמת לא משנה. אם טוב לך איתו תעשי אותו.

actress

New member
אני אכוון את כמה מחברי הפורום לייעץ

לך שכן הם בוגרים אם ערן עוד פה ופאוולס אני בטוחה שישמחו לעזור

erannnnnn

New member
הנני כאן ../images/Emo13.gif

שלום לגבי הסדנא של אורנה פורת, חשוב להראות כמו שכבר נאמר בטחון במתי. צריך להגיש טוב עם המונולוג, השירה לא מאוד חשובה. הסדנא בסך הכל מאוד חמודה והמנחה מאוד מקצועית (בזה אפשר להיות בטוחים). השירה חשובה אבל לא מאוד. תבחרי שיר שנוח לך איתו וששרת אותו בעבר, אל תלכי על משהו חדש. קחי בחשבון שלא רואים את כל המונולוג אבל צריך לעבוד על החלק הראשון טוב ולהגיע לפחות עד לאמצע שלו בצורה טובה. בהצלחה ערן

אם תעשי מונולוג של גבר זה יהיה טוב

מאוד יאהבו את זה שהגעת למחוזות חדשים הרי זהו מהותו של שחקן! תעשי מונולוג מוזר ושנוי בצחלוקת או מונולוג גברי תיהיה יוצאת דופן תני להם לזכור אותך!!!!

hila1616

New member
היום האודישן שלך?

פשוט חברה שלי גם נבחנת והיא היום.. בכל מקרה המון בהצלחה!! אני למדתי שם שנה שעברה, ואני עוד לא בטוחה איפה בדיוק אני ממשיכה.. אבל הנה העצות שלי- השירה באמת לא ממש חשובה. בקבוצה שלי השנה לא כולם היו זמרים. האמת שלגבי המונולוג אני לא ממש יודעת לתת טיפים כי משנים את המדריך.. במקום רימונה זה איקה זהר, ואותו אני לא מכירה. אבל לגבי רימונה אני יכולה להמליץ לא לעשות בשום פנים ואופן מונולוג של גבר!!! אצלה אין כזה דבר לשחק את בן המין השני.. אבל באמת רוב הסיכויים שיעצרו אותך באמצע אז קחי את זה בחשבון, והכי חשוב קחי את זה בקלות ותהני!!! תכירי אנשים חדשים כשאת מתייבשת ומחכה לתורך..!! זה ממש כיף :) נ.ב היי ערן :)

למעלה