התלבטות......

OFucker

New member
התלבטות......

אז ככה: יש לי תואר ראשון במדעי המחשב ויש לי שנתיים נסיון ב .NET, ואני מאוד מתלבט אם כדאי לי לקחת את הרגלים מפה ל 3 חודשים ולטייל בעולם. אין לי אפשרות לקחת חל"ת בחברה שאני עובד בה (חברה קטנה), ואני בכלל לא בטוח שאני רוצה להמשיך לעבוד שם (שיקולי מרחק, שכר, והתקדמות אישית). מצד שני אני די חושש לעזוב עבודה קבועה, ולהתחיל אם כל הכאב ראש של מציאת עבודה עוד 3 חודשים. אני נורא מתלבט, ואשמח לשמוע את דעתכם.

dc24

New member
עם שנתיים ניסיון בדוט נט

בעיקר אם זה ידע WEB-י, אני הייתי עושה טיול כי די חוטפים היום אנשים עם שנתיים ניסיון. אבל זה במקרה שכבר אתה לא עובד. לעזוב בשביל טיול ??? אני לא הייתי עושה את זה. תאילנד, ארה"ב וכל המקומות האחרים ישארו שם .... תעשה את הטיול מאוחר יותר. במעבר בין עבודות זה בהחלט אפשרי, או לעשות טיול יותר קצר, ואז גם תוכל למצוא עבודה ולאמר להם שתוכל נניח להתחיל עוד חודש וחצי חודשיים. הרבה מקומות יוכלו לחכות לך (ושוב - שנתיים בדוט נט זה הרבה) שנה טובה

pixiER

New member
לך על זה../images/Emo70.gif

המקרה שלי היה קצת שונה, אבל היום, ממרחק של שנה, אני יכולה לומר שההחלטה לעזוב הכל ולצאת לטייל, היתה הדבר הכי טוב שיכולתי לעשות למען עצמי באותו שלב של חיי. ברור שיש כאן מערכת שיקולים גדולה, אבל השיקול המוביל צריך להיות: מה טוב לך עכשיו? אם ממילא אתה בעניין של לעזוב את מקום העבודה הנוכחי שלך, למה לא לפרגן לעצמך חופשה גדולה? מתי שוב תוכל לעשות את זה? אחר כך, רוב האנשים נסחפים לשגרת החיים, בית, משכנתא, ילדים, ואז איך תסע לשלושה חודשים? עבודה, אתה כנראה תמצא די בקלות, במיוחד עם שנתיים ניסיון בדוט נוט. לך על זה. לך עם הלב.

ramush

New member
סע ותשאר שם

אני תושב חוזר מאנגליה. הייתי שם 4.5 שנים ועבדתי בתחום מערכות מידע. כשתחזור בעוד 3 חודשים אף אחד לא יחכה לך פה. יהיה לך מאוד קשה למצוא עבודה ולכן עליך לחשב בעלות הטיול גם את עלות החזרה לארץ.

OFucker

New member
למה שיהיה קשה למצוא עבודה??

סה"כ יש לי נסיון של שנתיים בדוט נט. אם אני רוצה לעזוב את המקום עבודה, אני ממילא צריך לחפש עבודה שוב....

למעלה