התלבטות..

complicaded

New member
התלבטות..

והפעם באמת הנושא גאווה.. אני בן 18בערך ואני סטרייט באופן כללי אבל רציתי לשתף אותכם בהתלבטות שיש לי באופן כללי אני אוהב רק בנות ואין לי משיכה לבנים! אבל כשאני רואה או כשבן אחר נוגע בי באינטימיות מינית אפילו רופא.. הגוף שלי מתעורר הרבה יותר ממה שבנות עושות לי יש לכם הסבר או שפשוט אני דו מיני..? ותענו אוביקטיבית או שזה לא בעיה בכלל.. מחכה לתשובות נורמליות

complicaded

New member
ואגב

אם זה חשוב לא היה לי קטעים רציניים עם אף אחד מהמינים ואני בכונה לא יוצר קטעים עם בנים כי זה מגעיל אותי ואני מאוד אוהב בנות.. סליחה שאני מלאה אותכם בכל הפרטים אבל אני באמת צריך עזרה אז חשוב שתדעו הכל

James Hammerton

New member
אתה כותב שלא היו לך

"קטעים רציניים" עם אף אחד מהמינים, אז יכול להיות שפשוט לא חווית עדיין נגיעה של בת בצורה כזאת שממש "תעורר" אותך. לדעתי האישית אם מישהו יגע בך בצורה אינטימית אתה "תתעורר" ולא משנה מה המיניות שלו (תלוי רק מה זה "יגע", אבל אם לא היו לך קטעים רציניים אני מניח שזה לא משהו קריטי). הרי זה בסה"כ היד שלו (אני מניח), ואני חושב שידיים אצל גברים ונשים הם אותם ידיים פחות או יותר

resputin

New member
כפי שג'יימס אמר,

כשאתה אומר שלא היה לך ניסיון מיני רציני עם אף אחד מהמינים (ושאתה לא תיזום אחד עם גברים כי זה דוחה אותך) זה יכול לסכם את ההרגשה. המגע האינטימי הזה, שלא חווית עדיין מבחורה, מעורר אותך ברמה שעדיין לא מוכרת לך. כל עוד אתה לא חש -משיכה- לגברים, אינך מעוניין ביצירת אינטימיות איתם ואפילו הרעיון דוחה אותך אני לא רואה אותך בתור ביסקסואל. לכן אני אניח, כמו שאמרת, סטרייט.

למעלה