התלבטות.

Lost Lullaby

New member
התלבטות.

נגיד ויש לכם הזדמנות לשמוע את כל האלבום החדש- ועכשיו. מעל לחודש לפני שהוא יוצא. ואני לא מדברת על לשמוע אותו בListening parties ( =כל האלבום בלייב
הלוואי
). הייתם קופצים על ההזדמנות
כי אני אישית חשבתי שאני ארצה, ועכשיו אחרי ששמעתי בערך חצי (כמו רובכם אני מניחה
), והציעו לי את כולו- אני לא בטוחה שאני רוצה. אני רוצה שתשאר הפתעה כלשהיא לאלבום עצמו, אחרת לא יהיה שומדבר מלהיב בלקנות אותו, כי זה יהיה משו כמו "אה, כבר שמעתי הכל. בשביל מה לקנות?
".

RayGun

New member
סופסוף ליבי קלטה!! ../images/Emo9.gif

אני לא יורד עלייך חס וחלילה, אבל זה מה שהתכוונתי כשאמרתי לך שאני לא רוצה את השירים מהאלבום עוד, ואני מעדיף לשמוע הכל ביחד כשאני יקנה אותו....... :) כי כששומעים כמה שירים לפני אפילו איזה 3, וזה קרה לי עם אלבןמים אחרים) זה מפרק את הדיסק, את פתאום שומעת את האלבום המלא ואה, את זה אני מכירה כבר, חרשתי עליו, מעבירה שיר, ואז שומעת משו חדש, ועושה יו, השירים האלה לא קשורים כי את ההוא ששמעת כבר הרבה מתחיל לצאת קצת מהחורים......... אני יפסיק עכשיו.

Lost Lullaby

New member
והיית שומעת הכל?

או שהיית מקציבה לעצמך, נגיד, 6 שירים, כדי שעדיין יהיו לך 7 "בהפתעה"
? ואלו שלא ממש מעריצים את דארן או סבג', אתם יכולים לענות על זה אבל על אומן שאתם כן מעריצים

אמממ..

זה בדיוק מה שקורה לי עכשיו...אני גם בהתלבטות כזאתי.. מכירים ת'להקה באסטד
אז הדיסקים שלהם,או שאין אותם ובכלל לא שמעו עליהם בחנויות דיסקים או שיש להם אבל רק בהזמנה מיוחדת כזאת...ולפעמים רק אם ממש ממש יש מזל עוד יש איזה אלבום שלהם בחנויות...אבל אין ממש..בלע! הקיצר,אני כבר מכירה כמעט את כל השירים שלהם.. אבל יש אפשרות גם לקנות אותם..כאילו להזמין מטאוור רקורדס..ואולי אפילו יש להם ת'אלבום הראשון או ת'חדש שלהם..לודעת..אבל אני בהתלבטות כי בשביל מה לקנות דיסק אם כבר חרשת על חצי ממנו שהורדת מהאינטרנט הע
בהחלט דילמה.
אין לי תשובה על זה...

Lost Lullaby

New member
../images/Emo3.gif

אני בטוחה שאני אקנה את האלבום החדש, אני רוצה שיהיה לי אותו מקורי.. אבל כשאתה קונה אלבום חדש, הכי מלהיב זה אם לא שמעת ממנו אף שיר או רק 1 או 2.. אם שמעת יותר מחצי כבר אין התלהבות

ailag

New member
למה לקנות דיסק שהורדתי מהאינטרנט?

- כי זה חוקי. להוריד ולא לגנוב זו עברה, גנבה. אנשים שוכחים שזו פעולה זהה ללקיחת דיסק מטאוור רקורדס ובריחה מהחנות איתו, בלי לשלם. - כי זה קטע של אספנים - כי אחרת את מרגישה כמו מעריצה מזוייפת (ככה היה לי עם הdebut של SG שבהתחלה הקליטו לי לקסטה) - כי אם בארץ לא יקנו באסטד אז לא ייבאו באסטד, ובארץ כל דיסק שנקנה נחשב. - כי הורדת MP3 במקום קניה פוגעת דוקא בלהקות הקטנות ומחזקת את הגדולות. הלהקות הקטנות לא יראו רווח ולהקות זבל גדולות (שילדים סתם מתאהבים באיך שהן נראות ובזה שהם מתפשטים ושרים i love you) מרוויחות פחות, אבל עדיין הרבה. אחר כך חברות הפקה ישקיעו רק באותן להקות גדולות, והלהקות הטובות ימשיכו לנגן במוסך, לעצמן.

נראה אם הבנתי נכון.

(אבל בטח אני לא, אני ילדה טיפשה מאוד. כמו שרובנו יודעים) את שואלת אם כדאי לשמוע לכמה שירים מאלבום שעדיין לא יצא או פשוט לחכות בסבלנות ולשמוע את כל האלבום בשלמותו? אני דווקא הייתי קונה, אולי באמת מהסיבה הזאת. בד"כ שאני הולכת לקנות אלבום(לא שזה קורה בתדירות גבוהה,יש צורב,ניחא.) אני דווקא רוצה לקנות יותר את האלבומים שאני מכירה בהם שירים. כי זה יותר נחמד לשמוע משהו ולגעת את המילים שלו כבר וכלמיני שטויות כאלה
. ויש גם את הקטע של הסינגלים שיוצאים לפני האלבום בד"כ. אז מה? את לא תשמעי את הסינגל רק בגלל שאת רוצה לקנות את האלבום ולשמוע את כולו על פרש(רענן בשפתנו)? זה נשמע אידיוטי אבל בעצם.. אל תשאלו אותי כי אני ילדה טיפשה מאוד וכאלה וגם זה שליבי לא אוהבת אותי די נו אין לי בכלל זכות לשלוח את ההודעה הזאת
(
)

Lost Lullaby

New member
את לא אוהבת אותי אם כבר../images/Emo10.gif

כמו שאמרתי קודם, אני אקנה ת'אלבום בטוח, וכבר שמעתי ממנו איזה 7 שירים, ועכשיו אני לא יודעת אם כדאי לי לשמוע הכל לפני שהאלבום יוצא
ואף אחד לא יכול לברוח מהסינגל שקודם לאלבום

Lost Lullaby

New member
אני לא מחוברת? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מצב נדיר, יש להודות
זה בטח היה כשהייתי אצל חברה שלי

נו אז למה באמת לברוח.

אם את לא רוצה לשמוע-אל תשמעי רוצה לשמוע-תשמעי אוהו!! כמה פשוט,הא?
(ושתינו יודעות שאת לא אוהבת אותי באמת
)

ailag

New member
דוקא חלק מהדיסקים הכי טובים שלי

קניתי בזכות שיר אחד. את עברי לידר השני, למשל, קניתי בזכות חולצת פסים וזהו. דיסק אחר, של super furry animals, קניתי אחרי שהכרתי את הלהקה אבל לא הכרתי אף שיר בדיסק. מעבר לכך - הדיסק הוא בוולשית. הוא אחלה. אז חבל לקנות דיסקים רק לפי מה שאת מכירה ושומעת ברדיו
את המילים בסוף תדעי. חוץ מבדיסק הזה בוולשית

למעלה